Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Problem sa licnim greskama said:

Bas razmisljam da je momak tipican produkt post-SFRJ fudbalske skole u Srbiji. Bitno je da ima visinu kosarkasa, sve ostalo ako Bog da.

i frizuru Stinga iz sf filmova.

• Ha-ha 1
Posted

Joveljić se fino kreće i otvara u špicu. Onaj Jovanović mi je u prvom poluvremenu više igrao kao nekakav krilni napadač. NIkad nije bio pred golom. Istini za volju, treba reći i da nam napadi u prvom poluvremenu nisu bili baš osmišljeni. U svakom slučaju, ne bi trebalo biti dileme oko toga, ko je startni napadač protiv Bugara.

• Like 1
Posted (edited)

Proigrali smo cim se Tadic vise ukljucio u igru. 

Mislim da se s razlogom plasim za nasu repstaciju u post-Tadic eri koja nadolazi za koju godinu, kada vise ne bude mogao protiv godine proizvodnje. Sve dobro je pocinjalo od njega vec 10-ak godina unazad.

Drago mi je zbog Joveljica. Prosle godine je uvek znao da iskoristi minute koje je dobijao. Veliki broj upisanih nastupa, ali prosecna minutaza mozda 25m. Tesko je i zameriti treneru LAG sto mu je Cicarito prvi izbor, kad je ovaj odigrao sezonu zivota. Al' eto, ove godine je Jovelja upisao i neke nastupe u prvoj postavi usled povrede Meksikanca, ali nije bio efikasan. Znacice mu ovo.

Voleo bih i kad bi Veselinovic i Popovic dobili neke minute u nasoj odbrani na prijateljskim utakmicama.

Edited by RatzenStadt
Posted

Ma gotovo je vec ovo, zato su i poceli sa ovim Kirin kupovima po dobrom starom obicaju, da sto vise igraca ubace da bi se neko prodao, posto drugi smisao ne vidim u bivstvovanju pojedinih u reprezentaciji. I da hocemo, cak ni mi ne mozemo ovo da propustimo.

• Like 1
Posted

Sad mogu da se dogovore i pomognu drugaru Krstaji da ostane na klupi Bugarske, jednim "neočekivanim" porazom. A i na kladionici visoka kvota na Bugare...

Posted

Ја се вала надам победи, Крстаја нек тражи шансу у неком Таџикистану рецимо :classic_biggrin: 

Posted
23 hours ago, Stiletto said:

Sad mogu da se dogovore i pomognu drugaru Krstaji da ostane na klupi Bugarske, jednim "neočekivanim" porazom. A i na kladionici visoka kvota na Bugare...

Ja kontam da bi izmedju Radnickog iz Kragujevca i Bugarske bila prava prvenstvena, ne vidim kako bismo to i namestili

Posted

Ja se plašim svake ekipe koja igra protiv nas u fudbalu. Mada moram da primetim, da je od dolaska Piksija, ova naša ekipa rutinirala svaku "slabiju" i "prosečniju" ekipu, što ranije svakako nije bio slučaj.

Posted
On 6/18/2023 at 8:53 PM, Stiletto said:

Ja se iskreno nadam da ce da pomognu Bugarima tako sto ce da dobiju, i potpisu otkaz ovom smradu

Posted (edited)

Прилично очекивана постава. Очекивао сам једино Грујића уместо Максимовића.

И наравно не свиђа ми се никада ова позиција Сергејева. Мада би вечерас могао да одигра неку добру текму јер прво ово су Бугари, слаби су реално, а друго само је, формацијски, један нападач у саставу. Али генерално ова позицвија за Сергеја код мене никада неће изазвати позитивне критике. Убеђен сам да се он на овој позицији неће наиграти фудбала. 

Edited by dzoneee
Posted

Trebalo bi i ovo da bude sasvim dovoljno.

Bugarima ne znam dva igraca, ovaj klinac Iliev je u Interu al ne igra nikad i to je to.

Posted

Ako bude penal za nas, hoće li da puca Milutinac?

A moraće i Jakša bar jednom kod njih u kazneni 😁

Ionako mnogi pričaju da nam je i danas selektor Dunster 😄

Posted

Moram da priznam da je Krstajić odlično spremio ovaj meč. Bez šale.

Može ovde svašta da bude.

Sve šta je uradio Gudelj večeras, bilo je pogrešno. Teška mina u odbrani.