Guru Posted October 12 Share Posted October 12 Ja tek sada vidim da se igra na ovoj oranici u Leskovcu, koja sramota. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 12 Share Posted October 12 2 minutes ago, Geronimo said: Seljoberi na tribinama sa zvizdanjem, a seljoberi i u reziji sto to nisu malko mutirali (za razliku od svakog Vucicu pe*eru). A koj moj ja ovo gledam nije mi bas jasno... Bruka je zvizdanje prema Vucicu to je sramota! Za Svajcarce, Hrvate i Albance nije i to je pozeljno! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 12 Share Posted October 12 1 minute ago, Geronimo said: Seljoberi na tribinama sa zvizdanjem, a seljoberi i u reziji sto to nisu malko mutirali (za razliku od svakog Vucicu pe*eru). A koj moj ja ovo gledam nije mi bas jasno... Na stranu što zvižde švajcarskoj himni, a ja ne znam da im je neko ikada zviždao na himnu. Što je rekao jedan lik, mi smo uspeli da zaratimo i sa Švajcarcima. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted October 12 Share Posted October 12 Kakav krš od terena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 12 Share Posted October 12 Jebote nama su iza Mitra Samardzic i Lukic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 12 Share Posted October 12 Jbt protiv nas svako izgleda ko Spanija. Jesmo mi imali loptu u ovih 10 minuta? Sramota kako igramo kuci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAO Posted October 12 Share Posted October 12 Krs stadion,krs trava,krs igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted October 12 Share Posted October 12 Dupli blok za početak, dok ga oni probijaju kako hoče i žele. Obečavajuče... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 12 Share Posted October 12 2 minutes ago, Don Dusko said: Jbt protiv nas svako izgleda ko Spanija. Jesmo mi imali loptu u ovih 10 minuta? Sramota kako igramo kuci... Pa imamo dva ofanzivna igraca u timu, Birmancevica i Mitra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted October 12 Share Posted October 12 Jebote, kod nas uvijek neko predratno stanje. Borba, heroji, rat, front. Bolest jebena. Ovo što su uradili od terena..ovo stvarno treba znati, htjeti, željeti. Sve u svemu, dovoljno da prebacim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 12 Share Posted October 12 Auuuu kakav pickizam selektora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted October 12 Share Posted October 12 Jbt ni Malta ovako ne igra. Kakav je ovo bunker kod kuce od starta utakmice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 12 Share Posted October 12 80% poseda imaju Švajcarci. Ubiće nas, plašim se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 12 Share Posted October 12 Nasi igraci su takticki nepismeni. Birmancevic ima dve opcije a on sutira u gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted October 12 Share Posted October 12 9 minutes ago, Don Juan said: Na stranu što zvižde švajcarskoj himni, a ja ne znam da im je neko ikada zviždao na himnu. Što je rekao jedan lik, mi smo uspeli da zaratimo i sa Švajcarcima. Ne mogu ni oni večito da se izvlače. 😁 Elem, zviždanje himnama je ovde deo folklora, to se radi jer valja se. Uostalom, zviždali smo svojevremeno i sopstvenoj himni. A kada je u jednim kvalifikacijama gostovala reprezentacija Jermenije, zviždalo se i jermenskoj himni. Zašto? Zato! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 12 Share Posted October 12 Publika može da bude iritantnija, samo ako krenu sa vuvuzelama. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 12 Share Posted October 12 Igramo kao da smo Lihtenstajn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 12 Share Posted October 12 Ladno imamo dva pasa po minutu 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted October 12 Share Posted October 12 13 minutes ago, YAO said: Krs stadion,krs trava,krs igra Al' zato na tribinama vrh ekipa 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted October 12 Share Posted October 12 Sad se ukljucih pa ne mogu da ne komentarišem ovu bruku od oranice i terena na kome se igra reprezentativni fudbal.Sramota! I druga stvar selektor još jednom pokazao i dokazao da je vezara i još veća cava.Grujic-Maksimovic-Lukic hahahaha kakva kreacija,brzina i hitrina. Ovo iznad napisano me uvek podseti zašto ne pratim utakmice reprezentacije Srbije u fudbalu . I treće cava nije smeo da počne sa malim Maksom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted October 12 Share Posted October 12 5 minutes ago, Guru said: Al' zato na tribinama vrh ekipa To je i neimar kolarov Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 12 Share Posted October 12 Andrija Maksimovic svaki put mora da startuje s obzirom na nas trenutni fond igraca na toj poziciji. Ovo je ultradefanzivan tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 12 Share Posted October 12 6 minutes ago, Guru said: Al' zato na tribinama vrh ekipa Je l gledas u sta si pokro Aco? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted October 12 Share Posted October 12 krente i ne žalte život svoj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 12 Share Posted October 12 27 minutes ago, Guru said: Ja tek sada vidim da se igra na ovoj oranici u Leskovcu, koja sramota. Bar su mogli da je uredno pokose. Na šta ovo liči?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts