Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja se samo nadam jednoj stvari.

Da ce Deki konacno objasniti igracima da utakmica sa Partizanom nije pitanje zivota i smrti. Da nema nikakve potrebe da igramo u grcu i unapred se plasimo loseg ishoda i reakcija na njega. Borbeno,motivisano,angazovano - sve se podrazumeva,ali da se izadje sa namerom da se igra fudbal,a ne hrkljus.
Stalno imam taj utisak da se komsije bolje snalaze u hrkljusu i tenzijama i da mi treba da odgovorimo fudbalom. 

Imamo igrace sposobne za to,igramo na Marakani i nema nikakvog razloga da se ne nametnemo u derbiju.

• Like 8
Posted

Ono što je najbitnije je da ne dozvolimo da komšije povedu u bilo kom delu utakmice, jer onda ide poznati njihov hrkljuš u derbijima (nakon vođstva) gde ćemo jedva napraviti 2 šanse do kraja utakmice. 

Bukvalno će seći faulom svaki naš opasniji napad u začetku. To smo gledali mnogo puta i izvlačili se srećno. Nekad Pavkov, nekad Boaći, nekad...penal : )

Znači, jako bitno ne kiksirati i praviti gluposti pozadi.

Ako nas dobiju tako što će nas razbiti fudbalom, samo napred. Ne bih voleo da to bude nekim poklon golom, pa parkiranim autobsom do kraja utakmice.

• Like 3
Posted

Mi smo zadnje derbije poklanjali golove, nekad Boaci, nekad Marin, Milun, Borjan, Erakovic...previse direktnih gresaka! Onda imamo onaj cist gol Bena, koji ponistise bezobrazno i promenise tok cele utakmice. Ako ovaj derbi odigramo bez takvih pogubnih kikseva, mozemo se nadati dobrom tempu, a samim tim i bolju igru bez nervoze. 

Dve opcije su sutra, jedna da pocne sa Benom na spicu, a druga sa Dijegom. U slucaju da krene Dijego, Ben ce uci u drugom poluvremenu. Mislim da ce Kanga dobiti prednost u odnosu na Falka na klupi, bilo bi logicno. Bez Sanoga ne smemo uci u ovaj duel.

Posted

Bolja je opcija da krene Falčineli. Benu ne odgovara da igra špica, ali to je veliki profesionalac i siguran sam da mu neće smetati da uđe sa klupe. Idealno i jedino ispravno bi bilo da igraju najbolji igrači, ali ovo pravilo nas guši.

• Like 1
Posted
On 3/22/2021 at 8:55 AM, Crni said:

ST.BEN                

AML.GAVRIC               AMR.KATAI

AMC.IVANIC                 

DM.SANOGO  MC.NIKOLIC

DL.RODIC                       DR.GAJIC

DC.MILUNOVIC      DC.DEGENEK

GK.BORJAN

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zvezda-tim-za-derbi-ben-najvece-iznenaenje-sanogo-osigurac-zvezdine-ofanzive/383642

Posted
On 4/4/2021 at 2:08 PM, Tunji Awojobi said:

@veparšta ćemo sad?!

Pa jasno se vidi da nije ruka... poenta kod ruke i jeste sto blokira loptu ili promeni pravac, a ovde ga je pogodila u telo

Inace gubimo danas, u najboljem slucaju remi kao i do sad, jednostavno ne znamo da igrami derbije

• Like 1
Posted
8 minutes ago, vepar said:

Pa jasno se vidi da nije ruka... poenta kod ruke i jeste sto blokira loptu ili promeni pravac, a ovde ga je pogodila u telo

I posle se neko pita kako u 21. veku postoje ravnozemljaši. 😂

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, Tunji Awojobi said:

I posle se neko pita kako u 21. veku postoje ravnozemljaši. 😂

Ravna je...🤣

Posted
20 minutes ago, vepar said:

Drug vepar je predvideo sve nase poraze u derbijima... igramo ko jajare svaki veciti i isto ocekujem i danas

Druze, kad na ruletu uvek igras na crno, pogodices apsolutno svaki put kad stane na crno! 

Ne verujes? Probaj... 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
2 hours ago, vepar said:

Drug vepar je predvideo sve nase poraze u derbijima... igramo ko jajare svaki veciti i isto ocekujem i danas

Bravo uloži kuću na pobedu Partizana i prikaži nam tiket ili nemoj da se preseravaš po forumu sa svojom sposobnostima predviđanja.

• Thanks 1
Posted (edited)

Zvezda: Borjan – Rodić, Gajić, Degenek, Milunović – Sanogo, Nikolić, Ivanić, Katai, Gavrić – Ben

Tradicionalni pristup :ajme:

edit...ovo je sa b92...na rsb njegos umesto gavrica :classic_unsure:

Edited by NMX
Posted
42 minutes ago, vepar said:

Vidi se da ne igras rulet

15 poslednjih meceva

2 pobede 

Toliko

Druze, ja sam sa ruleta izlazio sa parama u dzepu. Toliko. 

U 15 poslednjih prvenstvenih (jer se samo oni nazivaju veciti derbi) tacno je da Partizan ima samo 2 pobede, dok Zvezda ima 4, i 9 meceva je zavrseno nereseno. 

Ako dodamo i kup utakmice tu, u poslednjih 15 Kup derbija, Zvezda ima 9:6 u pobedama. 

Ako gledas poslednjih 15 duela u bilo kom takmicenju (ne znam zasto bas 15 ali ok), onda Partizan vodi sa cini mi se 6-7-2...

Statistika je kao bikini 🙂 

Posted
4 minutes ago, Crni Bombarder said:

Sto rece @Dropkick Murphyspre neki dan - da drzimo nulu na poluvremenu,pa da resimo u drugom kad tzv.bonusi izadju napolje.

Pa i njima će bonusi da izađu na poluvremenu, ili oni imaju bolje bonus igrače pored naših toliko hvaljenih mladića poput Njegoša, Velje i Gavrića.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...