Drug Crni Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 Ja danas nisam raspolozen da gadjam bilo sta,a ocekujem laganeze pobedu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 (edited) 2 hours ago, marko_pantelic said: Gde su kladioničari? Hoće li i danas da bude 4+ ili 5+? Čisto realno, po kvalitetu, trebalo bi da bude dosta golova. Utakmica bez značaja za obe ekipe. Iz keca u dva - 4+ Ne iz iksa u dva - 4+ Edited May 14, 2021 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 Po najavama,istrcace opet kombinovana postava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 Zavisi da li ćemo izaći sa fudbalerima ili splavarima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 Nabijem ih sve redom na... sa sve Srnicem vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 Skidam kapu svakom ko bude gledao danas utakmicu. Vukanović, Srnić i Gobeljić od starta. 🤮 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 Popović - Gobeljić, Pankov, Degenek, Srnić - Kanga, Petrović - Gavrić, Nikolić, Vukanović - Pavkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 Ako nista - makar jos jedna prilika da se pojedinci uvere zasto Srnic ne moze ni na desnog beka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 18 minutes ago, Čvarkov said: Skidam kapu svakom ko bude gledao danas utakmicu. Vukanović, Srnić i Gobeljić od starta. 🤮 Ja je gledam pa makar Mrkela istrčao na levo krilo 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 (edited) 2 minutes ago, Knipex said: Ja je gledam pa makar Mrkela istrčao na levo krilo Ma i ja..... Samo me nervira kamera, bolje da prenose utakmicu sa onog drona. Pavkov rešeta i ne staje 😁 Edited May 14, 2021 by Don Juan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 Pavkov rešio da zaradi novce u inostranstvu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 Bem ti ekipu gde Gobeljić uopšte igra bilo šta a kamoli gde je ta tragikomedija od igrača kapiten. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 Golčina Petrovića 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 Steta za Gavriceve povrede,nekonstantnost i jaku konkurenciju na krilnim pozicijama...stvarno mislim da je najtalentovaniji od tzv.bonus igraca i da ima materijala da pokaze i vise od ovoga sto je odigrao u ovoj sezoni.. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 (edited) Sjajan gol Petroviča, ali i Bačka je baš slaba. Au...biće 10 do kraja. Kangine lopte imaju oči danas. Edited May 14, 2021 by Don Juan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 Ne odigrah 7+ danas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 Just now, Don Juan said: Sjajan gol Petroviča, ali i Bačka je baš slaba. To što su slabi nema veze sa ovom golčinom, može da ima veze sa ona prva dva ili četvrtim ali ovaj nema veze sa snagom protivnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 (edited) 6 minutes ago, Knipex said: To što su slabi nema veze sa ovom golčinom, može da ima veze sa ona prva dva ili četvrtim ali ovaj nema veze sa snagom protivnika. Ne, gol je odličan, ali generalna slika je da je Bačka zalutala u ovaj rang takmičenja. Da li možemo da nabijemo gol razliku +100 do kraja sezone 😁 Edited May 14, 2021 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 Nema Kange - Nema fudbala Nema Pavkova - Nema golova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 Užasno dosadno drugo poluvreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 Izgleda da ce nam jos jedna zena fudbalera srediti kapitalno pojacanje na gorucoj poziciji: https://nova.rs/posts/marko-vesovic-tamara-legija-varsava-kritika-ostao-bez-ugovora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzo Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 Stankela posle gola složio facu kao da je igrao od 2 do 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 6 minutes ago, Antizemljaš koji lebdi said: Izgleda da ce nam jos jedna zena fudbalera srediti kapitalno pojacanje na gorucoj poziciji: https://nova.rs/posts/marko-vesovic-tamara-legija-varsava-kritika-ostao-bez-ugovora Može slobodno da zaobiđe Zvezdu. Neka mu Rajo nađe klub slobodno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
merosina Posted May 15, 2021 Share Posted May 15, 2021 Koliko sam čitao da Šilja Pešić hoce da pobegne iz Izraela, zbog opšte poznate situacije. Da li vam se on cini kao dobro rezerno resenje, ako Pavkov bude napustio klub ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 15, 2021 Share Posted May 15, 2021 29 minutes ago, merosina said: Koliko sam čitao da Šilja Pešić hoce da pobegne iz Izraela, zbog opšte poznate situacije. Da li vam se on cini kao dobro rezerno resenje, ako Pavkov bude napustio klub ? Tu su negde. Mene više brine prvi špic. Falinčeli je dobar, ali više nisam siguran da je idealno rešenje za prvog špica. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts