Jump to content

FK Partizan 2020/21


Barkley#34

Recommended Posts

Pa valjda je cilj podizati nivo igre. Ako budemo igrali isto kao ranije nema vajde od nas. Ja sam prvi bio za dolazak Jojica, jos pretprosle godine. Ne sumnjam da ce on biti od velike koristi, ali ovo sto je veceras odigrao je kriminalno. I to ne uzimam u obzir napravljen penal. Posle onog naseg u Krusevcu jasno je da ce to sada i nama suditi. Ajd da kazemo da Jojic to nije znao. On danas nije znao svoju ulogu na terenu. Sumnjam da mu je trener rekao da se secka i da bude beskoristan. Njegovih 88min na terenu ide na dusu trenera. Ne mozemo se vaditi na to sto protivnik nije napravio neku vecu sansu (mada je ona Falcinelija bila dobra).
Mislim da je vreme da Neca dobije sansu. Ne kazem da treba terati Stojketa, ali mora se misliti i na buducnost. Vise imam poverenja u njega, nego u Popovica. Bekovi standardno, bez upotrebljivog centarsuta.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

imali smo srece sto nismo pukli

vrlo lako su ovo cigani mogli da preokrenu i to sasvim zasluzeno

sta smo mi igrali ceo mec, cekali da lazar markovic iskoristi kontru ?! 

i kad sam pomislio da se nismo mogli vise zajebati sa povratkom "nase dece" mi dovedemo zeku jojica  :twak:

ebo nam pas mater i na igri i na pojacanjima i na treneru

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Što se tiče sudije, on je generalno bio najbolji na terenu. To i nije neki kompliment samo po sebi, ali stvarno je bio dobar. Ne bih se složio sa tim da je ispustio utakmicu iz ruku jer je toliko nervoze prisutno u svakom derbiju i veća je želja za svađom i prepucavanjem nego za igrom da ni kolegijum najboljih svetskih sudija ne bi mogao da izađe na kraj sa ova dva tima. Bilo je tu grešaka, ali stvarno mi je bezveze da mu ih stavljam na dušu jer bi u onakvoj igri verovatno svako napravio par takvih.

 

To što počinjem sa sudijom pokazuje šta mislim o utakmici i našoj igri. Ok, postoje neke objektivne okolnosti - prodat Sadik, dovedeni novi igrači, uglavnom nespremni, igramo bez špica, nov štoper, povređen Šćekić, umoran Natho, povreda Sume... međutim, ako nam trajno opredeljenje bude bilo da igramo ovu čekalicu na 30 metara od našeg gola mislim da ću da batalim gledanje PFC na neko vreme. 

 

Bilo je delova meča kad smo izašli relativno visoko, negde od 30 minuta pa do kraja poluvremena otprilike i to je bilo gledljivo, ali kad smo se u tipa 50. minutu ponovo počeli sa vraćanjem sve bliže našem golu bilo je pitanje vremena kada ćemo ga primiti. Da farsa bude veća, nakon toga smo kao krenuli u napad, sa sve Lolom. Aha, 'oće to. Ok, imali smo par šansi i još par izglednih situacija, nije sve bilo crno, ali je daleko od sigurne igre.

 

Pored toga, i onih kritičnih nekoliko minuta negde u vreme oko Suminog izlaska, kada su u tri-četiri navrata bili jako blizu izjednačenja, pokazuju da nismo mi bili toliko sigurni koliko Stamoje misli da jesmo. Umesto da smiri tim u poslednjih 20 minuta, pokazuje veliku nervozu, tako da se boijm da je protraćio deo vremena između dva boravka kod nas.

 

Par ocena igrača - Toza je bio odličan, posebno kada se zna da mu je prvi meč. Banjak red crnog, red belog. Ima tu kvaliteta ali je kritičan povremeno. Moraće da smanji te amplitude. Jojić uglavnom loš, a žalosno je kad vidiš da Markec sa 26 godina onako izgleda na terenu. Kao da mu je 46. Zdjelar i Natho su pohapsili sve na sredini. Asano koristan i primetan. Šteta za onaj slabiji prijem kada je mogao da izađe sam pred golmana u kontri. Urošević mi je delovao jako sigurno, uglavnom.

 

Pu, 'bem ti ovakav fudbal.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Realno, gledajući timove koji su izašli na teren, zvezda je uigraniji a i barem za Katai-a i kvalitetnija. Imali smo sreće da je Deki stavio dete na štopera i tu smo trebali da vodimo 2:0... ali nismo. Povukli smo se posle ranog vodjstva, što je potpuno normalno kada nemaš fora a imaš brze igrače u špicu. Šta više, verovatno bi tako igrali i da nismo poveli, jedino logično. Izmene koje je napravio AS su meni bile ok... Natho se borio za život na terenu, mali Filip nije mogao da pomaže Miljkonu više.

Što se sudije tiče, uvek, ali UVEK kada sudija svira 50/50 u tvoju korist sve vreme (bar se meni tako činilo ili jednostavno nisam navikao da neko ne navlači za zvezdu u derbiju), znaš da će da ti (pre)sudi penal. Koji je bio, da ne bude zablude, ali nije morao da se svira.

  • Ha-ha 1
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, dekifisher said:

znaš da će da ti (pre)sudi penal. Koji je bio, da ne bude zablude, ali nije morao da se svira.

Kako bre bio a ne mora da se svira :lol_2: daj ne blamiraj se.

 

Što se tiče kornera, neki kažu da nije bio, neki da jeste, ja na snimcima ništa ne vidim što i nije čudno kad znamo kakvog su nam kvaliteta kamere. Sudija je bio na par metara i imao čist pogled, sekund se nije dvoumio.

 

@Alek The Great Jel si ti ozbiljan ili se sprdaš? Pa zaustavio ga u mestu jbt. Dobro mu dres nije skinuo. Da je bar bilo međusobno povlačenje ali ovo sa leđa...

Edited by Knipex
Link to comment
Share on other sites

Čist penal a pritom glup jer ne bi ništa uradio.

 

Asano se povukao na stranu, ostali su Jojić i Markec u špicu, sad su sve samo ne brzi. Drugo, postoji razlika kad se povučeš tako da su ti špicevi na tvojoj polovini u odnosu na to kad su linije deset-petnaest metara ispred.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, Cooper said:

Bio je i faul Kataia na skoku...
 

 


Sve u svemu nije trebao biti gol, ovako ili onako.

 

 

 

Aha a Kataiu se dres zategao jer su mu dali mali broj a ne sto ga lik vuce ko vo na skoku :classic_biggrin:

 

Nego ugasi te Marti sa onim kvotom ko svecu Kupi, da sam na tvom mestu ne bih se javljao jedno vreme/

  • Like 3
  • Thanks 4
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, Cooper said:

Bio je i faul Kataia na skoku...
 

 

 

 

Tako je!
 

P.S. i Katai je gay, nosi 3 broja manji dres pa mu je onako zategnut i voli da ga zadigne da mu se pupak vidi (al' je zaboravio da ima jos jednu majicu ispod). Aj' ne blamiraj se vise... zapravo... slobodno, blamiranje nije kaznjivo na forumu.   

 

 

EDIT: prestize me Tamburinjo za minut 🙂 i sveobuhvatniji je bio 😄 

Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, Alek The Great said:


 

 


O cemu pricas ti?

 

Pa napisao si citiram: "Ni u jednom svetu ovo ne bi bio penal". 

 

Sad videh i zadnju rečenicu: "Ovo je moralo da se svira".

 

Malo je kontradiktorno a meni je prva rečenica odredila misli na stranu da potvrđuješ Fisherov stav da nije penal.

Link to comment
Share on other sites

Obicno pisem sa dve negacije kad zelim da potvrdim nesto. Penal cist kao Hajzenbergov plavi met.[emoji4]
Ja sam bas odusevljen kako je Dzoni Bravo odsudio ovo. Mozda je eto mogao Sanogu da dodeli zuti zbog tog samara, ali opet bio je 10-i min pa je razumljivo zasto nije. Na kraju je mozda i pod uticajem toga dao taj crveni karton.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, Alek The Great said:

Mozda je eto mogao Sanogu da dodeli zuti zbog tog samara, ali opet bio je 10-i min pa je razumljivo zasto nije. Na kraju je mozda i pod uticajem toga dao taj crveni karton.

To bi mu bio prvi žuti na utakmici. Mislim da i nije bilo za žuti jer nije to bio šamar nego ga je prstom zakačio po oku. Vrati situaciju, pogledaj. Što se tiče drugog žutog, čista situacija. Opet lakat u skoku. Ima jedno 3 godine od kad se svaka takva situacija nagrađuje žutim kartonom.

 

Napisao sam na našoj temi, svi kartoni koje je dao našim igračima za startove su zasluženi.

 

Ipak, propustio je da da žute kartone Zdjelaru i Banjaku za startove nad Benom. Zdjelar đonom išao na zglob...

 

Takođe nije imao muda da isključi Stanojevića za sramotno ponašanje i nasrtanje.

 

Sve u svemu korektno suđenje bez puno seckanja.

 

Što se tiče igre, niti smo mi bili bolji niti ste vi. Realan rezultat.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Alek The Great said:

Ako cemo vec ici u pojedinosti onda je i mogao za ovo dati bar zuti karton. 0f12abe3c3d65843d4c68816c04d24ef.gif

 

Ovo je bez da se razmislja  minimum za zuti... vracam se na ono sto sam vise puta pisao,  da li je nas savez Ikada nekog nahnadno kaznio nakon pregledanog snimka (I zbog cega  ne )?? 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...