Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
5 hours ago, Don Dusko said:

Samo da rata cirkusa ne bude!

FS Albanije nije dao karte navijačkim grupama van Albanije koje su najekstremnije( tetovo, pristina, skoplje) i prilazak stadionu bez karte je nemoguć. Trpe ogromne kritike u javnosti zbog toga što pokušavaju da smanje incidente. Mediji iz same Albanije su uglavnom korektni, ovi iz okoline halače i prete a neko naš "novinar"je ispao baš kreten kad je pitao Đemšitija kako mu je da igra protiv reprezentacije države odakle mu je supruga. Momak je iskusno iskulirao i rekao da je tu da igra fudbal i da privatnost ne kometariše.

Edited by Perkos2
Posted
4 hours ago, Drug Crni said:

Prvi put za svoga života ću navijati protiv reprezentacije Srbije. Ćaci selektoru i njegovim ćaci igračima danas od srca želim poraz.

To najviše govori o tebi.

Mediji pišu da idemo sa 2 špica. 

Posted (edited)
3 hours ago, Bax said:

Kako se igra u Elbasanu kad se igra na ovom novom stadionu u Tirani?

Počelu su da mi se priviđaju neki stadioni😅

Edited by Perkos2
  • Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

Ima covek pravo da navija protiv Cacija.

Niko mu nije osporio to pravo. 

Posted

Ja cu ipak sacekati neku drugu priliku za to eventualno navijanje protiv Srbije, u kontekstu utakmice sa Albanijom neopisivo me zabole ona stvar za Cacije.

Apsolutno cu svim silama biti uz nas veceras sve i da nas licno Danilo Vucic i Milos Pavlovic predvode u spicu.

• Like 1
Posted
11 minutes ago, Don Dusko said:

Ko ih trenira?

Jedna protuva ne znači da je cela reprezentacija loša. Mogao je psiho i anđusa da postavi za selektora ali i dalje bih navijao za Milenkovića, Pavlovića,Mitra, Žileta, Samardžića i ostale.

Posted

Ne očekujem ništa dobro, čim u timu vidim igrace poput Gudelja. Klasična beskorisna masa koja popunjava broj na terenu. 

Sinonim za nazadnjaka, zadnjeg veznog, defanzivno orjentisanog , igraca koji prvo gleda da doda prvom do sebe ali u nazad,  čoveka koji ni ti smrdi ni ti miriše. 

Neki su prestali da igraju zbog nadobudnog stvorenja na klupi, neki igraju pa im se prave ustupci pa igramo sa dva špica itd...sve u svemu luda kuća. 

Ali i kao takvi opet navijam da pobedimo 'pleme' veceras . 

Posted

Mi nikad i nismo imali normalnu atmosferu u fudbalu pa samim tim i u reprezentciji, čak i u vreme Antića koje svi uzimamo kao najbolje bilo je gurke i protekcije ali nije to bilo bahato i seljački već gospodski odrađeno. Može da se kaže da se ne prati reprezentacija, da neću da gledam ali da se navija za poraz je baš onako dečački inat koji jedino priliči vučiću.

• Like 1
Posted

Ne mogu zbog sns Piksija da smislim, ali da navijam protiv Srbije ne mogu nikad. Da navijamo protiv svoje zemlje, a ovde su mnogi navijali za Hrvatsku dok njihovi igraci proslavljaju uvek uz Tompsona, osvedocenog ustaše.

Posted

Na stranu sto je Piksi sns debil, i da nije treba da leti sa mesta selektora jer nema pojma trenerski posao, a na sve to mu je ponasanje prostacko i seljacko. Nedostojno profesionalca. Necu naravno navijati protiv Srbije, ali se uopste necu potresti u slucaju poraza ako ce to znaciti da ce ovaj da ode sa klupe. Realno fss nije kako treba vec dugo vremena, ali uz dobrog selektora i igrace narodu bi se ponovo vratila zelja da navija iskreno za reprezentaciju.

Posted
43 minutes ago, Stiletto said:

Petrović - Eraković, Milenković, Pavlović - Živković, Maksimović, Samardžić, Lukić, Terzić - Mitrović, Vlahović

Znači, istrajava se i dalje u ovoj ludosti sa dva veznjaka koja ne znaju ništa sa loptom i dva odsečena špica koji istu ne dobijaju.

Posted

Да ли сте ви људи нормални да и помислите да навијате против своје репрезентације, јер селектор или ко већ има другачије политичко мишљење од вас?

На страну што о снс мислим све најгоре, ово су тотално бесмислене констатације.

Момци, срећно!

Posted
4 hours ago, Rojo said:

To najviše govori o tebi.

To jedino i isključivo govori o tome koliko mi je srpska nacistička stranka ogadila sve u MOJOJ zemlji.

U svakoj prilici protiv ćaci reprezentacije.

Posted (edited)

Ne bih to Piksijevo sveo na "drugacije politicko misljenje", plasim se da je rec o jos jednom placenom caciju, oportunisti koji se prisljamcio vladajucoj interesnoj grupi samo iz osobne koristi. Uprkos tome sto su isti ti naprednjaci i njemu priredili medijskog toplog zeca proslog leta, kada nije prosao grupu na Euru.

Ja svakako spadam u grupu ljudi koji prate reprezentaciju, cak i podrzavaju, ali mi je i drugaciji odnos sasvim legitiman

@PrekoDrine

Edited by holden c.