drgnk Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 hour ago, L' Imperatore said: Još uvek mi je misterija čemu služi Lukić? Nit ume da doda. nit može da iznese duel. Nit ide na skok. Bukvalno igrač manje u veznom redu Ali je zato velemajstor povratnih pasova. Taj osećaj...
Zvezdinho Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Sta treba da se desi pa da preko Lige nacija odemo u baraz ?
Ledd Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 8 minutes ago, Zvezdinho said: Sta treba da se desi pa da preko Lige nacija odemo u baraz ? Valjda Irska i Vels da odu u baraž. I Rumunija. Edited 13 hours ago by Ledd 1
Ludi za Poli Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Skoro je nemoguce da se Srbija plasira u baraz preko LN. Cetiri mjesta se prvo popunjavaju pobjednicima svojih grupa u LN, a tu sad imas sigurno jednog od Vels/Makedonija u zavisnosti ko zavrsi drugi u grupi i vrlo izgledno jos Svedsku jer im je 2. mjesto u grupi skoro pa nemoguca misija. Ostaju jos dva mjesta koja trenutno idu Rumuniji i Sjevernoj Irskoj. Nakon ovih ekipa ispred Srbije imas jos i Moldaviju i San Marino kao pobjednike svojih grupa u LN. Sustinski Srbiji za baraz treba da i Svedska i Sjeverna Irska i Rumunija zavrse u top 2 u svojim grupama da bi preko LN plasmana usla u baraz. Sve u svemo jako jeben sci-fi scenario da se Srbija dokopa baraza.
kendrick duckworth Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, Zvezdinho said: Sta treba da se desi pa da preko Lige nacija odemo u baraz ?
dzoneee Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ако нешто ова утакмица је показала колико српски новинари, заједно наравно са српском јавношћу (гледао текму у кафани) везе немају са реалношћу. Пример код гола Саке. Срећа, наместило му се, наш га не чува, одбила му се лопта, само је требао да шутне све остало му се наместило итд. Ипак Сака врхунски пицне лопту тамо где треба.. 1:0. Шанса Србије и шут Самарџића пресликана као гол Саке... Јебига Самарџић ипак непрецизан и шутира поред гола. Све буквално исто разлика Енглез прецизан, Србин непрецизан. Цела филозофија. Капирам да је неко добио шансу као Езе, што је претворио у 2:0, типа Лукић, Радоњић, Самарџић, Бирманчевић ко год... вероватно би шутнуо као Езе и погодио. "Хау јес ноу" 🙄
СтелаРоса Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne plasirati se makar u baraz za SP je velika sramota i neuspeh. Naravno, ne pricam to zbog jucerasnjeg poraza, nego zbog celih kvalifikacija. Slovacka, Madjarska, Kosovo, Makedonija, Island su reprezentacije koje ce ici makar u baraz. Dve kljucne stavke naseg neuspeha su losiji medjusobni duel sa Albancima i petarda protiv Engleza. Mi i da smo odigrali X sa Albancima u revansu ne bi zavrsili drugi zbog lose gol razlike. Naravno, svi danas igraju fudbal i sve to stoji, Albanci su ok tim, ali ovaj neuspeh je pre svega posledica ocajnog stanja i nikakvog rada u reprezentaciji poslednjih par godina. Nismo bili na nivou kada je trebalo i to ide na nas racun, tj na racun velike trenerske i ljudske prevare Piksija, a onda i svih bednika koji rade u savezu. Sto se tice utakmice sinoc, to je to, neki nas maksimum u ovom momentu. Dogegali smo se do poslednjih 15-ak minuta sa samo jednim golom zaostatka i tu smo zaredjali par solidnih sansi koje ako ne iskoristis, po nepisanom pravilu, primas gol. I tako je i bilo. Koliko god da sam ogorcen na sve vezano za srpski fudbal i reprezentaciju, ipak mi je izuzetno zao sto necemo biti ucesnici SP.
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Da smo odigrali X sa Albancima isli bismo ako bi pobedili Letoniju u poslednjem kolu, jer bi onda Albancima trebala pobeda protiv Engleza. Ja sam na pocetku napisao da nam treba jedna pobeda protiv Albanije i sigurno smo drugi. Na kraju ni to nije bilo tacno, trebalo nam je dva remija. A da je sramota, jeste. Mi jesmo u padu, ali sigurno nismo gori ni od Albanije ni od ovih nabrojanih koji ce u baraz. 1
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sva razlika Srbije i Engleske se videla u osamdeset i nekom minutu kada se Hari Kejn sa 32 godine u sprintu vraća do svog šesnaesterca i uklizava da bi uzeo loptu. Dušanu Vlahoviću sa 25 to tokom cele utakmice na pamet nije palo.
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dobro sad, mozes umesto Vlahovicevog imena da stavis 99% napadaca, gotovo niko nema taj radijus kretanja. Kejn je prilicno jedinstven po tome, deep lying attacker. Nesto sto je bio Runi isto. 1
kendrick duckworth Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne samo to, već je od ove sezone počeo da to radi češće, dublje, i kasnije u toku utakmice. Nije to samo momenat želje, da je Vlahović radio to isto ne bismo se 'leba najeli ni od tog potencijalnog oduzimanja lopte, jer Kejn pokrene tranziciju koja je među reprezentacijama među najboljom na svetu, dok bi mi drvili loptu i verovatno je izgubili na lošem mestu. 1
Recommended Posts