Jump to content

Reprezentacija Srbije


sohorozo

Recommended Posts

7 hours ago, lajavi krelac said:

 

 

E zbog tog mentaliteta ja veceras ne mogu da budem optimista jer se setim svake tekme gde smo bojazljivo usli i kao sa nekim respektom i previse nego sto je potrebno. 

 

Eto citiracu sebe jer iskreno ovo sam predvideo. 0:1 ili 1:1.. sve jedno je bilo. Ishod bi uvek bio ovakav kakav je, jer smo se tako pripremali. I stvarno se nisam potresao zbog ispadanja na penale, jer sta znam mi jednostavno ne mozemo da odigramo bitnu utakmicu u fudbalu hrabro i bez izmisljanja tople vode. Tako da nema veze, ide sledeca utakmica za koji dan, i obavezno da igramo strpljivo i da se ne zalecemo jer nije smak sveta ni ako izgubimo i toj sledecoj tekmi a i u narednih 100 tekmi, pogotovo nije smak sveta ako se i ubuduce ne odigraju kako treba utakmice od bitnog znacaja. 🙂

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Treba se malo smanjiti toliko hvaljenje Mitrovića. Godinama unazad jeste najbolji strelac i najkonstantniji napadač, a naša reprezentacija miljama daleko od ozbiljnog fudbala. Naravno da nije njegovom krivicom, samo kažem. Dosta je on golova dao na prijateljskim mečevima i protiv timova kao što su Luksemburg, Litvanija, Gruzija, Crna Gora, Moldavija...

Treba biti umeren, ali trebe i kritikovati. On je ove sezone u užasnoj formi i neće ništa faliti ako dobijaju malo više šanse Jović i Vlahović. Svakako će postati najbolji strelac u istoriji naše zemlje.

Sve u svemu, nikad se ne treba ni malo ponadati u vezi naše reprezentacije. Sam sam kriv što sam video tračak nade posle Norveške, naivan sam ispao. Kako radimo, tako nam se vraća. Kvaliteta ima, to nije problem.

Edited by Boaće
Link to comment
Share on other sites

32 minutes ago, drgnk said:

Evo, ja navijam za Partizan i tvrdim da vise ne moze da doprinese reprezentaciji. Svaka cast za staru slavu, ali dosta je bilo. Vreme je da se proba nesto drugo.

 

Da, evo recimo špic na platnom spisku Real Madrida ne bi bila loša ideja da igra od starta.

 

Mitrović je dao dosta golova za reprezentaciju, ali on je jednostavno limitiran igrač, koji u klupskom fudbalu igra za JoJo ekipu koja se nalazi između 19. mesta u Premijer i 6. mesta u Čempionšipu. Slab u odlaganju lopte, svaka druga je u autu. A večeras se igrala bunar taktika i opet ga nigde nije bilo. Ne zameram njemu slabu igru i promašen penal, zameram što je igrao 120 minuta i izabran da šutira. 

 

A to je izabrao čovek koji nema veze ni sa osrednjim fudbalom od 2003. kada je završio kao trener u Partizanu, a sa ozbiljnim nije imao veze u životu.  To kako je Tumbaković uopšte postao selektor, moglo bi se dobiti zvanje doktora na disertaciju od 30ak strana u stilu Roberta Neša, jer je slučaj toliko jedinstven i originalan poput teorija igara.

 

A igre naravno nije bilo na vidiku. Što neko reče, Norveška je bila izuzetak, vratili smo se u normalu: od reprezentacije ništa nisam očekivao i opet sam nekako razočaran. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Škotima svaka čast, zasluženo im je bilo sve ovo. Pitaj Boga kad će EP biti odigrano. Možda do tada opet bude navijača i, sa te strane, za evropske pojmove (a i britanske, kao domaćina) će biti neuporedivo atraktivnije nego da im dođe Srbija, Zvuči možda bezveze ali jbg, ne mogu da se otmem utisku da je večeras malo ko drugi navijao za nas osim nas.  

 

Evropsko Prvenstvo sa 30+ hiljada Škota koji 1) lepo navijaju, 2) nisu incidentni a itekako imaju mooda ako neko krene na njih, 3) platežno mogu da isprate cene, što je uvek dobrodošlo za bilo kog organiztora takmičenja, 4) vole da cevče pivo pa i privatnici maste brk em ne prave od kafanče poljanče, 5) na tribinama se lepo čuju, 6) ne brukaju ponašanjem zemlju koju predstavljaju.   

 

Na koncu, mislim da večeras Norvežani više žale od nas. I to je retoričko pitanje jer ja recimo ne žalim. Ne mogu nikako da se radujem, nije to moj sklop. Možda bih najpribližnije opisao svoja osećanja kroz "nisam iznenađen". Škotima želim sve najbolje na EP. 

Edited by Neme
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Bunarenje, usrao nas gol, Skoti mnogo konkretniji od nas, iako su daleko od nekih fudbalskih znalaca. Sve u svemu, kao i obicno, srpska reprezentacija uvek razocara. 

 

Mitrovicu se nema sta zameriti, covek je najbolji igrac reprezentacije u zadnjih 5,6 godina i jedini nesto igra, iako je limitiran skroz.

 

Gudelj bolji i od Makse i od Lukica. 

 

Stefan Mitrovic ne moze u Cukarickom da igra. 

 

I Rajkovic mora da brani one penale kao sto je bio prvi izveden. Kenja mi se vise od golmana koji pipnu loptu, a ne uspeju da joj promene pravac. 

 

Sta znam, nije ovo ni do igraca, Tumba je prosto nebitan lik, oni dolaze da ovo odradjuju jer manje vise moraju i to je to. Zbog toga i igraju ko kurci. Kad budmeo imali trenera, imacemo i reprezentaciju, do tad, nema nista. 

57 minutes ago, Drakaris said:

Stojkovic bi makar jedan penal odbranio

 

Taj nije odbranio sut ka okviru gola jedno tri godine, samo ne pratis izgleda. 

Edited by Markoss
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, Neme said:

Škotima svaka čast, zasluženo im je bilo sve ovo. Pitaj Boga kad će EP biti odigrano. Možda do tada opet bude navijača i, sa te strane, za evropske pojmove (a i britanske, kao domaćina) će biti neuporedivo atraktivnije nego da im dođe Srbija, Zvuči možda bezveze ali jbg, ne mogu da se otmem utisku da je večeras malo ko drugi navijao za nas osim nas.  

 

Evropsko Prvenstvo u Engleskoj sa 30+ hiljada Škota koji 1) lepo navijaju, 2) nisu incidentni a itekako imaju mooda ako neko krene na njih, 3) platežno mogu da isprate cene, što je uvek dobrodošlo za bilo kog organiztora takmičenja, 4) vole da cevče pivo pa i privatnici maste brk em ne prave od kafanče poljanče, 5) na tribinama se lepo čuju, 6) ne brukaju ponašanjem zemlju koju predstavljaju.   

 

 

U Glasgowu igraju Škoti, domaćini su te grupe.

Edited by Bugl Khan
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Mitrovic nije u formi i to je evidentno, ali mislim ono lagano malo zaista ni blizu problem u ekipi. Problem u ekipi su svi jer su picke i to je to. Lako je u klubu igrati sa jednim Dancem, jednim Svajcarcem, dva Nemca, tri Holandjana itd. I ono sto je najvaznije sa trenerom koji ne da nije prosao srpsku skolu bilo cega, vec nije ni siguran da na krati pokaze gde je tacno Srbija. 

 

Svi koji se bave fudbalom u Srbiji su picke i ovi na vrhu mafijasi i to je to u sustini. 🙂

Link to comment
Share on other sites

Ne lupetajte za Mitrovica. Lik je zasluzio da mu u FSS-u daje orden jer da nema njega sad bi se klali sa Andorom i San Marinom, bili 120. na Fifinoj rang listi, a Kokeza bi bio uhapsen verovatno. Decko je krajnje limitran igrac, ali i kao takav, igra preko svih svojih mogucnosti, daje golove, resava utakmice, mogao je za promenu neko da istupi danas i resi tekmu u regularnom delu, recimo madjionicar Tadic koji je zadnju dobru tkemu za repstaciju odigrao kod Muslina ili SMS ili svi drugi majstori fudbala kojih toliko ima, a nikako da odigraju dve utakmice u kontinuitetu dobro za reprezentaciju. 

 

Samo postovanje za Mitrovica. 

  • Like 7
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

20 година нисмо играли европско и да не уђемо сад међу оволико репрезентација које ће га играти, треба знати и то. Да се не враћам предалеко, ја о Муслиновом фудбалу нисам никада причао у суперлативу али испунио је главни циљ и након тога је смијењен а доведена је политичка проститутка и бивши фудбалер који узгред никада није био тренер. Ту се сва прича завршава. Али ето наставили су да се играју па су довели и демагога који благе везе са фудбалом нема и који је персонификација батађора српске тренерске струке, "играмо да не примимо гол". Никакав план ни за младу селекцију која је не тако давно била свјетски првак у фудбалу, нема нације која то не би са посебном пажњом његовала. Буквално су разбуцали све а није да нисмо имали да планирамо садашњост и будућност.

Тако да Тумбаковића пребацити код котла са Крстајом да пече ракију а нама преостаје да видимо како ће се наставити иживљавати са српским фудбалом до тоталног ресета који је једини пут за оздрављење тог дунстерско криминалног окружења...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nepotrebno je ovde preterano kritikovati igrace...

Imamo na klupi selektora koji se  zadnji put ozbiljno bavio njegovim poslom jos dok je Cicolina snimala filmove...

Bez selektora ne ide,ide kada imas igrace kao sto imaju Svabe ili npr Belgijanci pa na suv hvalitet guras,ali  i to kad tad dodje na naplatu...

Dok se govna iz FSS ne isperu smrkom odande necemo mi nikuda...

Znamo to mi,znaju i igraci...

 

 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Znamo svi da nam je u fudbalu najveći šljam, da se nameša još od pionira da se namešta koji će klinac koliko golova da postigne zbog prodaje i ništa tu nije novo. Dosli smo u situaciju da u jednoj utakmici obezbedimo odlazak na EP i tu utakmicu krenemo kao na prijateljskoj  utakmici na kojoj se oprašta legenda Škotske. Svi su tu krivi, i selektor i stručni štab i bogami i igrači koji su u pojedinim trenucima bili samo posmatrači na terenu dok su nas Škoti učili nekim lekcijama iz savtemenog fudbala. Prozivati jednog- dva pa i tri igrača je suludo, to su igrači koje imamo i to je naš fudbal. Nazalost nismo uspeli i ostace sve po starom. Vec vidim naslove u medijima " penali su.lutrija" " nije smak sveta"  " mora da igraju mlađi i da se podmaldi ekipa" nama i ne treba pravi fudbal vec one cirkusijade kad je derbi.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...