Stiletto Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Danas je izgleda baš sve na prodaju... ne mogu da iskažem koliko sam razočaran u tog čoveka. https://sportklub.n1info.rs/fudbal/reprezentacija-fudbal/sve-dogovoreno-veljko-paunovic-je-selektor-srbije/ 1
Don Dusko Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Svako ko ulazi u tal sa njima na ovaj ili onaj nacin ne moze izaci cist. Aj za Miloja sam i ocekivao ali Veljko jbg brate. Danas svako normalan bi trebao da izbegava caci trenerstvo u FSS.
pantelia Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ja se ne slazem, bio je i Muslin sa ovim govnima. Bolje Paunovic nego Milojevic ili Bata Mirkovic, ili neki nesrecni stranac tipa Terim. Veljko je zasluzio, neka proba. Samo da se okruzi NeDjorovicima i NeZivkovicima na klupi, to je vec ozbiljan napredak.
Molina23 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Rade taksista, Brada i Jovo Trifković. Radujko čuj me!
Perkos2 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 hours ago, pantelia said: Ja se ne slazem, bio je i Muslin sa ovim govnima. Bolje Paunovic nego Milojevic ili Bata Mirkovic, ili neki nesrecni stranac tipa Terim. Veljko je zasluzio, neka proba. Samo da se okruzi NeDjorovicima i NeZivkovicima na klupi, to je vec ozbiljan napredak. Koga bi predložio od naših trenera za pomoćnike?
diego Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Veljko je odavno trebao da bude trener, logicno je ako si prvak sveta da vodis nakon toga i A reprezentaciju. Medjutim, nije odgovarao jer su lopovi ovde imali preca posla i podobnije ljude. Sad im je dobar, jer se uklapa u deo taktike da "smiri narod", jer su se usrali i znaju da mnoge politicke tektonske promene krecu sa stadiona. Veljko naravno gleda svoju karijeru, cim je prihvatio, ali ovo nije momenat za tako nesto i ne vidim da ce se to dobro zavrsiti, jer ulazi u vrzino kolo. Ipak, kraj je sve blizi, cim su primorani i na ovakve poteze.
dali_man Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Samo nek ne zapocinje prvu konferenciju za stampu sa "Hvala Vucicu...". Za ostalo cemo lako.
Recommended Posts