Stiletto Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Danas je izgleda baš sve na prodaju... ne mogu da iskažem koliko sam razočaran u tog čoveka. https://sportklub.n1info.rs/fudbal/reprezentacija-fudbal/sve-dogovoreno-veljko-paunovic-je-selektor-srbije/ 1
Don Dusko Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Svako ko ulazi u tal sa njima na ovaj ili onaj nacin ne moze izaci cist. Aj za Miloja sam i ocekivao ali Veljko jbg brate. Danas svako normalan bi trebao da izbegava caci trenerstvo u FSS.
pantelia Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ja se ne slazem, bio je i Muslin sa ovim govnima. Bolje Paunovic nego Milojevic ili Bata Mirkovic, ili neki nesrecni stranac tipa Terim. Veljko je zasluzio, neka proba. Samo da se okruzi NeDjorovicima i NeZivkovicima na klupi, to je vec ozbiljan napredak.
Molina23 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Rade taksista, Brada i Jovo Trifković. Radujko čuj me!
Perkos2 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 hours ago, pantelia said: Ja se ne slazem, bio je i Muslin sa ovim govnima. Bolje Paunovic nego Milojevic ili Bata Mirkovic, ili neki nesrecni stranac tipa Terim. Veljko je zasluzio, neka proba. Samo da se okruzi NeDjorovicima i NeZivkovicima na klupi, to je vec ozbiljan napredak. Koga bi predložio od naših trenera za pomoćnike?
diego Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Veljko je odavno trebao da bude trener, logicno je ako si prvak sveta da vodis nakon toga i A reprezentaciju. Medjutim, nije odgovarao jer su lopovi ovde imali preca posla i podobnije ljude. Sad im je dobar, jer se uklapa u deo taktike da "smiri narod", jer su se usrali i znaju da mnoge politicke tektonske promene krecu sa stadiona. Veljko naravno gleda svoju karijeru, cim je prihvatio, ali ovo nije momenat za tako nesto i ne vidim da ce se to dobro zavrsiti, jer ulazi u vrzino kolo. Ipak, kraj je sve blizi, cim su primorani i na ovakve poteze.
dali_man Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Samo nek ne zapocinje prvu konferenciju za stampu sa "Hvala Vucicu...". Za ostalo cemo lako.
kendrick duckworth Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ja sam zadovoljan što ponovo, posle dužeg vremena, zapravo imamo trenera, nekog ko će na fudbal gledati kroz prizmu 2025. godine, a ne tamo sa kraja 80-ih. Nakon fijaska u ovim kvalama, apsolutni prioritet za Paunovića je da nađe i počne da gradi neki sistem koji će usput i promovisati neke nove igrače ako je potrebno (recimo, bekove ili ving bekove), da se počne neka nova priča i polako odšrafljuje sve što je Pikseto usralo poslednjih godina. Tu sama formacija i nije toliko važna, ali moramo da naučimo kako napadamo, kako branimo, i da konačno trčimo, bukvalno fudbalske postulate da obnovimo, pošto smo apsolutno sve izgubili u minulom periodu. Oduvek sam vrlo cenio fudbalske kvalitete Sergeja, voleo bih da se ponovo nađe ovde, i da probamo da izvučemo što više od njega i Vlahovića, kao naša dva najkvalitetnija igrača u ovom trenutku. Pavlović i Milenković su svakako zakucani i mislim da za njih ne moramo puno stvari izmišljati, i da će individualno znatno bolje izgledati kod nekoga ko nije Pikseto.
diego Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 22 minutes ago, kendrick duckworth said: Oduvek sam vrlo cenio fudbalske kvalitete Sergeja, voleo bih da se ponovo nađe ovde Taj lik ima psihicki problem kada igra za reprezentaciju, odnosno bol u kurcu, i jednostavno ne ume da se da, nije borac, ratnik... bez kojih ne mozes da igras moderan reprezentativan fudbal. U klubu je druga prica, ali i igra preslabu ligu da bi bio neka opcija pored drugih igraca. Ko god njega vrati u ekipu je tezak red flag, pa makar to bio i Paunovic. Mitrovic je borac, pa zato igra, iako odavno nije onaj stari, ali njemu se oprasta. Sergeju, koji je premalo dao u dugoj karijeri u reprezentaciji, ne treba dati sansu dok se ne vrati u Italiju ili negde jace. Edited 4 hours ago by diego 1
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago SMS je najbolji vezni igrač kog imamo, i to ubjedljivo. Može igrati na marsu, za Ilića, Maksimovića, Lukića, Gudelja i sve ostale zajedno je izmislio fudbal.
kendrick duckworth Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Stvar je uglavnom kompleksnija od oće/neće, boli piša/ne boli piša. Ima izuzetaka naravno, ali to je ukratko onaj FM atribut work rate, neki igrači jednostavno zbog svog stasa, godina, pozicije, zahteva trenera... rade više ili rade manje na terenu. Sergej je visok momak, ne previše trkački vešt, i kada bi se kretao pametno, puštao dugi korak kako valja, nikada ne bi bilo problema. Luka Modrić je danas zaista spor igrač, ali na oko imaš utisak da igra kao u 28. godini, zato što je za trenutak brži u glavi od ostalih, odlično se pozicionira i anticipira. Sergej je u Laciju kod Simonea bio okružen sa dosta trkački i fizički dobrih igrača, a na sredini imao takođe sumnjivo radnog/brzog Luis Alberta, pa je funkcionisa(l)o odlično. Nije igrač koga ubaciš u 11 i ne brineš, mora da mu se nađe smisao, ali mnogo bismo dobili sa njim na preko 80% svojih kapaciteta. I da, imamo zaista korektnu sredinu terena, Lukić je napadački poprilično limitiran momak, ali nam je često neophodan zbog svog tempa i radilica uloge, Ilić je tehnički bolji i dosta radan, Samardžić može da pokrije više pozicija/delova terena...
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Quote Fudbalski savez Srbije je potvrdio da će Veljko Paunović biti novi selektor "orlova" za naredna dva meča, a da će se o daljem angažmanu tek pregovarati. WOW, koliko poverenja u čoveka... I to jedna od tih utakmica protiv Engleske koja će da nas ugazi imali/nemali selektora.
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Podrška za Veljka. Mora prvo da resi tandem Vlahovic-Mitrovic. To je smrt za tim. Obojica ne mogu da igraju u isto vreme. Mora da se zna ko je selektor i da drži do sebe. Ne sme ići linijom manjeg otpora pa da im se dodvorava, da se neko ne naljuti. Vlahovic broj 1, rezerva Mitrovic . SMS je kvalitetan igrač naspram onoga što sad imamo. Nije idealan kad igra za reprezentaciju, ali je opet tim sa njim mnogo bolji. Od ovih nazovi "radilica ' Ilić,Gudelj,Lukić, ne očekujem ništa. Klasični prototip batadjorine škole. Nazadnjaci, operisani od igre napred, spori, tromi, nepokretni. Prvo što urade sa loptom je da vrate u nazad. Zato ne smemo tek tako da se odricemo SMS-a. Veljko Mora da ima kostur tima od 7-8 standardnih igrača, koji će biti kičma tima, oko kojih će se graditi igra. Ako nastavi da rotira, isprobava nove igrače, da menja tim svaki čas nema ništa od toga. Ako je pametan neka uči od piksija i njegovih grešaka. Samo da vidi šta je onaj tantus radio i da uradi kontra pa će biti u plusu.
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mi smo snj reprezentacija ali i kao snj reprezentacija mozemo igrati kompaktno i organizovano ali smo snj reprezentacija bez ikakve igracke filozofije makar ona bila ultra-defanzivna. Tu ocekujem cak i u kracem intervalu neki napredak.
Lineker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koliko mi je Paun drag, ipak je teško razumeti šta ovde prevlada da se prihvatiš posla u ovom trenutku... ili u bilo kom trenutku, pošto u FSS uvek ima nekih zakulisnih radnji... Ko je od bivših selektora otišao sa pozicije a da mu je reputacija porasla tokom mandata selektora? Dragan Stojković (Piksi) Ljubiša Tumbaković Mladen Krstajić Slavoljub Muslin Radovan Ćurčić Dick Advocaat Ljubinko Drulović (v.d.) Siniša Mihajlović Radovan Ćurčić 1
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nisam ovo očekivao od Paunovića. Imao sam visoko mišljenje o njemu. Veliko razočarenje.
Recommended Posts