Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Darko said:

Gde je srpski Mesi, prodat pa sada treba dati šansu drugima?

Sad je Ugrešić na redu. Sve je po planu.

• Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, Darko said:

Gde je srpski Mesi, prodat pa sada treba dati šansu drugima?

Dečko je povređen, zato je i propustio utakmicu u kupu. 
Bitno da se opljune najbolji mladi igrač u Srbiji i kad treba i kad ne treba. Sjašite više 

Posted
Just now, Petkovic Miroslav97 said:

Bitno da se opljune najbolji mladi igrač u Srbiji i kad treba i kad ne treba. Sjašite više 

Mislim da ne pljuju Mesija koliko Piksija i taj modus operandi da se guraju igrači koji treba da se prodaju.

Piksi ćaciju se mnogo toga ima prigovoriti ali objektivno mi trenutno i nemamo bolje od ovih igrača, nažalost.

Na niske smo grane pali. I dalje ćemo padati, sve mi se čini. 

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Dzo23 said:

Mislim da ne pljuju Mesija koliko Piksija

Nije uopšte pljuvanje, zapravo. Konstatacija. Odavno je više očigledno da se reprezentacija koristi za dodatno dizanje cene po nekog igrača, pred prodaju. Ništa novo a čak ništa ni loše. Ionako ne igraju mnogo, a deo su reprezentacije. To digne cenu 20%.

Posted
23 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Mašiš fudbal. Ovo je u pitanju:

20 minutes ago, Dzo23 said:

Mislim da ne pljuju Mesija koliko Piksija i taj modus operandi da se guraju igrači koji treba da se prodaju.

Posted
22 minutes ago, Dzo23 said:

Povređen je on. Mislim da još nije zaigrao za Lajpcig. 

Krš sastav sve u svemu.  

Veći problem od krš sastava mi je vezni red Maksimović - Lukić koji ne znaju da daju kršten pas unapred, te sudaranje tornjeva Mitrovića i Vlahovića u špicu, da se jelte, selektor ne zameri Mitru ako ga neki meč ostavi na klupi.

• Like 1
Posted
24 minutes ago, JPM said:

Nije uopšte pljuvanje, zapravo. Konstatacija. Odavno je više očigledno da se reprezentacija koristi za dodatno dizanje cene po nekog igrača, pred prodaju. Ništa novo a čak ništa ni loše. Ionako ne igraju mnogo, a deo su reprezentacije. To digne cenu 20%.

Za prvi deo se slažem, za boldovani ne. Jeste loše jer ubija gradnju tima. Zamisli da je tako u košarkaškom A timu. U stvari, plašim se i za košarku jer vidim tatine sinove i menadžerske igrače u mlađim kategorijama repke koji zauzimaju mesta boljim i talentovanijim igračima. 

4 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Mašiš i ti. Maksa bi sigurno zasluzeno bio na spisku da nije povređen.

Ne mašim ništa nego me nisi razumeo. I ja mislim da je njemu mesto u timu nego pomislih da su ga već odjebali pošto su ga nedavno prodali. A ovo "srpski Mesi" od strane raznih plaćenih novinara je samo bila priprema terena za prodaju. Talentovan je igrač ali staviti ga u istu rečenicu sa Mesijem je malo preterano, zar ne bi rekao?

Posted
3 minutes ago, Darko said:

Za prvi deo se slažem, za boldovani ne. Jeste loše jer ubija gradnju tima. Zamisli da je tako u košarkaškom A timu. U stvari, plašim se i za košarku jer vidim tatine sinove i menadžerske igrače u mlađim kategorijama repke koji zauzimaju mesta boljim i talentovanijim igračima. 

Ma to mi je najmanje zlo, veruj mi. Ne opravdavam, samo konstatujem. Imali smo to gomilu puta. I Eraković je tako dobio na ceni, ne znači da ne zaslužuje da igra u reprezentaciji, već da se pojedini igrači na mig iz dva naša "najveća" kluba ubace u nacionalni tim u nekom trenutku, pred prodaju. Da je dobro, nije. Ali nije ni mnogo loše.

7 minutes ago, Darko said:

Talentovan je igrač ali staviti ga u istu rečenicu sa Mesijem je malo preterano

Lik je čak imao i neke komentare na konto Lamine Yamala, pa je ispao smešan na terenu, ali to ti je tako kad te mediji napuvaju pa pomisliš da si Mesi u 17 godina. Elem, pokazaće se sad da li je talenat ili ne, izabrao je fantastičnu sredinu za razvoj.

• Like 1
Posted
39 minutes ago, Ludi za Poli said:

Koji ce mu kurac polupokretni Katai haha

Nisi ispratio, promenio je ishranu i sad je u životnoj formi.

Spoiler

Diše na škrge nakon što istrči od klupe do terena.

• Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, Урош19 said:

Nisi ispratio, promenio je ishranu i sad je u životnoj formi.

Hide contents

Diše na škrge nakon što istrči od klupe do terena.

Znaci forsirao morske plodove? 😄

OK, sam cu da odem

• Ha-ha 2
Posted

Jedina nada za srpski fudbal je pad mafije i ispunjenje zahteva sa studentskih protesta. Naš fudbal je toliko nisko pao da neće biti nikakva šteta početi iz početka. 

• Like 2
Posted
16 minutes ago, Darko said:

Ne mašim ništa nego me nisi razumeo. I ja mislim da je njemu mesto u timu nego pomislih da su ga već odjebali pošto su ga nedavno prodali. A ovo "srpski Mesi" od strane raznih plaćenih novinara je samo bila priprema terena za prodaju. Talentovan je igrač ali staviti ga u istu rečenicu sa Mesijem je malo preterano, zar ne bi rekao?

Da se podsetimo. 

Crvena zvezda je ove jeseni iznedrila jednog od najvećih talenata koje je Srbija videla. Mladi Andrija Maksimović je upao u prvi tim, a na najbolji mogući način je iskoristio priliku, te sada čitava Evropa prati njegove utakmice i govori o njegovom potencijalnom transferu.

Andrija Maksimović je već od ranije privukao pažnju, nakon što se i pojavio u Zvezdi, ali i zbog svog nadimka koji ga prati od najranijeg doba. Njega svi u Zvezdi zovu "Mesi".

Odmah su krenula nagađanja i zbog čega je dobio taj nadimak, da li se tiče stila igre, tehnike i načina na koji barata loptom. Tako se bar pretpostavljalo u prvi mah, ali je istina malo drugačija.

Naime, to je potvrdio i njegov menadžer Zoran Stojadinović, koji je rekao da je nadimak dobio još od svoje sestre dok je bio dosta mlađi.

- I odmah da razjasnimo, nije dobio nadimak 'Mesi' zbog igre, nego mu je kao klincu sestra dala nadimak zbog frizurice. Tako je ostao Mesi - rekao je menadžer Zoran Stojadinović.

Posted (edited)
4 minutes ago, Darko said:

Jedina nada za srpski fudbal je pad mafije i ispunjenje zahteva sa studentskih protesta. Naš fudbal je toliko nisko pao da neće biti nikakva šteta početi iz početka. 

Mislim da su ovo Rusi uradili i to prilično dobro. Iako je Rusija prepuna sumnjivih tajkuna sa sumnjivim kapitalom, njihova profesionalna fudbalska liga važi za prilično ako ne i potpuno regularnu, a morali su da naprave potpuni reset kad je vrag odneo šalu. To se neće skoro desiti koda nas, ne postoji politička volja da dva najveća kluba više ne budu mašine za pranje prljavog novca.

Odnosno, da budem potpuno fer, nisu samo FK CZ i FK P mašine za pranje novca, i ove druge klubove vode kriminalci, recimo Vojvodinu onaj Zbiljić, ali novac koji se tu vrti je daleko manji.

Edited by JPM
Posted
28 minutes ago, JPM said:

Mislim da su ovo Rusi uradili i to prilično dobro. Iako je Rusija prepuna sumnjivih tajkuna sa sumnjivim kapitalom, njihova profesionalna fudbalska liga važi za prilično ako ne i potpuno regularnu, a morali su da naprave potpuni reset kad je vrag odneo šalu. To se neće skoro desiti koda nas, ne postoji politička volja da dva najveća kluba više ne budu mašine za pranje prljavog novca.

Odnosno, da budem potpuno fer, nisu samo FK CZ i FK P mašine za pranje novca, i ove druge klubove vode kriminalci, recimo Vojvodinu onaj Zbiljić, ali novac koji se tu vrti je daleko manji.

Uf, Rusi i regularnost jednostavno ne idu zajedno. 

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Darko said:

Uf, Rusi i regularnost jednostavno ne idu zajedno. 

Offtopic je, ali eto baci pogled na neku utakmicu nekad. Ja sam odgledao nekoliko, nemoj si kvadrat, pogledaj pa sudi.