Jump to content

FK Crvena zvezda 2020/21


Don Dusko

Recommended Posts

Evo da svi vide ovu bruku. Inače "Spidi" ima 250k po sezoni + 100k za početak svake sezone. Ugovor na 3 godine, sa raznim bonusima on će Zvezdi uzeti preko milion evra. Ovog malog Nikolića koliko god da sam razumeo i branio, baš me razočarao. Isto teška promaja u glavi. Važno da je stigao ceo da se istetovira i da se bahati, a za partije na terenu... koga briga za to. Dva neviđena _________ (dodati po želji), nadam se nekoj žestokoj kazni.

Edited by Boaće
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Don Juan said:

Kojih slika?

Izasli u provod sa nekom starletom odmah posle trijumfa protiv Zlatibora.Izgleda da terzina sluzba nije uspela da sakrije jos jedan u nizu incidenta mladog Nikolica.Poriv sa alkoholom je izgleda jaci.Trebao je I krivicno da odgovara za jedan incident na zrenjaninskom putu ali to je uspesno zataskano 

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, LayupFromTheMidget said:

Dobro pa su sacekali pred kraj polusezone, ovakva sranja mogu lagano da izjebu tim i uvuku koronu u ekipu. Sada manje vise je nebitno 


Ma to je i problem. Ko garantuje da ne rade ovo cele sezone? To što se tek sad pojavio dokaz ne znači ništa. Obojica mi deluju nabeđeno i prepotentno, o partijama koje pružaju da ne pričamo. Što je najgore, ovo sigurno ljudi iz kluba znaju i niko ne reaguje adekvatno. Smešni smo ako se jednom balavcu i jednom džiberu dopušta ovakvo ponašanje.

Edited by Boaće
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Mene nije uopšte briga šta naši fudbaleri rade u svoje slobodno vreme, pažnja mi je usmerena na njihov učinak na terenu, ako mogu da splavare celu noć i budu sutradan na utakmici i na treningu najbolji neka ih ali ako se vuku po terenu onda zna se klupa i transfer lista. Naravno to zavisi i od mitinih % ali tako bi trebalo da radi ozbiljan klub. Ima neki intervju nekadašnjeg golmana Zvezde Tomislava Ivkovića gde kaže kakva je razlika kad iz Dinama pređeš u Zvezdu i potencira baš to da su mu Džaja i ostali iz kluba rekli da on i svaki igrač Zvezde moraju na svakom mestu da pokažu da su igrači FKCZ, u prodavnici, na pijaci u kafani na šetalištu mora da bude dostojan kluba čiji dres nosi.

Sad imamo problem što nema ko to da kaže, od terze,mrkele ili negića da to očekujem bilo bi malo previše, nemaju oni taj kapacitet i zato se i trude da preko botova i plaćenika ovo gurnu pod tepih.    

Link to comment
Share on other sites

Mislim da sam ja osoba koja je najviše isticala Velju kao vrhunskog talenta i dobrog momka. To je on zaista i bio, na 2-3 pripremna ciklusa je bio fizički ubedljivo najspremniji igrač naše ekipe, tehniku je posedovao samo mu je falilo da nabaci koji kilogram mišićne mase. Šta se sa dečkom desilo u međuvremeni, zaista ne znam. Čitao sam za neke sitnije probleme sa splavarenjem i alkoholom, ali izgleda da je stvar već uveliko izmakla kontroli. Nije ni prvi ni poslednji kojeg su uništili cuga i loše drušzvo, a Spidi mu je pravo društvo za te rabote. Čovek se ne trezni od dolaska u Bg, bilo je priče da se promenio i da je Stanković odlučio da mu pruži drugu šansu, ali izgleda da i od te priče nema ništa. Očigledno da se sve može tolerisati, samo ne znam čija leđa će sad podmetnuti.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...