Jump to content

Reprezentacija Srbije


sohorozo

Recommended Posts

Radonjic duplo golo. Bili smo bolji ali zasluzeno smo izgubili. Na teren 11 najboljih mora od starta utakmice a ne od starta nastavka. Ovde smo imali vise od igre ali onaj horor iz Beograda ce se pamtiti. Hronicna neefikasnost plus neuigranost zadnje linije.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sva sreca pa nemamo nikog ozbiljnijeg od Madjarske a opet mi smo se i protiv Bugara zamalo obrukali porazom....

 

Neverovatno, neko ce da proklinje srecu sto nam su ponistili 2 gola ali ja necu.Nismo zasluzili. I Madjarska je imala 2 mrtve sanse u IIp pa su pogodili precku i promasili gol.Izjednacilo se.

 

Piksi mora biti smenjen posle ovog ciklusa.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Dobar mec, ima vatre u nama, Piksi isporucuje ono na sta smo vec navikli od njega, a to uopšte nije toliko lose... nismo mi bas dostizali neke visokestandarde... tempo, tehnika, kretamje bez lopte, kruzenje iste, ok je to sve...deluje to sve fudbalski, ima tu i brzine i snage kad treba, steta sto Piksi kao trener i mi kao tim nismo napravili taj korak od onog 3-3 rolerkostera na veltmajsteršaftu... lutamo, gresimo, zajebavamo se... bili bismo bas ozbiljna stacija da nismo ovakvi blejaci... opet, kakav je tek Savez... 

 

Djarme lice na Zvezdu pod Milojem, a takve timove bogovi fudbala vole, barem su nas dvaputa odrali... Osim 10-ke iz Livdze, nijedan gembeš ne bi igrao kod nas u staciji... ok, mozda bekovi, koji su nam ocaj... Ovi madjsrski Silje Pesici i Srnici su simpaticni i sluze kao dokaz da je za nas tim sam plasman na velika takmičenja puna kapa.. Prosto, mekani smo nazad, neozbiljni, sa crnim rupama i zutim. minutima, ocajni na bokovima i sa menadzerskim prevarama iz Zemunela na centralnim bekovima...

 

Nista, no siliriki, otresti ove Juzne Slovene sto su ostali u ova 2 meca, proci grupu i zaboraviti je, pravac Evro, puna šaka brade, iskreno...

 

stofa imamo, ali i minusa toliko mnogo da nema osnova za neko ozbiljnije lozenje na fudbalsku staciju... realno, do skoro je nisam ni pratio, tako da je ovo sjajno... barem za mene... 

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Miki28 said:

Pristup mecu Nemanje Radonjica sve govori o ovoj ekipi. Ono je za samaranje


Šta je bilo sa Radonjićem? Što je šutnuo iz mrtvog ugla? Ne kapiram...

 

Elem, 2x45 protiv Mađara imali smo jedno 75% lopte u nogama, ko zna koliko šansi i 0 golova. Mađari su baš lepo organizovana ekipa, znaju da zabunkerišu, znaju kada da skupe, kada da rašire, a raštimana ekipa poput nas će se uvek mučiti protiv takvih. 
 

Moglo je ući jedna, dve tri... ostaju stare boljke. Kada olako primaš golove, a po trnju juriš da nadoknadiš... nikad ne izađe na dobro. 

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, pierre van hooijdonk said:


Šta je bilo sa Radonjićem? Što je šutnuo iz mrtvog ugla? Ne kapiram...

Pristup, govor tijela. Driblinzi 5 igraca na 25m od naseg gola gdje gubi naravno loptu,nevracanje u odbranu, ne trcanje po loptu kada mu saigraci daju dupli pas, bukvalno odustaje u startu. 

Onaj slobodan prostor i davanje fora glavom, decko uzasan. 

 

Nadam se da ga ne gledam kroz par dana.

Link to comment
Share on other sites

Kostic ocaj, Radonjic ocaj, Djuricic - potpuno sam zaboravio da je usao. Tadic lose za svoje standarde, Ratkov premalo igrao. Katastrofalne izmene, bolje bi bilo da nista nije dirao.

 

Da se udaramo nogama u dupe sto su Litvanci izjednacili u 93-om protiv Crne Gore proslog meseca, ne bi nam ni pobeda u utorak bila dovoljna.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sta ste vi gledali, vecina sansi iz prekida, sem one dve akcije na startu utakmice i to je to. Od 60 min smo baldisali , Madjari uspesno krali vreme citavo 2/2. 

 

Dok nam igraju SMS i slicni, dok nam u odbrani igraju likovi od po 2m i dok je ovakva organizacija odbrane, nema nista od nas. Protiv CG ce biti verovatno neki X i onda da zamoli Piksi Orbana da izvede najjaci sastav protiv CG, iako ce vec tada biti na EURU. 

Sa porazom od CG, ostaju jos minimalne sanse, a to je da CG ne dobije Litvaniju i Madjarsku u novembru. 

 

I ostaje kao zadnja opcija, baraz. 

 

Sve u svemu, igramo ocajno, gomila problema u igri i i odbrani, ne vidim ovde nista fudbalski za pamcenje. Lazovica nije zvao, Jovica nije zvao. 

Sad je vec realna opcija da izvisimo za EURO, sto i nije lose, posmatrano za aspekta bagre iz FSSa i svega onoga sto pruzamo na terenu i sa aspekta cuvanja zivaca gradjana Republike Srbije. 

 

 

Edited by Ljubitelj baklave
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...