Del Piero Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 Poslednjih 7 utakmica Iraca. Bilo im je potrebno 18 minuta protiv nas da skinu mrak. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 Solidno igramo, skoro pa kao kod TuNbe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 jel ima neko link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 Dobar dan, tugo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 Tumba je pobedio Rusiju i Norvesku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 dajte linak ako neko ima, da kukam i ja s vama sve mi popucalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 Kakvo crno cuvanje igraca ovako ce i baraz da izduvamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 A i tu youtube Valenciu istu nabijem na... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 probajte ovde, mada ja gledam na kodiju https://soccer.streamsgate.tv/event/serbia-vs-ireland-match-preview/ 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 Na.koju foru li Racic igra u Spaniji i to konstantno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 Odlično je ovo do sada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 Bolje smo izgledali protiv Škota. To dovoljno govori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 Zasto i dalje trosite vreme na fudbalsku reprezentaciju? Bolje da gledate neku romanticnu komediju ili neki tresh scifi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
svarozicslo Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 Just now, AgroLaki said: Zasto i dalje trosite vreme na fudbalsku reprezentaciju? Bolje da gledate neku romanticnu komediju ili neki tresh scifi. Pa ovo je tresh scifi "reprezentacija Srbije u fudbalu". 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 Koliko izmena ima pravo da napravi? AKo je samo tri, najebali smo Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 Tragicno je da mi nismo u stanju da odigramo presing ni 30 sekundi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 Racic je takva tempirana bomba da ja nemam reci. Svaku loptu carini po 5 minuta, i svaki pas mu je ekstremno rizican. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 32 minutes ago, realno *w said: A danas igramo sa Farskim ostrvima, pa da odmore malo ovi najbolji. Ipak su Sergej i Filip veterani, sigurno ne bi izdržali 2 tekme za 3 dana. Ima logike. Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Ja nisam ovo Piksijevo zajebavanje pokusao da opravdam. Samo sam napisao sta ja mislim da mu je bila namera. Zajebao se..nemamo mi luksuz da protiv Iraca stavimo "B" tim. Nismo mi Francuska. Lose se krecemo,niko se ne otvara. Otud nema protoka lopte 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 Ирци играју 2-2-6, види се из авиона преко трибина. Лаку ноћ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 2 minutes ago, svarozicslo said: Pa ovo je tresh scifi "reprezentacija Srbije u fudbalu". Scifi bi bio da igramo dobro i dobijemo... ovo je pre neki erotski triler C klase... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 nisam gledao jedno 3-4 dine repku, mozda i jace.. no vidim da se nista nie promenilo.. osim sto sada nikad cuo za pola igraca iz sastava ☕ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 Ovo je teska sramota koji tim je izveo na teren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 Ja u ovoj igri uopšte ne vidim nikakvu taktiku. Niti presing niti čekalica, niti po krilima niti kroz sredinu, ne zna se ko iznosi loptu a ko je deli, Tadić zakucan uz desnu aut liniju ne može ništa, šta je ovde taktički plan igre? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 Ove bi Zvezda nabila 3 razlike. I jedne i druge. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 Definicija reci "mrsomudjenje" na terenu 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts