prolup Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Piksli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armata Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Neka je Ivanić Piksi, Kataji Savićević, Nikolić Prosinečki i Falćineli Pančev, to opet bez Binića nije bilo dovoljno da se pobedi Milan pa čak ni Keln, a neće ni ovoj generaciji ako ne pronađu svoga Binu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 1 hour ago, Sprivel said: -Zaista mi je ukazana velika čast. Posle ovoga 500-600 ljudi će dobiti posao i zbog toga mi je jako drago. Želim svim akterima, a posebno predsedniku Vučiću i saradnicima da čestitam na realizaciji projekta koji će mnogo značiti za Srbiju. Želim da pozdravim i moje prijatelje u Japanu-rekao je Piksi i na japanskom kratko poručio "Živeo Japan, živela Srbija". Зашто би Пикси гледао то све политичким наочарима у свијетлу српског политичког муља? Прво легенда у Јапану (једном приликом сам се препао када је једанац Јапанац вриснуокада је сконтао да причамо о Пиксију), друго не зна се ни колико дуго живи ван државе. Треће, ето среће да га ставе на чело репрезентације умјесто оног коме се највише дају шансе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Izgleda da dovoljno zivi van drzave da zna kome da se zahvali za ove japanske poklone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Meni jedan iz Srbije vrisnuo kad je skontao da pričamo o Milojeviću. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Kako se covek razocara kad sazna da neko ko mu je toliko znacio takodje koristi AV analni respirator. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Piksi će za mene uvek biti vrhunski fudbaler i legenda kluba za koji navijam. Sav njegov rad u srpskom fudbalu nakon zavrsetka igračke karijere je povezan sa raznim kombinacijama i to ne zasluzuje velike pohvale. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Lepo je Aca onomad rekao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Aca šmrk nekog kritikuje🥱 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Аца Шмркас тада није наплатио своје звездаштво па му није право. Наркоманчина и фукара. Пикси је најбољи Звездин фудбалер ког сам икад гледао и човек који је хтео да рашчисти шипкашке малоумнике и добио бомбу на кућу, за те ствари увек вечно поштовање од мене. Шта му ово друго треба не знам, али волео бих да постане селектор више од свих других, онда би ме можда и занимало шта ради скуп манекена у нашим дресовима. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Овај што је дигао руке је разбијао никад јачи Милан, у Италији сам играо. Уз то је и 5. Звездина Звезда. И сад неко забрани да приђе Маракани Пикси, Пикси, Пикси, Пикси, Пикси!Kako je odigrao Piksi u Milanu tad.. Protiv onog Milana jbt. Plače mi se. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 oba puta kad nas je izbacio milan je osvojio kup/ligu sampiona. sad kad ih pobedimo red bi bio da uzmemo ligu evrope. znam, znam. sme covek da masta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 6 hours ago, prolup said: Meni jedan iz Srbije vrisnuo kad je skontao da pričamo o Milojeviću. И ја бих да сам био са тим трустом мозгова, али не од среће на помен дотичног 6 hours ago, Sprivel said: Izgleda da dovoljno zivi van drzave da zna kome da se zahvali za ove japanske poklone. У туђини је само размишљао како да се захвали пицоустом. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Ne bi se ti uklopio. Nije do tebe, do nas je, generalno nismo neki smarači. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Било је хипотетички, ни на крај памети... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Spoiler Legendarni Piksi, gotovo izvesno, biće selektor Srbije u predstojećim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine, nezvanično saznaje Kurir iz više izvora. Šokantno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Аца Шмркас тада није наплатио своје звездаштво па му није право. Наркоманчина и фукара. Пикси је најбољи Звездин фудбалер ког сам икад гледао и човек који је хтео да рашчисти шипкашке малоумнике и добио бомбу на кућу, за те ствари увек вечно поштовање од мене. Шта му ово друго треба не знам, али волео бих да постане селектор више од свих других, онда би ме можда и занимало шта ради скуп манекена у нашим дресовима.Piksi je imao postene namere,jednostavno je dosao u Zvezdu u pogresnom vremenu. Najveca legenda za mene, naravno posle tandema Dzajic-Cvetkovic, meni njih dvojica uvek idu zajedno. Srecom sam se rodio na vreme da uzivam u majstorijama Piksija i generacije posle. Odbio je da sutira penal u finalu iako je znao da mu to moze ugroziti karijeru, kapa dole za Stojkovica. Kakav smo klub najbolje oslikava to sto ne sme da dodje na stadion, ej Piksi da ne sme da dodje od klosara u svoju Zvezdu...Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Pa ne bi me zacudilo da se Piksi uskoro pojavi na Marakani. Znamo svi da je Veliki Vodja takodje veliki mirotvorac i da ce on izgladiti te zategnute odnose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 40 minutes ago, Helmet said: Piksi je imao postene namere,jednostavno je dosao u Zvezdu u pogresnom vremenu. Najveca legenda za mene, naravno posle tandema Dzajic-Cvetkovic, meni njih dvojica uvek idu zajedno. Srecom sam se rodio na vreme da uzivam u majstorijama Piksija i generacije posle. Odbio je da sutira penal u finalu iako je znao da mu to moze ugroziti karijeru, kapa dole za Stojkovica. Kakav smo klub najbolje oslikava to sto ne sme da dodje na stadion, ej Piksi da ne sme da dodje od klosara u svoju Zvezdu... Sent from my Mi 9T using Tapatalk Koliko god da su zaslužni za osvajanje Bari/Tokija, jos mnogo mnogo vise su zaslužni za kasnije propadanje i srozavanje Cz ( Počevši od finansiranja SPS sa novcem od Dekijeve generacije pa nadalje... ) 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 7 minutes ago, John Dies at the End said: Koliko god da su zaslužni za osvajanje Bari/Tokija, jos mnogo mnogo vise su zaslužni za kasnije propadanje i srozavanje Cz ( Počevši od finansiranja SPS sa novcem od Dekijeve generacije pa nadalje... ) Pre moze da se kaze da su vraćali novac državi koja im je prethodno pomagala baš izdašno. Klub kao FKCZ uvek zavisi od politicara koji su na vlasti, samo što tu postoje velike razlike koliko se politicarima prepusti da preko svojih pijavica izvuku lovu koju prethodno namaknu u klub. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Koliko god da su zaslužni za osvajanje Bari/Tokija, jos mnogo mnogo vise su zaslužni za kasnije propadanje i srozavanje Cz ( Počevši od finansiranja SPS sa novcem od Dekijeve generacije pa nadalje... )Mislis da su imali izbora? Dosta naivno razmisljanje, da se suprostavis Milosevicu 90-tih, ja sigurno ne bi,nazalost bio sam jos dete, ali se secam komsija koji su dolazili kod mojih jer je moj cale bio rodjak sa nacelnikom policije, za laznu dojavu ti je sledovalo isledjivanje i batinanje. Mozda su mogli da se povuku sa pozicija, to je mozda jedino sto su mogli nazalost.Sent from my Mi 9T using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 1 hour ago, Helmet said: Piksi je imao postene namere,jednostavno je dosao u Zvezdu u pogresnom vremenu. Najveca legenda za mene, naravno posle tandema Dzajic-Cvetkovic, meni njih dvojica uvek idu zajedno. Srecom sam se rodio na vreme da uzivam u majstorijama Piksija i generacije posle. Odbio je da sutira penal u finalu iako je znao da mu to moze ugroziti karijeru, kapa dole za Stojkovica. Kakav smo klub najbolje oslikava to sto ne sme da dodje na stadion, ej Piksi da ne sme da dodje od klosara u svoju Zvezdu... Sent from my Mi 9T using Tapatalk Ti znas da li je imao postene namere... i to da je hteo da se suprostavi huliganima je isto pitanje... ko zna zasto je dobio bombu. Ne kazem da nije ali mnoge Zvezde velicine su vec pokazale kakve su lopine, na celu sa ovim tandemo koji spominjes Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted December 16, 2020 Share Posted December 16, 2020 Opet 2 zadnja bezvezna protiv mocnog Metalca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunji Awojobi Posted December 16, 2020 Share Posted December 16, 2020 16 hours ago, John Dies at the End said: Koliko god da su zaslužni za osvajanje Bari/Tokija, jos mnogo mnogo vise su zaslužni za kasnije propadanje i srozavanje Cz ( Počevši od finansiranja SPS sa novcem od Dekijeve generacije pa nadalje... ) Zar nije propadanje naglo ubrzalo nakon sto je Cvele otisao? Ne secam se najbolje, bio sam klinac, ali cini mi se da je Dzaja najzasluzniji za zesce unazadjivanje Zvezde. Prevrne mi se zeludac kad neko kaze da je teranje Dzaje bilo greska. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted December 16, 2020 Share Posted December 16, 2020 (edited) 30 minutes ago, Tunji Awojobi said: Zar nije propadanje naglo ubrzalo nakon sto je Cvele otisao? Nije. Propadanje je počeli rasprodajom ekipe iz Barija i Tokija, onda sankcije i neke stvari koje su bile tada aktuelne, a niau imale veze sa fudbalom. I ovo što pričaš za Džajića ne stoji. Tj ne odgovara činjeničnom stanju. Edited December 16, 2020 by Don Juan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts