Don Juan Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Teško ulazimo u šanse, a ti je zato što nemamo nikakve smislene akcije, a iz takve igre možemi da damo gol samo ako Turci pogreše. Može ovde da bude svašta do kraja, ali je jasno da nam nesostaje igrač na sredini i mislim da bi Grujić morao da uđe umesto Maksimovića ili Gudelja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Nevezano za ovaj promašaj, pa, može li Tumbaković na nekoj utakmici da pruži šansu nekom drugom u špicu osim Mitrovića. Nikad ne videh Vlahovića npr. da je istrčao na teren, a stalno ga zove. 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Dokle god imamo selektore od kojih je svaki igrac sa vecim fudbalskim imenom, ovo ce ovako izgledati. Klupa reprezentacije treba da bude kruna uspesne karijere a ne pozicija za partijske uhlebe. Sramota je kakvog fudbalskog analfabetu imamo za selektora. Njega bre niko ne postuje, a i kako da ga postuje kad je nikakav strucnjak. Gde je bre Ljubisa Tumbakovic radio nakon par sezona u Partizanu, sto mu je jedini neki rezultat u karijeri? Kako se on kandidovao za poziciju selektora Srbije? Tako sto je Crnogorcima zabio noz u ledja? Lepo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Just now, Don Juan said: Teško ulazimo u šanse, a ti je zato što nemamo nikakve smislene akcije, a iz takve igre možemi da damo gol samo ako Turci pogreše. Može ovde da bude svašta do kraja, ali je jasno da nam nesostaje igrač na sredini i mislim da bi Grujić morao da uđe umesto Maksimovića ili Gudelja. Stvarno, ne znam da li mi je bezličnije izgledala kombinacija Matić - Milivojević, ili ova Gudelj - Maksimović. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Vezni red ponovo ne postoji. Baš je mučno gledati ove duge lopte (ponovo). Znam da je početak sezone, ali mesec dana pred Oslo Tumbaković nema nikakav plan igre osim bunarenja. U Moskvi smo dosta bolje igrali, za divno čudo. Ovo je nivo ispod SNS Krstaje... Koliko god delovalo tužno... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 (edited) Pavlović nije igrač za poziciju koja mu je namenjena, nema ni tehničke ni brzinske sposobnosti, baš je beskoristan za tu poziciju. Grujić bi morao ući, Maksimović i Gudelj zaista ne mogu skupa. Radonjić se ponaša kao primadona, nenigra loše, ali mora mnogo više zalaganja. Kolarov je najbolji igrač na terenu, iznosi loptu i deluje dosta sigurno. Edited September 6, 2020 by Liska Manjina Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 prevrnuo mi se zeludac posle ovih 45 minuta, jbt Tumbakovic, kakva briljantna ideja da se taj pokojnik postavi za selektora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Druga utakmica zaredom da nema veze između odbrane i napada. Niti Gudelj niti Maksimović ne umeju da povuku loptu napred, a ni bekovi/krila ne dobijaju loptu da probaju da probiju. Mislio sam da će Kolarov sa centra odbrane da duva loptu napred a la Siniša pre 20 godina, ali čak ni to Tumba nije mogao da se seti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 meni je ipak najveci utisak da ovaj jadnik ato prenosi utakmicu ne moze pola nasih igrača da pogodi, uglavnom je spominjao Milenkovica i u odbrani i na sredin😆 Fudbala nema mi to ne znamo i tačka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Umobolno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Iskusni štoper Kolarov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Ima da se napijem kad Kolarov odluci da napusti reprezentaciju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selektor Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Kapitenski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Just now, 12Laki said: Ima da se napijem kad Kolarov odluci da napusti reprezentaciju! Neće dok ne prestigne Savu po broju utakmica... Lojalni se nagrađuju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Kakva mudra izmena..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Kokeza, da se ne ljubimo.Krajnje je vreme da se očisti riba od glave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Cist penal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 5 minutes ago, Cooper said: Kokeza, da se ne ljubimo. Krajnje je vreme da se očisti riba od glave. Samo ti perizivaj tu smenu, a ako ode Kokeza, menja ga Terzič 😄. Jadni smo i sa 11 i sa 10 igrača.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Nula smo od reprezentacije. Nula. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Logične posledice teranja Slavoljuba Muslina. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sassha Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 (edited) 4 minutes ago, Dzistrou said: Logične posledice teranja Slavoljuba Muslina. +1 Edited September 6, 2020 by sassha 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 (edited) 1 hour ago, SunZero said: prevrnuo mi se zeludac posle ovih 45 minuta, jbt Tumbakovic, kakva briljantna ideja da se taj pokojnik postavi za selektora Nadam se da nisi gledao drugih 45 minuta. Ne znam da li je varka ličnog utiska, ali Turci nas prebiše namrtvo. I to namazano tako da ne bude nekih ozbiljnijih kazni. Spasavali smo živu glsvu poslednjih pola sata. Jedini pravi momentum poslednjih 5 minuta 1p i na kraju od Mitrovića se odbije lopta. Pa idi bre u pičku materinu! Sve ostalo su Turci mogli da igraju i bez golmana. Em prebiše kao robove u galiji. Neverovatno je kakav smo raspad i beskurice, i opet se svaki put zajebem da gledam. Jbt na kraju čuvaš 0:0 kod kuće kao da ti je Francuska došla a samo ti bod treba za bilo šta. Ovde valjda računaju da će tući Mađare u obe i sačuvati bulju u B. Pritom, ništa ove reprezentacije nisu posebno da bi bile za neki respekt. Bez potcenjivanja, jer jedino potcenjivanje sami sebi radimo. Ne daj Bože dva napadača... Da se otvore i dovedu mudonju za selektora bar bi nešto gledali. Ali ko da dođe u ovaj mulj i fukaru kojoj je 80% mesto iza rešetaka. Edited September 6, 2020 by Neme 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Tadić u stealth modu već ko zna koju utakmicu. Istini za volju, i nema s kim. 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Da li Kolarovu ovaj crveni važi samo za Ligu Nacija ili neće moći da igra ni protiv Norveške? Što se tiče novog selektora, može samo da dođe neko još gori (evo, Savo je slobodan). Ni svetska imena poput Klementea i Advokata nisu mogle ništa ovim našim primadonama, ko bi se pametan prihvatio takvog posla? Možda eventualno neki Švaba koji bi imao autoritet da zavede ordnung und disziplin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selektor Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Ako bude sreće važiće mu crveni i za Norvešku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts