Problem sa licnim greskama Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 (edited) Ako se mozda neko seca onog gastosa u belim carapama i cipelama koji je uleteo u Klagenfurtu na Srbija - Novi Zeland pred SP 2010... 😄❤️ Kakav revival prekida u Austriji 😄 Edited June 16, 2023 by Problem sa licnim greskama Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 Само без бриге, јаки смо као земља Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 1 hour ago, Problem sa licnim greskama said: Bas razmisljam da je momak tipican produkt post-SFRJ fudbalske skole u Srbiji. Bitno je da ima visinu kosarkasa, sve ostalo ako Bog da. i frizuru Stinga iz sf filmova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 Joveljić se fino kreće i otvara u špicu. Onaj Jovanović mi je u prvom poluvremenu više igrao kao nekakav krilni napadač. NIkad nije bio pred golom. Istini za volju, treba reći i da nam napadi u prvom poluvremenu nisu bili baš osmišljeni. U svakom slučaju, ne bi trebalo biti dileme oko toga, ko je startni napadač protiv Bugara. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 (edited) Proigrali smo cim se Tadic vise ukljucio u igru. Mislim da se s razlogom plasim za nasu repstaciju u post-Tadic eri koja nadolazi za koju godinu, kada vise ne bude mogao protiv godine proizvodnje. Sve dobro je pocinjalo od njega vec 10-ak godina unazad. Drago mi je zbog Joveljica. Prosle godine je uvek znao da iskoristi minute koje je dobijao. Veliki broj upisanih nastupa, ali prosecna minutaza mozda 25m. Tesko je i zameriti treneru LAG sto mu je Cicarito prvi izbor, kad je ovaj odigrao sezonu zivota. Al' eto, ove godine je Jovelja upisao i neke nastupe u prvoj postavi usled povrede Meksikanca, ali nije bio efikasan. Znacice mu ovo. Voleo bih i kad bi Veselinovic i Popovic dobili neke minute u nasoj odbrani na prijateljskim utakmicama. Edited June 16, 2023 by RatzenStadt Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 Кад оде Тадић јасно је, биће куку леле Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 17, 2023 Share Posted June 17, 2023 (edited) Na tiktoku izašli snimci razloga prekida od sinoć, ne znam kako da embed-ujem link poput Youtube, pa ostavljam ovako B92: Navijači prekinuli meč Srbije, jedan sa transparentom "Vidić za predsednika FSS" VIDEO http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2023&mm=06&dd=17&nav_id=2352300 Edited June 17, 2023 by Stiletto Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted June 17, 2023 Share Posted June 17, 2023 Знао сам, Јорданци ми увек били сумњиви да су за Ацику Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted June 17, 2023 Share Posted June 17, 2023 Danas svi naši protivnici u grupi remizirali : Litvanija -Bugarska 1 : 1 CG - Madjarska 0 : 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 17, 2023 Share Posted June 17, 2023 Da dobijemo Bugare pa da zapevamo Evropo evo nas 🙂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 17, 2023 Share Posted June 17, 2023 Ne postoji nikakva šansa da propustimo Euro..toliko su nam konkurenti u grupi skromni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 Ma gotovo je vec ovo, zato su i poceli sa ovim Kirin kupovima po dobrom starom obicaju, da sto vise igraca ubace da bi se neko prodao, posto drugi smisao ne vidim u bivstvovanju pojedinih u reprezentaciji. I da hocemo, cak ni mi ne mozemo ovo da propustimo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 Sad mogu da se dogovore i pomognu drugaru Krstaji da ostane na klupi Bugarske, jednim "neočekivanim" porazom. A i na kladionici visoka kvota na Bugare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 Ја се вала надам победи, Крстаја нек тражи шансу у неком Таџикистану рецимо Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 23 hours ago, Stiletto said: Sad mogu da se dogovore i pomognu drugaru Krstaji da ostane na klupi Bugarske, jednim "neočekivanim" porazom. A i na kladionici visoka kvota na Bugare... Ja kontam da bi izmedju Radnickog iz Kragujevca i Bugarske bila prava prvenstvena, ne vidim kako bismo to i namestili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Ja se plašim svake ekipe koja igra protiv nas u fudbalu. Mada moram da primetim, da je od dolaska Piksija, ova naša ekipa rutinirala svaku "slabiju" i "prosečniju" ekipu, što ranije svakako nije bio slučaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 On 6/18/2023 at 8:53 PM, Stiletto said: Sad mogu da se dogovore i pomognu drugaru Krstaji da ostane na klupi Bugarske, jednim "neočekivanim" porazom. A i na kladionici visoka kvota na Bugare... Ja se iskreno nadam da ce da pomognu Bugarima tako sto ce da dobiju, i potpisu otkaz ovom smradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 (edited) Прилично очекивана постава. Очекивао сам једино Грујића уместо Максимовића. И наравно не свиђа ми се никада ова позиција Сергејева. Мада би вечерас могао да одигра неку добру текму јер прво ово су Бугари, слаби су реално, а друго само је, формацијски, један нападач у саставу. Али генерално ова позицвија за Сергеја код мене никада неће изазвати позитивне критике. Убеђен сам да се он на овој позицији неће наиграти фудбала. Edited June 20, 2023 by dzoneee Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Koliko falširaju na himni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Trebalo bi i ovo da bude sasvim dovoljno. Bugarima ne znam dva igraca, ovaj klinac Iliev je u Interu al ne igra nikad i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Ako bude penal za nas, hoće li da puca Milutinac? A moraće i Jakša bar jednom kod njih u kazneni 😁 Ionako mnogi pričaju da nam je i danas selektor Dunster 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Moraćemo što pre ovo da otvorimo golom, ako pobegne neki Bugarin našoj odbrani biće belaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Raspad bugarskog fudbala nakon Stoickova i drugara je za udzbenike iz teme "Mito i korupcija", mi smo male mace za njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Bugari su bas teski amateri, a mi dosli po principu lako cemo. Znamo kako se to u proslosti zavrsavalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Moram da priznam da je Krstajić odlično spremio ovaj meč. Bez šale. Može ovde svašta da bude. Sve šta je uradio Gudelj večeras, bilo je pogrešno. Teška mina u odbrani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts