Dzonii Posted November 27 Share Posted November 27 (edited) Negde sam danas procitao da se Piksi vraca u Japan, a da na mesto selektora dolazi Sari. Ima li u tome istine? Edited November 27 by Dzonii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted November 27 Share Posted November 27 19 minutes ago, Dzonii said: Negde sam danas procitao da se Piksi vraca u Japan, a da na mesto selektora dolazi Sari. Ima li u tome istine? Može ako će popušiti paklu po utakmici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Thursday at 10:31 AM Share Posted Thursday at 10:31 AM Mislim da je Hotsport pustio buvu za Sarija. Veoma sam skeptičan, ponajviše zato što je Sari odličan fit. Sarriball bi izvukao mnogo iz našeg veznog reda, koji bi u narednih nekoliko godina trebalo da nam bude najjači deo tima... a i radio je sa SMS-om. Siguran sam da bi sa njim igrali dobar napadački fudbal, a najvažnije konačno bismo imali trenera i staff koji bi od Srbije napravio taktički pismenu ekipu. Makar u teoriji. Nisam optimista, ali baš bih se obradovao da se obistini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Thursday at 10:39 AM Share Posted Thursday at 10:39 AM Mene zanima da vidim ko je ta budala koja nudi Piksiju pare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Thursday at 11:53 AM Share Posted Thursday at 11:53 AM A mene zanima zasto bi Sari postao selektor i to Srbije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted Thursday at 12:38 PM Share Posted Thursday at 12:38 PM ako je lev zamalo postao selektor srbije vala moze i sari zamalo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted Thursday at 04:27 PM Share Posted Thursday at 04:27 PM Sari ima iskustva sa mafijom. Dobro bi se snasao u nasem fudbalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted Thursday at 04:33 PM Share Posted Thursday at 04:33 PM 4 hours ago, McLeod said: A mene zanima zasto bi Sari postao selektor i to Srbije. Zbog para. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Thursday at 06:59 PM Share Posted Thursday at 06:59 PM Šeširi za žreb kvalifikacija za Svetsko prvenstvo: Prvi šešir: Francuska, Španija, Engleska, Portugal, Holandija, Belgija, Italija, Nemačka, Hrvatska, Švajcarska, Danska i Austrija. Drugi šešir : Ukrajina, Švedska, Turska, Vels, Mađarska, Srbija, Poljska, Rumunija, Grčka, Slovačka, Češka i Norveška. Treći šešir : Škotska, Slovenija, Republika Irska, Albanija, Severna Makedonija, Gruzija, Finska, Island, Severna Irska, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i Izrael. Četvrti šešir: Bugarska, Luksemburg, Belorusija, Kosovo, Jermenija, Kazahstan, Azerbejdžan, Estonija, Kipar, Farska ostrva, Letonija i Litvanija. Peti šešir: Moldavija, Malta, Andora, Gibraltar, Lihtenštajn i San Marino. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted Thursday at 07:11 PM Share Posted Thursday at 07:11 PM 10 minutes ago, Stiletto said: Šeširi za žreb kvalifikacija za Svetsko prvenstvo: Prvi šešir: Francuska, Španija, Engleska, Portugal, Holandija, Belgija, Italija, Nemačka, Hrvatska, Švajcarska, Danska i Austrija. Drugi šešir : Ukrajina, Švedska, Turska, Vels, Mađarska, Poljska, Rumunija, Grčka, Slovačka, Češka i Norveška. Treći šešir : Škotska, Slovenija, Republika Irska, Albanija, Severna Makedonija, Gruzija, Finska, Island, Severna Irska, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i Izrael. Četvrti šešir: Bugarska, Luksemburg, Belorusija, Kosovo, Jermenija, Kazahstan, Azerbejdžan, Estonija, Kipar, Farska ostrva, Letonija i Litvanija. Peti šešir: Moldavija, Malta, Andora, Gibraltar, Lihtenštajn i San Marino. Švajcarska, Srbija, Severna Makedonija, Letonija, Andora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Thursday at 07:43 PM Share Posted Thursday at 07:43 PM Bolje Belgija od Švice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted Thursday at 09:15 PM Share Posted Thursday at 09:15 PM 1 hour ago, Barkley#34 said: Bolje Belgija od Švice. Ne znam kakvi su sad...znam da su bili poprilično nezgodni pre par godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Thursday at 09:23 PM Share Posted Thursday at 09:23 PM Sad su stari i sve više kriziraju. Bili su bruka dobri nekada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted Thursday at 09:50 PM Share Posted Thursday at 09:50 PM Tadic asistencija za 2:1 protiv Slavije u Pragu. Murinjo mu bas veruje, iako je najstariji uz Dzeka, igra od prvog do poslednjeg minuta. Mogao bi i Piksi da porazgovara sa njim i da ovaj odigra kvalifikacije pa da se oprosti ljudski ili ispadanjem ili odlaskom na svetsko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Friday at 12:02 PM Share Posted Friday at 12:02 PM 14 hours ago, Constantin said: Ne znam kakvi su sad...znam da su bili poprilično nezgodni pre par godina. 14 hours ago, Barkley#34 said: Sad su stari i sve više kriziraju. Bili su bruka dobri nekada. U rebuildingu su, od zlatne generacije tu su još samo Lukaku, Tilemans i KDB kad se bude oporavio. Pišem iz glave ali valjda je neko nekome opštio sa ženom između KDB-a i Kurtoe, koji se kačio i sa Witselom i zbog tih odnosa izvisio sa Eura. Imaju još Trosara, Kastanja i Kastelsa od iskusnijih igrača, ostalo sve nadolazeći igrači ili igrači srednjih ekipa najjačih liga u nekim srednjim godinama. Ima tu zanimljivih igrača, pre svih Openda, nosilac mog nick-a i ajde Doku, iako ga ja baš ne simpatišem. Nimalo se ne bih bunio da nam zapadnu iz 1. šešira. Švica, Danska i Austrija su ekipe koje će zbog samog pristupa, pripreme i fizikalnosti, beskompromisnosti praviti štetu svakoj ekipi koju Pikseto vodi i ostavlja rupe. Ali rekao bih da objektivno nema mnogo razlika između ove četiri ekipe, koje su najpoželjnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted Friday at 12:05 PM Share Posted Friday at 12:05 PM Jedna od boljih odluka saveza unazad xy godina bi bila da dovedu Sarija. Ozbiljan trener, ozbiljna glava. Piksi je još na kraju napravio dobre rezultate koliko je užasan trener. Ako ostane apsolutno sam siguran da se nećemo plasirati na SP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted Friday at 01:02 PM Share Posted Friday at 01:02 PM 59 minutes ago, Charles De Ketelaere said: ali valjda je neko nekome opštio sa ženom između KDB-a i Kurtoe, Kurtoa sa ženom od KDB-a, hvala mom mozgu što pamti isključivo takve informacije a od korisnih ništa 1 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted Friday at 02:17 PM Share Posted Friday at 02:17 PM 19 hours ago, Constantin said: Švajcarska, Srbija, Severna Makedonija, Letonija, Andora. Mislim da Švajcarsku ni teoretski ne možemo da dobijemo. Dobijamo neku ekipu koja igra play off. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted Friday at 07:14 PM Share Posted Friday at 07:14 PM (edited) On 11/28/2024 at 1:38 PM, woolgatherer said: ako je lev zamalo postao selektor srbije vala moze i sari zamalo Ja sam danas zamalo j... 2 blizanke od 20 godina. 6 hours ago, Урош19 said: Kurtoa sa ženom od KDB-a, hvala mom mozgu što pamti isključivo takve informacije a od korisnih ništa Oženio ju je ja mislim. To su posebna govna od ljudi. To baš smrdi. Icardi, Curtois,Terry(makar sam nedavno čuo da nije istina, da je ona tužila neke novine ili šta već radi klevete).... Ali i pored takvih govana ima jedno što smrdi još jače. Ryan Giggs. Edited Friday at 07:19 PM by Bugl Khan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted Monday at 09:11 PM Share Posted Monday at 09:11 PM (edited) Tadic opet spasio Fenerbahce asistencijom iz kornera za 2:1, a i Kostic odigrao solidan mec - vidi se da mu prija rad sa Murinjom, polako vraca onu brzinu i prodornost. Mogao bi Piksi da se urazumi i vrati ih obojicu za kvalifikacije - bice duge kvalifikacije, bice povreda... a Tadic je zasluzio ako nista bar jedno normalno oprastanje od dresa, kukamo 20 godina kako nemamo "desetku", i onda napravimo Tadica da bismo ga oterali kao svinju u kukuruzu. Edited Monday at 09:11 PM by diego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted yesterday at 12:12 AM Share Posted yesterday at 12:12 AM 3 hours ago, diego said: Tadic opet spasio Fenerbahce asistencijom iz kornera za 2:1, a i Kostic odigrao solidan mec - vidi se da mu prija rad sa Murinjom, polako vraca onu brzinu i prodornost. Mogao bi Piksi da se urazumi i vrati ih obojicu za kvalifikacije - bice duge kvalifikacije, bice povreda... a Tadic je zasluzio ako nista bar jedno normalno oprastanje od dresa, kukamo 20 godina kako nemamo "desetku", i onda napravimo Tadica da bismo ga oterali kao svinju u kukuruzu. Tadića niko nije terao. Piksiju može svašta da se zameri, ali to ne. Iskreno posle Engleske i njegovih izjava većina selektora bi ga poslala kući. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted yesterday at 07:12 AM Share Posted yesterday at 07:12 AM 6 hours ago, Don Juan said: Tadića niko nije terao. Piksiju može svašta da se zameri, ali to ne. Iskreno posle Engleske i njegovih izjava većina selektora bi ga poslala kući. Piksi ga je oterao na klupu i doprineo da ovaj da te izjave koje su apsolutno na mestu. Vlahović u špicu Tadić i Samardžić iza njega, Mitar da ulazi na pola sata. To je jedina prava kombinacija za reprezentaciju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Nije ga oterao na klupu nego je prvu utakmicu na prvenstvu počeo sa klupe, kao igrač u 37. godini, i odmah napravio frku i proglasio se najboljim i najspremnijim igračem repke. Informacije nakon toga ukazuju da je Pikseto sve to loše komunicirao tj. uopšte nije tako da ide i na njegovu dušu, ali Tadić je baš izdramio nekapitenski, nema potrebe da se to ulepšava. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 48 minutes ago, Charles De Ketelaere said: Nije ga oterao na klupu nego je prvu utakmicu na prvenstvu počeo sa klupe, kao igrač u 37. godini, i odmah napravio frku i proglasio se najboljim i najspremnijim igračem repke. Informacije nakon toga ukazuju da je Pikseto sve to loše komunicirao tj. uopšte nije tako da ide i na njegovu dušu, ali Tadić je baš izdramio nekapitenski, nema potrebe da se to ulepšava. I pored toga što ima 37 godina najbolji je i najspremniji igrač reprezentacije i naša igra 95% zavisi od njega, mogu da zamislim kakva bi reakcija bila da selektor Hrvatske počne EP sa Modrićem na klupi a u špicu dva centrfora. Piksi je pojeo sopstveno govno, da ima iole morala pozvao bi Tadića i Kostića ponovo u A tim ali za očekivati je da će pre igrati mali Maksimović da nabije cenu nego najbolji srpski igrač. Zbog takvih stvari smo boranija u fudbalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Sve i da si 100% u pravu, i Tadić je postupio detinjasto i nekapitenski i tako dodatno promešao blato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts