Ridji Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Krstajić neće imati obraza, uz to on je navikao i kao igraca da ga trpaju i sa po 6:0, a da li će Kolarov imati obraza da nas postedi svog prisustva u budućnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Ajmo jos 1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Stvarno je uspeh sa ovakvim igracima gubiti 4:0 od jedne Ukrajine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Dje je pudlica da nam kaze dal se ovo racuna u poraze njegovom ser Krletu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Kad bih znao da će pajac sa klupe otići odmah bih potpisao da nam spakuju još ovoliko golova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Plače mi se...da vam jebem m.......Pravo lice Srbije...pu bagro.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Ja samo cekam komentare u stampi (a i postove ovde) tipa: Hteli ste ofanzivniju Srbiju,eto kako smo prosli.. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Pa kad se sekta zajebava sa celom državom što ne bi sa fudbalom... takvi nikad ne bi priznali da nešto ne znaju... Objašnjenje će biti tipa, ne leži nam Ukrajina ali nismo imali ni sreće... Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Dvadeset da primimo, govedo nece dati ostavku. Posle ovoga ce maximum biti rad u Ljigu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 (edited) A što to od jedne Ukrajine? Što uvek ta naša potreba da kao potcenjujemo sve ostale koji nisu Brazil, Nemačka, Francuska i te velesile? Brate mili na stranu sve ovo majmunisanje, Ukrajina je dobra reprezentacja, dobar tim. Mi imamo bolje klubove pored imena naših igrača, ali oni su individualno sasvim dobri, plus očigledno da imaju sistem višegodišnji i ne odstupaju od njega. I u Portugalu su bili dobri i mogli su do gola. Mi što ne postojimo na terenu to je za analizu koje neće biti, ali ne umanjujem dobru partiju Ukrajinaca. Svaka im čast. Edited June 7, 2019 by lajavi krelac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Ma Luka se sada oseća kao svi mi...ne verujem da likuje sada.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Sad ce u Informeru da pisu da nas je omelo neprijateljsko okruzenje, fasisticki povici... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Slažem se da Ukrajina jako dobra reprezentacija. Ljudi su nas demolirali pošteno, iskoristili sve rupe i neznanje botine na klupi... Ševčenko je odličan selektor/trener, vidi se da zna šta hoće... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Strasno sta se pise... Doktor Mladen govedo, bestidnik, nesposobnjakovic... A on napredan i perspektivan trener koji samo ceka Litvance u ponedeljak da ekipu vrati na kurs za Ep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Ukrajina je OK i to je to... nas bi veceras nakantao svaki iole ofanzivniji tim posto smo izasli u amaterskoj formaciji, ostavljajuci krater izmedju odbrane i sredine. Nama je ovo najubedljivi poraz od osamostaljenja, dakle bar 13 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Ja sam napisao da će Luksemburg da nam bude ozbiljan problem. Verujem da me sada ozbiljnije shvatate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Nama bi i Vatikan bio ozbiljan problem, sve da izadju sa papom kao isturenim napadacem. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Takoe... ili 0-5 ili nista. Sad sam miran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Još jedan i Šestko II Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Opa petarda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Ukrajina je ok reprezentacija, niko ih ne potcenjuje osim izgleda Krstajića i možda naših igrača. Ali ni selekcija domaće srpske lige ne bi trebalo da izgubi 5:0, a kamoli najbolji tim. Ali od naših igrača koje bi vodio neki trener bi pretrpeli poraz. Još 2 stvari, ovako uvek prođu ekipe čiji trener pred utakmicu kaže DOBAR JE I REMI. A drugo, da dodam i ja na listu izgovora: Bila je duga sezona, naši igrači su u inostranstvu igrali dugo i bili su glavni igrači, njihovi ne igraju evropska takmičenja, a i u ligi odmaraju, jer ima samo 2 dobra kluba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Vujadin Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 2 hours ago, Stari Vujadin said: Imam osećaj da će večeras biti goleada! Kao i uvek moj osećaj me nije izneverio 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Ima i ta liga nacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Samo čekam šta će botina reći na konferenciji za novinare da se malo nasmijem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts