Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nista necemo dobiti ako ne oteramo Vukanovice, Srnice, Gobeljice i Krstovice pa makar dosao i Ronaldinjo, od juce i one uzasne formacije, nemam vise vere u Dejana Stankovica jer iskreno mislim da je i on poklekao pod okrilje menadzerskih kombinacija. Nemoguce da ne vidi koliko su Radulovic i Gavric vec sad bolji od Bakajoka, Vukanovica  i Srnica. 

Posted
18 minutes ago, Čvarkov said:

Izgleda da je ono vatanje za mošnice bilo upućeno FS Konga.  

Sram ga bilo,unučići ga gledali na TV ... 😄

Posted
1 hour ago, Antizemljaš koji lebdi said:

Da postavim jedno pitanje koje nikome nikad na ovom topicu nije palo na pamet: s kim je najbolje upariti Dragovica, sa Degenekom ili Milunovicem?

A ovako nesto za kvalifikacije?

3-4-2-1

Borjan

Degenek Milunovic Dragovic

Gajic Sanogo Krsticic Rodic

Katai Ivanic

Falcineli

Da igraju sva trojica nazad i imaju dva ofanzivna beka koja idu visoko.

Ispred dva igraca koja mogu da drze sredinu- Sanogo kao osigurac u rupi ispred odbrane a drugi veznjak tipa Krsticic.

Iza spica Katai i Ivanic (polulevo, poludesno) pa mogu i ka unutra kad su bekovi gore. 

I u spicu jedan ali jak.

Ovo je sastav sa minimalnim promenama, cisto kao jedna od opcija.

A sa klupe Ben, Kanga,Falko, Gavric (ok, nekog ce i da prodaju) pa ima dovoljno igraca i da se kombinuje sa formacijom u toku samog meca i predje na 433( odnosno 451, zavisi kako ko racuna) ili 442...

• Like 2
Posted (edited)
21 minutes ago, TiMiDi said:

A ovako nesto za kvalifikacije?

3-4-2-1

Borjan

Degenek Milunovic Dragovic

Gajic Sanogo Krsticic Rodic

Katai Ivanic

Falcineli

Da igraju sva trojica nazad i imaju dva ofanzivna beka koja idu visoko.

Ispred dva igraca koja mogu da drze sredinu- Sanogo kao osigurac u rupi ispred odbrane a drugi veznjak tipa Krsticic.

Iza spica Katai i Ivanic (polulevo, poludesno) pa mogu i ka unutra kad su bekovi gore. 

I u spicu jedan ali jak.

Ovo je sastav sa minimalnim promenama, cisto kao jedna od opcija.

A sa klupe Ben, Kanga,Falko, Gavric (ok, nekog ce i da prodaju) pa ima dovoljno igraca i da se kombinuje sa formacijom u toku samog meca i predje na 433( odnosno 451, zavisi kako ko racuna) ili 442...

Ja licno oduvek volim tu formaciju, ali pitanje je da li imamo dovoljno poverenja u Gajica i Rodica na krucijalnim pozicijama u toj postavci. Cak i da Falcineli ne ostane, Prijovic bi bio odlican fit. Ovo nazad i u sredini je milinka. 

Edit: mislim da bi se i Falko snasao u toj postavi, ipak je ona italijanski izum. Mozda tamo i potrazimo levog wb, ako je vec Rodic "izrazio zelju da ide", a situacija oko Kolarova je u maglovita kao birtija pred fajront, npr:

https://www.transfermarkt.com/antonio-barreca/profil/spieler/241889

Edited by Antizemljaš koji lebdi
  • Like 1
Posted

Кретен је имао наступ и у свлачионици. Дефинитивно балван, сељачина и психопата, 3 у 1.

Клуб се као извињава у његово име а он на све ово избацио исти клуб из Европе против Милана...

• Like 4
  • Tuzno 2
  • WOW 2
Posted
6 hours ago, Dropkick Murphys said:

Vidim Rodić zatražio da ide.

Meni je bilo jasno da će Rodić da ide čim sam video da je odigrao 120 minuta derbija i to u solidnom ritmu. Većinu utakmica nije uspevao ni 70 minuta da izgura. Očigledno je skontao da mu je zadnji voz za neki solidan ugovor preko pa se spremio fizički.

• Like 3
  • Ha-ha 3
Posted
10 minutes ago, Константин said:

Кретен је имао наступ и у свлачионици. Дефинитивно балван, сељачина и психопата, 3 у 1.

Клуб се као извињава у његово име а он на све ово избацио исти клуб из Европе против Милана...

Ako posle svega ovoga ne raskinemo ugovor sa njime onda ne zasluzujemo bolje.

Balvan jedan neizviljeni pritom i mesar.

• Like 3
Posted

Ja čitao neke teorije da tog gobeljića drži mafija u zvezdi i da ne smeju da ga diraju.

Ne znam ima li ikakve istine u tome.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Antizemljaš koji lebdi said:

Ja licno oduvek volim tu formaciju, ali pitanje je da li imamo dovoljno poverenja u Gajica i Rodica na krucijalnim pozicijama u toj postavci. Cak i da Falcineli ne ostane, Prijovic bi bio odlican fit. Ovo nazad i u sredini je milinka. 

Edit: mislim da bi se i Falko snasao u toj postavi, ipak je ona italijanski izum. Mozda tamo i potrazimo levog wb, ako je vec Rodic "izrazio zelju da ide", a situacija oko Kolarova je u maglovita kao birtija pred fajront, npr:

https://www.transfermarkt.com/antonio-barreca/profil/spieler/241889

Mogli bi ovog da opravimo i napravimo zabarima repstativca.

Posted
31 minutes ago, Antizemljaš koji lebdi said:

Nogobulj i pravac tajlandska liga.

A jesi mu nasao meru... 🙂 i po fudbalskom kvalitetu i seksualnim afinitetima 😄 

Jbt, stvarno, terajte ovog lika iz kluba. 

Mora da se ne samo njemu, nego i svim buducima igracima stavi do znanja da tako nesto u nasem dresu nije prihvatljivo. 

• Like 1
Posted
26 minutes ago, Decembarski said:

Mogli bi ovog da opravimo i napravimo zabarima repstativca.

Garantujem za njega 🙂U svakom slucaju cemo pre mi ovde da iskopamo nekog dobrog igraca nego sto ce to duradi Mita Trta. 

Posted

Mitar Mrkela je u fudbalskom smislu bio Maradona za ovog nazovi fudbalera pa je posle Milana dobio salvu uvreda i nazivan je punjacem perja u novinama, nedugo zatim napusta klub. Ovo stvorenje je posle izbacivanja Zvezde protiv Milana dobilo kapitensku traku i masovno podrsku. Bio jednom veliki klub i pre svega bili jednom normalni ljudi u ovoj drzavi. 

• Like 7
  • Thanks 1
Posted

"Звезду сам заволео због деде. Стално ме је водио на Маракану. Био би љут ако изгубимо и пио пиво после победа. Одрастао сам са Звездом. Мој деда би сада могао да умре, њему је сада најлепше и најсрећнији је човек на свету.
Хоћу да победим на пуној Маракани, после могу да умрем и ја."
Александар Драговић

Људска громада.

190230128-2111095309033603-4691284916112

• Like 10
  • Love 4
Posted
2 hours ago, 12Laki said:

Ako posle svega ovoga ne raskinemo ugovor sa njime onda ne zasluzujemo bolje.

Balvan jedan neizviljeni pritom i mesar.

u 100 maraka da ce pre da mu prodiuze za bolje uslove

Inace Dragovic ide na evropsko tako da ga ne ocekujte za evropske kvalifikacije

Posted

U eri doktora Terzića mogao bih da se zakunem da nema domaćeg prvotimca koji nije u šemi sa upravom oko podele novca iz ugovora. U konkretnom slučaju, mislim da je zvanična neto plata Gobeljića oko 240 hiljada evra godišnje, a ne verujem da mu ostane 100 hiljada kada se prebije sa mafijom. Tako da ne treba da se čudite zbog čega ćemo uvek imati gomilu tih polovnjaka na platnom spisku. 

• Like 3
Posted
9 hours ago, Antizemljaš koji lebdi said:

Mislim da nema potrebe vise pisati o doticnom, sve je vec apsolvirano. Nogobulj i pravac tajlandska liga. 

Na Tajlandu se igra solidan fudbal. Mislim da bi mu kambodža ili bangladeš više odgovarali

Posted
7 hours ago, tsva said:

Inace Dragovic ide na evropsko tako da ga ne ocekujte za evropske kvalifikacije

Pa sada, videćemo. Ja cenim da je osmina finala plafon za Austriju, a to se završava krajem juna. Uz odmor od dve nedelje, eto njega sredinom jula u Beogradu. Pa čak i ako ne bude spreman za drugo kolo, kada mi startujemo, biće sigurno tu za treće kolo i play off.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...