Jump to content

Cika Kure

Član foruma
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Cika Kure

  1. Te price oko plate i svlacionice su cista nebuloza , da ne kazem alibi u slucaju da ga ne dovedemo. Ova prica sa Dancem je pocela pred nase gostovanje u Liberec . Ili je cemo da ga dovesti ili ce nas odbiti.
  2. Kao sto sam sinoc napisao...Maxbet pise da su Aris i Asteras zainteresovani za Pavkova. Aris hoce da napravi trampu , mi njima Pavkova , a oni nama onog stopera Rouza koji je povezivao sa nama pre par meseci , plus bi nam simbolicno doplatili za Pavkova. Asteras hoce da ga dovede na pozajmicu na 6 meseci sa pravom otkupa. Sto se Danca tice , olaksavajuca okolnost sto niko nije poslao zvanicnu ponudu i sto navodno nece u Tursku. E sad ono sto moze da bude problem je da se raspituju klubovi iz Engleske i Nemacke , sa druge strane opet olaksavajuca okolnost jer se radi o nekim klubovima iz Cempionsipa i Cvajte ali opet Engleska i Nemacka su svakako bolje destinacije od Srbije. Doduse nedavno se Kristal Palas raspitivao o njemu ali izgleda da je na tome ostalo posto ce verovatno samo dovesti njegovog saigraca napadaca Junkera.
  3. Sanse da ga dovedemo postoje ma koliko to bilo cudno , evo veceras mi je neki drugi lik potvrdio te informacije , navodno veliki deo pregovora je super proslo , naravno uvek moze nesto da pokvari planove. Inace danas se pojavila vest da se i Olimpijakos ukljucio u trku za Danca i za njegovog saigraca , levi bek je u pitanju isto jako kvalitetan igrac. Cini mi se da pre Terzic vodi pregovore nego Mrkela i mislim da je Milojevic (pomocni trener) skautirao tog decka.
  4. Prema mojim informacijama Kanga se nece vracati kod nas , takodje Ben i Pavkov su na izlazim vratima. Pregovori sa Dancem idu dobro , za sad smo na pravom putu da ga vidimo u nasem dresu , videcemo sta ce dalje biti. Bakajoko je doveden kao desni bek. Navodno zavrsili smo jos jednog spica Interevo dete , ne znam o kome se radi , pretpostavljam da se radi o igracu koji je priblizan godinama Bakajoku.
  5. Dolazak Bakayoka nije los potez , skolan i mlad igrac , pritom dolazi za dz , nemamo sta da izgubimo , vredi pokusati. Uostalom bolje Interov klinac , nego Mrkelin neki pronalazak iz Tondele i ostalih Portuglaskih fenjerasa.
  6. https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zvezda-dovodi-krilo-intera/373785 Axel Bokayoko 22 godine , trenutno na pozajmici u St. Galenu.
  7. U Gentu bas ima ozbiljnih igraca , pocev od onog Odjidje koji zasluzuje da igra ozbiljniju ligu od Belgijske , isto vazi i za onog Jaremcuka koji veceras nije igrao ali klinac je bas strasan.
  8. Gent konacno prekinuo seriju poraza, sto i nije lose , bolje da se kola slome na nekom Belgijskom fenjerasu nego na nama u cetvrtak.
  9. Iskeno se nadam da Gent nece smeniti trenera , gledao sam snimak njihove utakmice sa Švabama , usudjujem se da kazem da smo mi vece probleme pravili Hofenhajmu nego Gent njima , ne bi ih imao nista protiv da Belgijanci budu nas Keln od pre 3 godine tj da ih dobijemo istim rezultatom.
  10. 99% necemo izgubiti od Libereca , ne mogu da tvrdim da cemo pobediti ali izgubiti necemo. Da smo izvukli sinoc X bio bi to veliki korak ka zimovanju u Evropi.
  11. Ne sluti na dobro sto ulazimo u derbi bez Kange , Gavrica pa i Ivanica , jos je veci problem sto nam je klupa u rangu Velike mrtvaje pa niko iz rostera ne moze ni igracki a ni kvalitetom da nam popuni Gavricevu i Kanginu prazninu.
  12. Navodno Birmancevic dolazi ako Ben bude prodat tokom dana. Spominje se Devetak kao levi bek iz Vojvodine i neki Vejinovic iz Poljske lige.
  13. Spiridonovic je jedna prsotina , lik je u Poljskoj slagao klub da je povredjen toliko o tome. Budite sigurni da nam dolazi neko sutra do ponoci , ako je tacno da jurimo krilo , verovatno je i Ben prodat.
  14. Pravo da vam kazem i bolje sto imamo jednog jakog u grupi , neko mora da cisti ovo dvoje. Liberec je sinoc izbacio Apoel u 95 minutu iz penala
  15. Brate kakve su ovo zalopojke od tekstova u medijima zbog naseg ulaska u LE , valjda im tesko palo ispadanje Sarloe pa nemaju snage da pisu ili sta vec.
  16. Tacan je sastav , generalno Deki je bio na slatkim mukama izmedju Bena i Gavrica ali dobro , iskustvo u vidu Bena pobedilo.
  17. Vezni red Ivanic - Kanga - Nikolic , Degenek i Pankov stoperi. Ne salim se , izgleda u tom sastavu izlazimo. Doduse Gavric ce biti na klupi.
  18. Tacno tako , nijedan sesir ne moze da garantuje neku sklj grupu , jer u svakom sesiru ima par klubova iz lige petice, vise je tu faktor srece.
  19. Svakako ce biti dosta zajebano da didju do Kipra ali to nije nas problem.
  20. Dogodila se pucnjava 80 km od Jerevena , ponovo je pod znakom pitanja da li se ide tamo , navodno spominje se Kipar kao neutralni teren.
  21. Nismo trazili zamenu domacinstva , juce se je Mozzart u jednom tekstu napisao da je ta informacija bila nezvanicna
  22. Ipak Kanga verovatno putuje u ambasadi je pao sistem za Africke zemlje
×
×
  • Create New...