Don Juan Posted November 15 Share Posted November 15 6 minutes ago, Drug Crni said: Znači mašio 38% Užasan bilans Ne, ovo je broj golova i broj promašaja. Olo 72% ima realizaciju, što je slabo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted Saturday at 02:07 AM Share Posted Saturday at 02:07 AM Ogroman uspeh, totalno nerealan nasoj i njihovoj (svajcarskoj) poziciji i igrackom kadru. Piksi mozda jeste dileja i/ili diletant, ali sve sto je uradio (odlasci na evropsko i svetsko, ucinak u Ligi Nacija) je dva nivoa preko realnih mogucnosti ove kurton drzave i sportskog saveza/domace lige. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mipivi Posted Saturday at 03:24 AM Share Posted Saturday at 03:24 AM Dobro. Ovoe bilo stogod. Nicim izazvano fudbal je ovo bio. Pravi,bez zajebancie. Pravi fufbal . Brao jbt. Idalje sam unezveren da mi o vo mozemo. Btao jnt. Fudba je ovo bio Btao jbt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted Saturday at 08:44 AM Share Posted Saturday at 08:44 AM Jbt🫠 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted Saturday at 12:23 PM Share Posted Saturday at 12:23 PM 13 hours ago, Don Juan said: Ne, ovo je broj golova i broj promašaja. Olo 72% ima realizaciju, što je slabo. Messi je, dok je bio u Barceloni, imao oko 75%. Lewandovski oko 95%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted Saturday at 04:41 PM Share Posted Saturday at 04:41 PM Jeste ali je Messi verovatno izveo mnogo vise penala. Ja sam jedan od onih koji se nadao da ce se Mitrovic pridruziti Tadicu i pozdraviti sa reprezentacijom. Trut sa 30 kg viska, ne moze da se krece ali je verovatno trazio da pocinje svaku utakmicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted Saturday at 05:27 PM Share Posted Saturday at 05:27 PM 4 hours ago, Bugl Khan said: Messi je, dok je bio u Barceloni, imao oko 75%. Lewandovski oko 95%. Ja Mitrovića cenim i jedan je od naših najznačajnijih igrača, ali ne volim kada uzme loptu da šutira penal, posebno kada je jako bitan meč. On je imao tu neseću da bude taj čiji promašaj sa bele tačke je bila i tačka na naše snove o Euru 2020. Ima ta priča koju ćeš čuti od dobrog dela navijača Zvezde koji se sećaju Barija. Kada je Pančev, jedan od najboljih strelaca bivše države, uzeo loptu da šutira zadnji penal u Bariju, većini je zastala knedla u grlu. Ne zato što on nikada nije šutirao penale, nego zato što jednostavno se ima više poverenja u igrače kojimasu prekidi jača strana. Međutim, Darko je imao malo veći fudbalski IQ od većine igrača današnjice i nije gledao da plasira loptu, nego je zviznuo iz sve snage, što Mitrović sinoć nije uradio. Ni više nije ni bitno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted Saturday at 05:34 PM Share Posted Saturday at 05:34 PM 20 minutes ago, ras kass said: Jeste ali je Messi verovatno izveo mnogo vise penala. Ja sam jedan od onih koji se nadao da ce se Mitrovic pridruziti Tadicu i pozdraviti sa reprezentacijom. Trut sa 30 kg viska, ne moze da se krece ali je verovatno trazio da pocinje svaku utakmicu. Pa to bi mu trebalo ić u korist, odnosno trebalo bi mu pomoći da se postotak poveća. Trenutno je Messi na 78%, zabio je 111/ promašio 31. Mitrović je na 71%, 42/17. Npr. Kane je na 88%, 81/11. Lewandowski na 89%, 89/10. Ronaldo na 84%, 168/31. Mbappe na 82%, 45/10. Haaland na 88%, 46/6. Ivan Toney je na 94%, 30/2. Bruno je na 90%, 55/6. Mislim da su to najbolji izvođači (sa dovoljno velikim uzorkom). 6 minutes ago, Don Juan said: Ja Mitrovića cenim i jedan je od naših najznačajnijih igrača, ali ne volim kada uzme loptu da šutira penal, posebno kada je jako bitan meč. On je imao tu neseću da bude taj čiji promašaj sa bele tačke je bila i tačka na naše snove o Euru 2020. Ima ta priča koju ćeš čuti od dobrog dela navijača Zvezde koji se sećaju Barija. Kada je Pančev, jedan od najboljih strelaca bivše države, uzeo loptu da šutira zadnji penal u Bariju, većini je zastala knedla u grlu. Ne zato što on nikada nije šutirao penale, nego zato što jednostavno se ima više poverenja u igrače kojimasu prekidi jača strana. Međutim, Darko je imao malo veći fudbalski IQ od većine igrača današnjice i nije gledao da plasira loptu, nego je zviznuo iz sve snage, što Mitrović sinoć nije uradio. Ni više nije ni bitno. Darko taj penal ne prepričava tako 😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted Saturday at 06:03 PM Share Posted Saturday at 06:03 PM 24 minutes ago, Bugl Khan said: Darko taj penal ne prepričava tako 😆 Darko je dobrica od čoveka i možeš da ga mažeš na hleb, kako se kaže. Sa druge strane i on ima pravo na svoj pogled na neke stvari, ne bih mu ja protivrečio mnogo. Olmeta je bio solidan golman ali je imao manu da je nizak i dogovor je bio da se gađaju ćoškovi, što su svi pre Darka i uradili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted Saturday at 07:30 PM Share Posted Saturday at 07:30 PM 1 hour ago, Don Juan said: Darko je dobrica od čoveka i možeš da ga mažeš na hleb, kako se kaže. Sa druge strane i on ima pravo na svoj pogled na neke stvari, ne bih mu ja protivrečio mnogo. Olmeta je bio solidan golman ali je imao manu da je nizak i dogovor je bio da se gađaju ćoškovi, što su svi pre Darka i uradili. Zabio je odlučujućii penal u finalu Kupa prvaka. Može imat kakav god hoće pogled na to. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Saturday at 07:59 PM Share Posted Saturday at 07:59 PM 2 hours ago, Bugl Khan said: Mislim da su to najbolji izvođači (sa dovoljno velikim uzorkom). Met LeTisije ima učinak 48/1, Alan Širer 72/6, Marko Van Basten 51/4. Starim majstorima poput Pelea, Gerda Milera, Euzebija nije ni brojano. Za Ferenca Puškaša se priča da je u karijeri promašio samo jedan penal, odbranio mu ga Vladimir Beara na OI 1952. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted Saturday at 08:50 PM Share Posted Saturday at 08:50 PM 1 hour ago, Bugl Khan said: Zabio je odlučujućii penal u finalu Kupa prvaka. Može imat kakav god hoće pogled na to. Apsolutno. 52 minutes ago, Stiletto said: Met LeTisije ima učinak 48/1, Alan Širer 72/6, Marko Van Basten 51/4. Starim majstorima poput Pelea, Gerda Milera, Euzebija nije ni brojano. Za Ferenca Puškaša se priča da je u karijeri promašio samo jedan penal, odbranio mu ga Vladimir Beara na OI 1952. Kanga 43/2 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted Saturday at 09:03 PM Share Posted Saturday at 09:03 PM 3 hours ago, Don Juan said: Ja Mitrovića cenim i Ima ta priča koju ćeš čuti od dobrog dela navijača Zvezde koji se sećaju Barija. Kada je Pančev, jedan od najboljih strelaca bivše države, uzeo loptu da šutira zadnji penal u Bariju, većini je zastala knedla u grlu. Ne zato što on nikada nije šutirao penale, nego zato što jednostavno se ima više poverenja u igrače kojimasu prekidi jača strana. Međutim, Darko je imao malo veći fudbalski IQ od većine igrača današnjice i nije gledao da plasira loptu, nego je zviznuo iz sve snage, što Mitrović sinoć nije uradio. Ni više nije ni bitno. Uh, sad si me podsetio. Taj Darkov penal sam sa suprotne strane stadiona Sveti Nikola gledao kroz prste šake. Hteo sam da ne gledam, ali sam se okrenuo u zadnji čas. Noge su se tresle, srce htelo napolje. Inače, glavu bih dao jedino da ce Robi sigurno da pogodi. Za Binica smo premrli. Belodedic je rutinski, cak ce posle nešto cerekao. Sinisa je raspalio, posle je uvek u istu stranu sutirao i desavalo se da mu odbrane. Darkov penal i danas kad gledam osecam neku nelagodnost. Jebi ga, neka zona sumraka i bude promasaj... Kaze da je cekao golmana. Ajde neka bude, gde da kaze da je samo raspalio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Saturday at 09:47 PM Share Posted Saturday at 09:47 PM U dugačkom intervjuu za Mondo (evo ga ovde) Pančev kaže da je dao tridesetak golova iz penala i da je samo dva promašio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Saturday at 10:33 PM Share Posted Saturday at 10:33 PM 1 hour ago, Don Juan said: Kanga 43/2 😄 Za ovih šest-sedam godina sam video da je Natho samo jednom promašio penal. Ne znam koji mu je skor ali mislim da je nešto nenormalno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted Saturday at 10:43 PM Share Posted Saturday at 10:43 PM 9 minutes ago, Barkley#34 said: Za ovih šest-sedam godina sam video da je Natho samo jednom promašio penal. Ne znam koji mu je skor ali mislim da je nešto nenormalno. 68/9 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Saturday at 10:58 PM Share Posted Saturday at 10:58 PM Ukupno? Samo u SL je dao 30 i videh podatak da je promašio dva. Gde je sakupio ostale promašaje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali_man Posted Saturday at 11:18 PM Share Posted Saturday at 11:18 PM 5 hours ago, Don Juan said: Darko je imao malo veći fudbalski IQ od većine igrača današnjice i nije gledao da plasira loptu, nego je zviznuo iz sve snage, što Mitrović sinoć nije uradio. Ja, ne da nisam trenirao fudbal nego se ne secam kad sam zadnji put sutnuo loptu. Al mi zdrava logika kaze da, ako si vec resio da sutiras po sred gola ocekujuci da ce golman da se baci u neku stranu, onda je lagano plasiraj poluvisoko blize precki nego gol liniji, da golman koji je u padu, ne moz da je dohvati ni jednim delom tela. Sutevi po sred gola bi trebalo da se najlakse kontrolisu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted Sunday at 01:12 AM Share Posted Sunday at 01:12 AM Mitrovic je bolji golgeter (golgeter, ne nuzno i igrac) od plejade nasih solidnih golgetera u koje ubrajam Savu Milosevica, Zigica, Pantelica... pa da se ne vracam do Duleta Savica i ostalih, i to ne pricam samo o suvom broju golova, nego o jednom opstem golgeterskom njuhu. Posto se uvek odazivao i nije pravio nikakva sranja, taj covek zasluzuje da sutne svaki penal dok je jos tu, da mu se pomogne u skupljanju broja golova jer se njegova reprezentativna statistika da meriti sa Levandovskim i Ronaldom, sto je za jednu Srbiju neverovatno. Nece nas pokopati time sto uzima da sutne penal, mislim sta moze da bude gore od toga da promasi penal za odlazak na Euro, sad je ovo sve ladovina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted Sunday at 04:54 AM Share Posted Sunday at 04:54 AM 8 hours ago, Stiletto said: Met LeTisije ima učinak 48/1, Alan Širer 72/6, Marko Van Basten 51/4. Starim majstorima poput Pelea, Gerda Milera, Euzebija nije ni brojano. Za Ferenca Puškaša se priča da je u karijeri promašio samo jedan penal, odbranio mu ga Vladimir Beara na OI 1952. Gledao sam aktivne igrače. Inače bi napisao Šuker 100%. 40/0. Žuti je isto blizu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted Sunday at 09:51 AM Share Posted Sunday at 09:51 AM 8 hours ago, diego said: Mitrovic je bolji golgeter (golgeter, ne nuzno i igrac) od plejade nasih solidnih golgetera u koje ubrajam Savu Milosevica, Zigica, Pantelica... pa da se ne vracam do Duleta Savica i ostalih, i to ne pricam samo o suvom broju golova, nego o jednom opstem golgeterskom njuhu. Posto se uvek odazivao i nije pravio nikakva sranja, taj covek zasluzuje da sutne svaki penal dok je jos tu, da mu se pomogne u skupljanju broja golova jer se njegova reprezentativna statistika da meriti sa Levandovskim i Ronaldom, sto je za jednu Srbiju neverovatno. Nece nas pokopati time sto uzima da sutne penal, mislim sta moze da bude gore od toga da promasi penal za odlazak na Euro, sad je ovo sve ladovina. Posle promašaja protiv Škotske logika i elementarna pristojnost nalažu da ne izvodi više penale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Sunday at 10:20 AM Share Posted Sunday at 10:20 AM Poslednji siguran penaldžija kog se ja sećam u reprezentaciji Srbije je bio Milijaš. Svi posle njega (uglavnom Tadić i Mitrović, bilo ih je sigurno još, ne mogu sad da se setim) kad dohvate loptu su mi bili "uf, da li će ili neće...". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irski_srbin Posted Sunday at 10:40 AM Share Posted Sunday at 10:40 AM Mi sa pobedom protiv Danaca, osiguravamo prvi pot u kvalifikacijama za SP? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Sunday at 10:54 AM Share Posted Sunday at 10:54 AM 1 minute ago, Irski_srbin said: Mi sa pobedom protiv Danaca, osiguravamo prvi pot u kvalifikacijama za SP? Kvalifikacije će imati 12 grupa sa po četiri ili pet timova u grupi. Dvanaest prvoplasiranih ide direktno na prvenstvo, dvanaest drugoplasiranih plus četiri najbolja iz Lige nacija koji nisu u tih 24 igraju plej of za još četiri mesta. Osam četvrtfinalista Lige nacija ide u Pot 1, plus četiri najbolja po FIFA rankingu a da nisu u četvrtfinalu. Iz Lige nacija u Pot 1 će sigurno Portugalija, Hrvatska, Italija, Francuska, Nemačka, Holandija i Španija. Naši i Danci su u igri za još jedno mesto. Po FIFA listi u pot 1 će sigurno još Engleska i Belgija, a po trenutnom stanju na listi još Švajcarska i Austrija. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted Sunday at 12:53 PM Share Posted Sunday at 12:53 PM 2 hours ago, Stiletto said: Poslednji siguran penaldžija kog se ja sećam u reprezentaciji Srbije je bio Milijaš. Svi posle njega (uglavnom Tadić i Mitrović, bilo ih je sigurno još, ne mogu sad da se setim) kad dohvate loptu su mi bili "uf, da li će ili neće...". Tadić je odlično izvodio penale za reprezentaciju. Ne sećam se da je promašio neki, a možda i ne pamtim dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts