Kalinic10 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 56 minutes ago, Kalinic10 said: Svako ko prihvati poziciju selektora u ovom trenutku za mene je ćaci! Čovek koji ima iole obraza odbiće ovaj ćaci savez. A iz nekog razloga se nadam da Paun ima bar malo dostojanstva. Stanković je realna zamena u ovom trenutku, isti tip čoveka kao Piksi. Samo podmlađena i još neartikulisanija verzija. Ništa me život nije naučio. Para vrti gde burgija neće. Veljko Paunović Ćaci je novi selektor 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Razocaracu se ako Paun dodje.Svi normalni bi trebalo da izbegavaju FSS. 2
Cromodora Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, JPM said: Ko je ovaj na areni sto serucka o merljivom fudbalu? Verovatno mu Piksi pokriva mesečne troškove 1
BattleBender Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, JPM said: Ko je ovaj na areni sto serucka o merljivom fudbalu? I mene to zanima.
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Na stranu sve, ali serete sad i vi. To sto je situacija u drzavi kakva jeste, ne znaci da je u FSS ikada, ali bukvalno, bila bolja situacija. Biti selektor 2025. je potpuno isto kao biti selektor 2019. ili 2012. ili 2006. 6
Nikola Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, McLeod said: Na stranu sve, ali serete sad i vi. To sto je situacija u drzavi kakva jeste, ne znaci da je u FSS ikada, ali bukvalno, bila bolja situacija. Biti selektor 2025. je potpuno isto kao biti selektor 2019. ili 2012. ili 2006. Ali i tada je bilo govno od države
СтелаРоса Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Piksijev maksimum je bio u vreme kada smo dobili Portugalce, a cini mi se da od tada ima tacno 3 godine. Posle toga sledi pad koji traje do danas. Koliko je bedan kada ga je prvo narod terao, ali se napravio lud, a onda ga i caciji oterali. Dva velika turnira nam je protracio, ok prvi je zasluzio da vodi naravno, a drugi posle onih sramotnih kvalifikacija sa Bugarima i Crnogorcima definitivno nije. Ostavlja rasulo u timu, ali dobar trener ce to brzo popraviti.
La mano de Dios Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, McLeod said: Na stranu sve, ali serete sad i vi. To sto je situacija u drzavi kakva jeste, ne znaci da je u FSS ikada, ali bukvalno, bila bolja situacija. Biti selektor 2025. je potpuno isto kao biti selektor 2019. ili 2012. ili 2006. Bukv je vrhovni vodja premestio utakmicu iz Bg u Leskovac jer mu tako odgovara i bukv su huligani otvoreno batinali ljude na stadionu zbog povika. 2019. su bila ista govna na vlasti i tada su se mesali isto ali nikada nije bilo ovoliko ocigledno i nikada ovako sramno. Uopste nije za poredjenje. Jbt jos meni bilo zao coveka zbog otkaza u Ovijedu jer je realno bio nezasluzen, sad me ne bi cudio da je caci Paun sporazumno dogovrio to ako su ga ovi vec pripremali za zamenu jer je pikseta bio neodrziv svakako nezavisno od rezultata. 4
dzoneee Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Видео, пратио резултат и искрено пораз баш нисам очекивао. Очекивао сам да ће бити неко срање, јер је такво стање у држави какво је и оставио сам простора за неку лошу карму, ал баш пораз је "too much".
BattleBender Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, McLeod said: Na stranu sve, ali serete sad i vi. To sto je situacija u drzavi kakva jeste, ne znaci da je u FSS ikada, ali bukvalno, bila bolja situacija. Biti selektor 2025. je potpuno isto kao biti selektor 2019. ili 2012. ili 2006. Ne znam sto je to relevantno. Biti podjednako los danas kao i prekjuce znaci da si zapravo danas gori nego prekjuce.
dzoneee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Е да, што се тиче Пауна ја уопште нисам нешто изненађен, не јер знам какав је... већ напротив човека не познајем и појма немам какав је. Оно што знам је малтене што знамо и сви.. да није сад неки вауу тренер, да је ок, свакако има бољи цв од доста наших неких осталих и то је то. А то какав је човек и шта је спреман да прогута или не појма немам. А с обзиром да сам се разочаравао превише већ пута у људе које реално лично не познајем решио сам да свакоме ставим знак питања изнад главе. Паун ако прихвати његова је одлука да са овима тикве сади, исто као и Пиксијева додуше. Неких 90% шанси има да Паун на дуже стазе прође као и претходник му. Можда га усере нешто на почетку? С тим да је Пикси имао Тадића, Митровића, Костића, Милинковића-Савића када су итекако играли фудбал на добром нивоу и то је немерљиво јачи тим од овог са чим ће Пауновић располагати, али јбг свако има неку своју визију. Тешко је водити неку екипу када је већина твоје нације против тебе због људи који су око тебе, али шта да се ради, мораће изгледа Пауновић да то осети на својој кожи.🤷♂️ Edited 2 hours ago by dzoneee
longbowman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mene brine što se ljudi ponašaju kao da imamo u timu Vitinju, Jamala i Halanda pa eto Piksi to nije umeo da posloži. Jezivo smo tanki sa kadrom a i Piksi je smeće. Dve stvari mogu da budu tačne u isto vreme. Reprezentacija nam je najgora ( sto treba uspeti ) u zadnjih nekoliko godina i to je tako.
Brajant Danston Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago U svakoj lošoj situaciji pokušavam da izvučem nešto dobro, pa tako ovog puta neću da pljujem po Piksiju, iako bi svašta imao da kažem, već ću reći hvala za SP i EP, pošto smo po prvi put posle baš dosta vremena spojili dva velika takmičenja. Sa druge strane, mi osim Vlahovića prosto nemamo fudbalere vrhunskog kvaliteta, svaki plasman na bilo kakvo veliko takmičenje je veliki uspeh. Radujem se Veljku Paunoviću, možda ni on nije neki trener, ali sam siguran da će znati da motiviše ove momke. Isto tako, čini mi se da posle dosta vremena konačno dolaze klinci koji znaju da igraju fudbal. Ako treba, žrtvovati i naredni Euro, ali da se napravi tim koji će moći da pruži dobre partije u narednih desetak godina. P.s. Možda Ivan Jovanović ne bi bio loše rešenje, čini mi se da mu se sprema otkaz u Grčkoj nakon loših partija u kvalifikacijama.
Jerotije Pantic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ogadio reprezentaciju svakom normalnom covjeku a ovdje ima jos ljudi koji ga brane. Gnjida i glupan, prosto nemam rijeci kako bi opisao ovo zlo stvorenje u ljudkom liku.Ovakve nakaze su nam unistile citavo drustvo, gadi mi se.
Lav93 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Masi se poenta sa tim da nemamo igracki kadar. Jeste da nemamo kadar da igramo neku ozbiljnu ulogu sa najjacim reprezentativnim selekcijama, ali imamo kadar da dobijemo raspalu Albaniju na domacem terenu. Ove Piksijeve kombinacije su sve vreme bile najobicniji sklepani fudbalski frankenstajn koji nije licio na nista, gde su i ti neki uspesi ostvareni na individualni potez pojedinca. E sad, kako se smanjivao broj pojedinaca koji mogu nekim potezom da zamaskariju ovu dekadenciju od fudbala, tako je bilo i flagrantnije stanje u reprezentaciji. Nije realno da nasa reprezentacija dobije Englesku, ali daj bar da se dobijaju reprezentacije koje su objektivno slabije. I to je jedino sto treba ocekivati od novog selektora.
Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 31 minutes ago, Brajant Danston said: Sa druge strane, mi osim Vlahovića prosto nemamo fudbalere vrhunskog kvaliteta Vlahovic vrhunski kvalitet?! Sta li su bili Trezege, Del Pjero, Iguain, Ronaldo... Al dobro, vidi se i kakav klub je Juve bio tada, a kakav sada. Edited 1 hour ago by Crni
Lav93 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Crni said: Vlahovic vrhunski kvalitet?! Sta li su bili Trezege, Del Pjero, Iguain, Ronaldo... Al dobro, vidi se i kakav klub je Juve bio tada, a kakav sada. Za Broju i drugare je tata.
Darko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) On 9/10/2025 at 9:41 AM, Darko said: Eh, da je samo Piksi problem. Nekako očekujem gubitak od Albanije u Beogradu a mislim da će dugoročno to biti dobro, da se pokaže svima šta znači kada dopustiš da ti čaci kroje sudbinu. Samo da ponovim. Edited 1 hour ago by Darko
goldberg bcd Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Uh, bas sam zalostan sto je ova reprezencacija izgubila. Pa neka je i od Albanije, ne zanima me, zanima me samo kako da imaju sto vise neuspeha. Isto vazi i za sve megalomanske SNS projekte u sportu. Vodja se svojski trudi da ljude ubedi da je novi Tito, da nam je nikad bolje, e pa, neka se udave svi zajedno u kriminalu i korupciji.
Darko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago I da dodam, ima poetske pravde u ovom porazu. Vođa menja grad da bi doveo ćacijevce na manji stadion da mu se ne skandira, i popije poraz. Neka neka. 1
Cavani Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago https://nova.rs/sport/fudbal/piksi-studenti-blokada-protest-izjava/ Najjace da cu ovakvo govno da zalim. Prvi je na svim mitinzima, igra ikebanu za ogroman novac, kada treba da se pokaze karakter cuti ko pizda. Doveo je repku do toga da ne sme da pridje na 300km od Bg, direktan je saucesnik u tuci ljudi na tribinama koji vicu nepodobne stvari, spali smo na to da ne moze ni lavor u LE da se napuni nego se stavljaju dve ogromne zastave umesto navijaca. Ovi sto imaju novca al se opet kurvaju su mi gadniji od sendvicara i botova. Prvi covek koji je ujedinio narod i cacije, treba i to znati. 1
Recommended Posts