Saxon01 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Cim sam video sastav jasno je bilo , Kosta Nedeljkovic koji nije ni na klupi Lajpciga... Ovaj covek je najveca neznalica koju sam video na klupi, gori je i od Havijera Klementea.
Markoss Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Bolje lopta u bunar nego Vlahovicu. Svaku smislenu akciju je upropastio time sto je sebican i sto ce pre da sutne sa 20 metara nego da doda bilo kome. 2
No name Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Nešto slično sam gledao uživo zvezda -bajern Minhen kada nismo prešli pola, ni loptu nismo mogli da taknemo.Ovo je nešto najslicnije. Komedija.. 1
bodo Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ovaj drugi gol Engleza kod nas nema igrača koji je to u stanju napraviti.ne dva razreda nego tri smo ispod njih surova realnost.
nunilo Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ne znam koju bih rec upotrebio za ovo, mozda bedno. Englezi su nesumnjivo bolji ali pred domacom publikom da izadjes i parkiras autobus, ne shvatam. Sad su napunili stadion i tesko ce u dogledno vreme. 1
Bode Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ne znam dal ste ispratili, ali Piksi je bas jako izvizdan dok je izlazio na teren.
Azazelkg Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Utisak večeri. Izvodimo korner, u njihov šesnaestercu 4 (četiri) naša igrača na skoku 😡. Kad izađeš ovako da odigraš utakmicu bolje je da nisi ni izlazio.... 1
Malkolm Brogdon Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Piksi ima veci job security od Strajnica. Acu moraju na 5 minuta da opominju da Madueke nije Manueke, ali ne biva, zaboravi do sledeceg poseda kako se zove covek.
Petkovic Miroslav97 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Na današnji dan mi je kao detetu urezan datum 09.09. 2009 Srbija - Francuska i ludilo oko te utakmice.. Svi smo bili nezadovoljni neresenim rezultatom protiv Anrija i ekipe.. Vratio bih se malo i unazad, recimo ludilo koje je nastalo golom Boška Jankovića glavom protiv Portugala.. Ovde bukvalno nemas sta da izgubis , a igraš bunker sa 3 zadnja vezna i 5 defanzivaca..
drgnk Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ubaciti Jovića, Samardžića i Kostića, pa uz rizik da nas napune, da makar nešto pokušamo. 1
suptil Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 minute ago, drgnk said: Ubaciti Jovića, Samardžića i Kostića, pa uz rizik da nas napune, da makar nešto pokušamo. Ovo je bila generalna proba za mec u Engleskoj. 1
Stiletto Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 5 minutes ago, nunilo said: Sad su napunili stadion i tesko ce u dogledno vreme. Napuniće se još jednom, da ispsuju Albance. 5 minutes ago, suptil said: Piksi rizikuje da posle ovog meca bude smenjen. Sledeći ćaci Mister Stanković je spreman ko zapeta puška.
Polivalentni Stevica Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Nisam očekivao ništa,ništa nisam ni video. Jad,beda od igre,Englezi su se više oznojili protiv Andore,nego protiv nas. I Lukić nosi desetku,'bem te živote. Ništa lično protiv momka,ali ne ide da taj tip igrača nosi taj broj. Edited 14 hours ago by Polivalentni Stevica
Petkovic Miroslav97 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 minute ago, Stiletto said: Napuniće se još jednom, da ispsuju Albance. Sledeći ćaci Mister Stanković je spreman ko zapeta puška. “ Mister Stanković “ makar zeli da igra fudbal, ofanzivno ima neke ideje.. ovaj veze nema, njemu je jebena Nagoja vrh karijere.. 4
dzoneee Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Лукић два пута имао прилику да пошаље прецизан дужи пас и два пута омашио, оно кад је отерао Бирманчевића у аут са лоптом је посебан скил. Онда гледаш Рајса како шаље лопте и само за тренутак помислиш најпростија ствар на свету. 😅
fradler Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 4 minutes ago, Bode said: Ne znam dal ste ispratili, ali Piksi je bas jako izvizdan dok je izlazio na teren. Citam i da se na poluvremenu orilo "Piksi, odlazi". 1
Dzo23 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Bukvalno smo nivo Farskih Ostrva, Luksemburga, Malte... Ova mafijaska vlast na čelu sa psihopatom je unistila sve cega se dotakla. Doduše, ruku na srce, ovaj sport zadnjih 30 godina zaista veze nemamo da igramo. Blam za blamom...Ne bih imao nista protiv i da ne postoji. 1 1
Issey Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ono sa Portugalom u Beogradu je bila avion igra za ovo sada. Kako je ćaci došao do ovoga sad je za proučavanje... 1
Recommended Posts