Jump to content

FK Crvena zvezda 2020/21


Don Dusko

Recommended Posts

8 hours ago, Antizemljaš koji lebdi said:

Falio nam je Bakajoko veceras.

Ja bih rekao Simao.

 

7 hours ago, Tunji Awojobi said:

Donaruma spašava Milan. . .

 

spacer.png

 

Ali Gobeljić pritrčava na odbitak, iiiii . . .

 

spacer.png

 

1:2!!!

 

 

😢

 

7 hours ago, Tunji Awojobi said:

giphy.gif

 

giphy.gif

 

 

Ovo je u stvari odličan primer fudbalera i fudbalera u širem značenju te reči. Ovo što je uradio Ben je fudbalsko majstorstvo, onako  precizno šutirati iz nimalo lake pozicije mogu samo igrači koji su sa fudbalom na ti. Bilo je jednostavno suđeno da Ben bude strelac sinoć i to je tako. Potez Sanoga je takođe rezultat fudbalskog instikta, i ono bi u 90% slučajeva bio gol, ali Milan ima odličnog golmana,

Gobeljić je sa druge strane klasičan primer polu fudbalera koji igra na sirovinu, bez tehnike, bez znanja, sa rezonom "hitni lopticu u šumicu". Još jednom ću da podvučem, nije kriv Gobeljić, nego su krivi oni što ga drže u timu i forsiraju. Imao je on i dobre momente u ovih nekoliko godina, ali da se ne lažemo, nije igrač za Zvezdu, ako je naš cilj da budemo tim koji će značiti nešto na evro sceni.

Sinoć su Ben, Ivanić, Sanogo i Degenek igrali stvarno na nivou evro takmičenja, a ironija je da Bena i Degeneka stalno iz nekog razloga želimo da prodamo, kao da imamo zamene, Ivanić je osporavan (nekada sa pravom), Sanogo je takođe prolazio kroz pljuvačinu....Neke stvari treba da legnu. Da se nije desilo ono što se desilo sa Kataiem mi bi smo danas čekali žreb, ja sam ubeđen u to.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, L' Imperatore said:

 

Nemam ja ništa protiv Ivanića lično. Nit imam šta od toga da ga hejtujem i priželjkujem njegove slabe partije. Napredak u odnosu na ono što je igrao lani je očigledan. Ali ovo je bila po meni samo jedna iznadprosječna utakmica sa njegove strane. Jedan vrhunski potez (onaj prijem). Dobar pas za Bena kod gola. Ostalo korektno. Od ofanzivnog igrača očekujem da unosi više pometnje u protivničku dobranu, da bi njegovu predstavu označio vrhunskom. Po meni, Sanogo, Ben i Borjan bolji od Ivanića danas. Ostali slabiji.

 

A ovaj drugi deo možeš i da ispustiš drugi put. Malo je bezvezan takav način spuštanja nekoga, samo zato što je izneo svoje mišljenje. Ne razumem ni zašto. Ti kažeš odigrao vrhunski, ja kažem nije bilo baš vrhunski. Znači nemože se reči ni da smo skroz na suprotnim bregovima. I sad sam ja "svakakav lik koji ovde piše", a ti nisi. Mislim, bzvze...

"samo ti sine radi svoj posao"

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, goldberg said:

 

Ne mora da svira, ali moze.

 

Duznost je sudije da ispostuje mec dok traje nadoknada, sve posle toga je njegova dobra volja da li ce da dozvoli da se igra dalje ili nece.

 

Pazi, nije dužan čak ni to. On može da svira kraj i pre isteka nadoknade ako želi. Slažem se da ovo što je uradio nije protivno pravilima, ali je protivno duhu igre. Čak je u prvi mah i pokazao na korner.

 

Da smo se brže namestili za izvođenje možda je i pustio, nego je Nikolić lagano šetkao čekajući verovatno Kataija da uzme loptu, a pritisak Milana je učinio svoje. Baš bezveze.  

Edited by Tunji Awojobi
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Priznajem da nisam očekivao od Stankovića pre nekoliko meseci, naročito posle derbija, da će ovoliko unaprediti Zvezdinu igru. Jeste nas Milan potcenio debelo, ali ovakva igra u obe utakmice je za svaku pohvalu. Ako nastavi ovako, a verujem da hoće, neće se on dugo zadržati kod nas. Mislim da može da bude stvarno dobar trener, sigurno bolji od Mihajlovića. Već ga vidim u Serie A za neku godinu...

 

Stvarno šteta da nam se jedan antifudbaler pokenja na sav trud. Milan bi trebalo Gobeljiću da plati debelo za ovo što im je poklonio sinoć. Penal, promašen zicer i na kraju crveni karton. Treba to uspeti. Stvarno feliki fejl uprave da su dozvolili da nemamo zamenu i da taj mesar mora da igra. Verujem (tačnije nadam se) da je on sa ovim završio u Zvezdi, jer bi stvarno bilo suludo od Stankovića da misli da mu jedna takva štetočina treba i dalje, pa makar i protiv Voždovca i Novog Pazara...  

Edited by Issey
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Laki21 said:

Da se svi kolektivno napijemo kada poslednje govance od Gardista Gobeljić konačno bude išutiran iz kluba. A bogami pijanka bi mogla i za Rodića.

Mogu usput da povedu i Srnalda i Pankova.Degenek i Borjan prvo gledaju da se od njih sacuvaju,kakav Ibra kakvi bakraci...

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, mister-no said:


Gde je karma kada su nam uveli sankcije kao šampionu Evrope, kad smo se potucali po Sofiji i Budimpešti i oteli nam još jednu viđenu titulu, gde je karma protiv Borusije, u Atini protiv Panatinaikosa, magle, sudijskih krađa pa sve do novijih "tragedija" Strazbur, Bordo. Je li moguće da je sve zaradio Augentaler
 

 

Да нису Звездаши пљачкали сопствени клуб а појачања доводили из Милиционара можда Стразбура не би било, као што не би можда ни Бордоа било да није отјеран Роби а доведен "велики Звездаш" Јанкосан. Јбг, шббкбб...

Али да не нагађамо више од раније, једно је евидентно: као дан је јасно ако хоћемо још један искорак у Европи и као клуб, морамо се ослободити полуфудбалера. Јасно је да се стока у управи најлакше и најбрже растали кад врате или доведу неке Срниће и Гобељиће и кажу добићеш уговор од Звезде али нама толико и толико. Међутим, core business је у Звезди фудбал, а та чињеница тражи да имамо што боље фудбалере. Јуче смо и уз непостојећу лијеву страну играли озбиљан фудбал.

И да, колико оно буџет има Милан у односу на Звезду, питање за неке обожаватеље претходна 2 тренера:classic_laugh:

Link to comment
Share on other sites

Mora da se uvede u neki pravilnik da svako isključenje koje nije izazvano nekom krajnje opasnom situacijom po naš gol bude žestoko kaznjeno. Rodića i Gobeljića kazniti sa 10-20 hiljada evra pa da im se uključi neka lampica u glavi. Ilija Najdovski je bio ostar nekad i grub ali nikad nije dobio crveni u presudnim utakmicama iakoo je gazio protivnike.

Link to comment
Share on other sites

Ivanic je u reprezentativnoj formi. Imamo tim. Vidim na tviteru Fk Miljakovac se interesuje za usluge Gobeljica. Ben je jos jednom pokazao  klasu. Sanogo na halfu maestralan.  Sto bi Milojko Pantic u Bariju rekao na kraju tekme ne pobedjuje uvek bolji tim.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Константин said:

 

Није то никакво вјеровање у карму, можемо је и другачије назвати, али у фудбалу се једноставно дешава да неко мора да се помучи да нешто заслужи или да га снађе баксуз због нечега од раније. Ствари долазе на наплату. Милојевић се намучио до прве Европе и с правом је заслужио (он је био искорак у односу на претходнике), онда је стао јер није могао апгрејд, па се шуњао на срећу уз огаван фудбал узгајајући полуфудбалере и као што рекох није случајно баш један од њих вечерас избацио клуб из Европе. Пусти Вуду магију и Треће око, мало је безобразно...

 

 

 

U fudbalu ti je kao u zivotu. Danas ti ne ide sutra ti ide, nema to veze sa karmom i kolicinom srece koju imas na raspolaganju.

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Cavani said:

U fudbalu ti je kao u zivotu. Danas ti ne ide sutra ti ide, nema to veze sa karmom i kolicinom srece koju imas na raspolaganju.

Не знам чим се бавиш у животу али било би добро да испробаш на себи. Да годину дана радиш коректно и максимално, да напредујеш, да радиш на себи, да имаш планове и циљеве. А онда узми годину дана и отаљавај свој посао, породицу, сваки слободан минут проведи у кладионици или блејању. Ја знам да би ти се све нацртало па на ову тему завршавам...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, Perkos2 said:

Sad samo čekam za par dana da ponovo krenu priče da je vreme da odu Ben i Degenek😒

To će Mita čim se oporavi. Prvo će da objasni kako svako može da igra štopera i da Degenek može da ide, a da imao zamenu za Bena u vidi Srnića ili nekog sličnog. Spiridonovića recimo.

Link to comment
Share on other sites

Zaboravio sam da kažem. sinoć Rade Krunić daje izjavu posle meča i u očima se dečku vidi da mu je više krivo što je Zvezda ispala nego što mu je drago što je Milan prošao. Sada mi je stvarno žao što nije igrao kod nas.

Edited by Don Juan
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...