Jump to content

FK Partizan 2020/21


Barkley#34

Recommended Posts

ma nisam ni ja ravnodusan samo...

 

da je savo sutnuo nekog iz uprave - ok ali ovako mislim...

uostalom zar nije bas on tvrdio kako imamo dobar tim i ne trebaju nam pojacanja

6 kolo vec drugi poraz, sta bi bilo da je tim los

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Alek The Great said:


A kad smo vec kod trenera ima slobodnih domacih - Jovanovic i Stanojevic, mozda Krcmarevic ili Vermezovic, ali ima i onih nepozeljnih Jesic, Milinkovic, Drulovic, Stevanovic.
Propustismo Paunovica za par dana.emoji16.png

Nema sanse da se Stanoje vrati, zapecatio se izjavama svojim protiv uprave i protiv vlasti. Jedan od nasih boljih trenera..

Link to comment
Share on other sites

Potencijalni penal za Vojvodinu kada je golman Partizana uklizao a lopta mu prosla ispod noge cini mi se da nije bio i da je tu sudija lepo reagovao. Jedva je nesto malo zakacio gosa loptu a kontakta sa igracem deluje da nije bilo. Ali jbt, da golman uklizava sa dve noge, ovako nespretno, to se bas ne vidja... gosa vam je zestoka truba. Onaj gol ispod noge po strani ide skroz na njegov racun.

 

Faul nad Sadikom nakon kojeg je Savo dobio crveni nije bio. To je samo Savo tako video a i Pantic... Meni deluje da je igrac Vojvodine iskoristio priliku da gurne loptu tik pre nego sto je Sadik sebi dao for (ima i ugao koji nije iza ledja Sadiku vec je negde sa tribina, sa visine), zbog cega je i usledio kontakt, vidi se da Sadik udara u stopalo igraca Vojvodine koji je gurnuo loptu i prvi spusta svoje stopalo nakon cega ga igrac Vojvodine mozda i nagazio, deluje da jeste. Lopta je vec otisla u suprotnom pravcu od kretanja Sadika. Sadik pravi jos par koraka dok ga igrac Vojvodine prekace i trci ka lopti koju je gurnuo. Sadik cak i menja pravac svog kretanja, nije pao ali je vec kasno da dobije taj duel i odlucuje da padne. 

 

Reakcija Milosevica nakon toga je sramotna za nekoga ko zeli da bude trener kluba velicine kao sto je Partizan. Ako je Lalatovic znao da bude suspendovan zbog raznih gluposti (secam se da je dobijao nekih mesec dana pa posle 3 meseca - jer je bio pod uslovnom kaznom) ocekujem da ce i ovde biti kazne, barem 3 meca ili mesec dana (sto je bolje zbog reprezentativne pauze). Zavisice i od toga sta ce dalje reci, a obecao je da hoce.

 

Drincic - Suma - cist faul Sume nakon kog Drincic pada, u tom padu i Suma gubi ravnotezu i pada preko njega. Nisam bas siguran da bi ovako pao na treningu recimo, sa svojim saigracem u duelu, tako laktom ka glavi. Ali hajde da zanemarimo to i taj lakat u bradu (to je mozda za zuti), ali crveni karton ide cisto za onaj drugi lakat, u vrat, i ponajvise za treci, odnosno lakat u potiljak u MMA stilu. Drincicu zuti zbog toga sto je na prvi lakat onako ustao i krenuo u raspravu koja je dovela do ostalog. 

 

Igranje rukom Banjaka - cist propusten penal za Vojvodinu. Greska sudije. Moguce da nije mogao dobro da vidi. Igrac Vojvodine sutira glavom, ka golu, Banjak u skoku ispod njega, ruka visoko podignuta i pogadja ga u ruku (ne u rame, cisto u ruku, predeo lakta).

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...