JPM Posted March 18 Share Posted March 18 Jako mi je ružno ovo što je Piksi izjavio da je Zvezda već šampion. Nije njegovo da to priča. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted March 18 Share Posted March 18 Kako Piksi priča na konferenciji, pored Nastasića (privatni razlozi) otkazali zbog povreda i Vlahović i Terzić. Pozvani Babić i Mladenović, neće zvati dodatnog napadača umesto Vlahovića. Mislio je o Ratkovu, ali "bolje da ostane sa mladom reprezentacijom". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted March 18 Share Posted March 18 (edited) Ako nekome treba dobro, ali baš dobro sredstvo za čišćenje creva, neka pogleda ovaj video: PAŽNJA! Ne gledati ako ste više od deset metara od WC šolje! Spoiler Edited March 18 by Stiletto Na molbu Montoye bačeno u spoiler 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 18 Share Posted March 18 Stavi u spoiler ovo molim te, povraća mi se od Bikovića, ne mora da gledam ovo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted March 18 Share Posted March 18 28 minutes ago, Juan Pablo Montoya said: Stavi u spoiler ovo molim te, povraća mi se od Bikovića, ne mora da gledam ovo. Molbi udovoljeno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 18 Share Posted March 18 Glumi za Oskara. Našeg,ne američkog 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted March 18 Share Posted March 18 2 hours ago, Perkos2 said: što ga ne pozva ranije😕 Piksi nastavio sa bahaćenjem i glupiranjem sa izjavama Ozibljno smara Piksi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted March 18 Share Posted March 18 4 hours ago, Unknown said: On je polivalentan igrač, devojka za sve. Страшно! 'Ладно човеку рекао да је курва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted March 18 Share Posted March 18 3 hours ago, Juan Pablo Montoya said: Stavi u spoiler ovo molim te, povraća mi se od Bikovića, ne mora da gledam ovo. 3 hours ago, Stiletto said: Molbi udovoljeno. Ljubomorni ste na ovog lepotana....Lep ko Vesić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted March 18 Share Posted March 18 5 minutes ago, Constantin said: Ljubomorni ste na ovog lepotana....Lep ko Vesić. U moje vreme se govorilo "lep i pametan ko bulja iznutra" ali ti si stariji, poštujem godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted March 18 Share Posted March 18 (edited) Vidim da sad nosi i brkove da dodatno nervira edit: Bikovic, ne Piksi Edited March 18 by pantelia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted March 18 Share Posted March 18 12 minutes ago, Stiletto said: U moje vreme se govorilo "lep i pametan ko bulja iznutra" ali ti si stariji, poštujem godine. ,,,i u moje. Ništa se nije menjalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted March 18 Share Posted March 18 32 minutes ago, pantelia said: Vidim da sad nosi i brkove da dodatno nervira edit: Bikovic, ne Piksi Брковић Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted March 18 Share Posted March 18 3 minutes ago, dzoneee said: Брковић Bar nije Jevrem.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted March 19 Share Posted March 19 Nego...jel će bude neki slet, štafeta, koreografija...ovo-ono, a ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted March 19 Share Posted March 19 Ma Piksi je dobio direktivu da mora da zove po jednog iz Zvezde i Partizana, to je valjda jasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted March 20 Share Posted March 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted March 20 Share Posted March 20 Našao sam na netu neke ideje za dres, ovaj konkretno daje veštačka inteligencija.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted March 20 Share Posted March 20 Ovaj prozor za prijateljske je trebalo da posluži da se isproba bekovski tandem Nedeljković-Ristić, ali su oba igrača povredjena. I veliko je pitanje ima li vremena da se uvedu u rotaciju do juna. Odsustvo Milenkovića daje prostor Erakoviću, pa se nadam da će iskoristiti šansu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted March 20 Share Posted March 20 1 hour ago, Ledd said: Našao sam na netu neke ideje za dres, ovaj konkretno daje veštačka inteligencija.. Šta predstavljaju zvezdice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted March 20 Share Posted March 20 Богами, мени делује да је атмосфера у репрезентацији онако једна баш вашарска да не кажем весела. Ко ће га знати, али могао би и неки рекорд против Енглеза у првенству да падне. Не би ме изненадило ништа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted March 20 Share Posted March 20 2 hours ago, Ledd said: Našao sam na netu neke ideje za dres, ovaj konkretno daje veštačka inteligencija.. Sviđa mi se ovaj dres jer smo uzeli 4 svetska prvenstva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted March 21 Share Posted March 21 7 hours ago, Perkos2 said: Šta predstavljaju zvezdice? Da smo 4 puta otišli na veliko prvenstvo.. 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted March 21 Share Posted March 21 On 3/19/2024 at 6:27 PM, Markoss said: Ma Piksi je dobio direktivu da mora da zove po jednog iz Zvezde i Partizana, to je valjda jasno. Нажалост од Пиксија бољег немамо па немам ндоумице да мора бити селектор, али није дужан да слуша све глупости и ако је тако баш ме разочарао. ПОдсјећа ме на глупо правило о националном кључу за вријеме Осима па су Дејо, Роби и Панчев углавном били на клупи годину дана прије него ће узети ушкета и мало послије потписати за Милан, Реал и Интер. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted March 21 Share Posted March 21 Od Piksija imamo bar 5 boljih trenera ako gledamo samo trenere sa srpskim drzavljanstvom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts