Xpert Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 (edited) Zasluzeno. Cestitke Sumi, pa Savi, pa Curcicu. Edited August 30, 2020 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 57 minutes ago, Cooper said: Konačno i Srđan Jovanović, najbolji naš sudija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Sramno.. Banjak je mogao i kafu da mu skuva dok se ovaj namesti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Savo treba da da neopozivu ostavku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Trebalo je celih 6 kola da se oprostimo od titule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 30, 2020 Author Share Posted August 30, 2020 Prosto nemam reči. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Uprava je lopovska ali Savo bira Miletića i Uroševića. Njemu Suma i Natho ne mogu zajedno. Vozdra.Sent from my Mi 9T using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 (edited) Jeste, Savo je kriv sto smo izgubili sa 10 igraca edit: Ne razumem lozenje da cemo da osvojimo titulu u ligi gde ce konkurent da ima sve pobede osim eventualno dve. Edited August 30, 2020 by dekifisher 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Ali vec vidim saopstenje - sudijska kradja i navijaci na stadionu. Trazice se da se dobije sluzbenim rezultatom. Savo treba da da neopozivu ostavku. Ako ce da postave zamenika povlacim izreceno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Mi smo napravili samo jednu od pet izmena, u utakmici gde igras skoro sat vremena sa 10 igraca. Pametnom dovoljno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 8 minutes ago, Alek The Great said: Savo treba da da neopozivu ostavku. prvo "gospoda" iz zapadne loze a o savi da se razmisli... ali prvo oni zasluzena pobeda vose mi opet sviramo q Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Mi smo napravili samo jednu od pet izmena, u utakmici gde igras skoro sat vremena sa 10 igraca. Pametnom dovoljno. To je i meni sumnjivo. Ovi sto igrali se vuku po terenu, a ti cekas 90-i. Neshvatljivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 prvo "gospoda" iz zapadne loze a o savi da se razmisli... ali prvo oni zasluzena pobeda vose mi opet sviramo q Opet kazem, gledam iskljucivo sportski sektor. A poznato je da "riba od glave smrdi". Ali se zato najcesce cisti od repa, jer na ovo prvo se ne moze uticati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 slazem se ali onda me bas briga za rep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 slazem se ali onda me bas briga za rep Mene nije. Navijam za ovaj klub vec 30 godina, ne mogu da budem ravnodusan.Ali svaka cast ovom na ubodu, kao da je znao. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 ma nisam ni ja ravnodusan samo... da je savo sutnuo nekog iz uprave - ok ali ovako mislim... uostalom zar nije bas on tvrdio kako imamo dobar tim i ne trebaju nam pojacanja 6 kolo vec drugi poraz, sta bi bilo da je tim los Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Mene nije. Navijam za ovaj klub vec 30 godina, ne mogu da budem ravnodusan.Ali svaka cast ovom na ubodu, kao da je znao. Trebao ga je glavom nabosti, ona mu je uvijek bila jača od noge. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Ja sam mislio na fotoreportera. Ovo je sraman potez Milosevica. Kako je Bajevic onaj put dostojanstveno napustio klupu. Ok, nije ista situacija, ali bas je bruka. On bi za ovo trebalo da dobije suspenziju od najmanje 6 meseci. Tako da najbolje da ode sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 A kad smo vec kod trenera ima slobodnih domacih - Jovanovic i Stanojevic, mozda Krcmarevic ili Vermezovic, ali ima i onih nepozeljnih Jesic, Milinkovic, Drulovic, Stevanovic.Propustismo Paunovica za par dana.[emoji16] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 A sad ce da potpisu Mihajlovica i time ce kao resiti probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 1 hour ago, Alek The Great said: A kad smo vec kod trenera ima slobodnih domacih - Jovanovic i Stanojevic, mozda Krcmarevic ili Vermezovic, ali ima i onih nepozeljnih Jesic, Milinkovic, Drulovic, Stevanovic. Propustismo Paunovica za par dana. Nema sanse da se Stanoje vrati, zapecatio se izjavama svojim protiv uprave i protiv vlasti. Jedan od nasih boljih trenera.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Ne znam da li si znao, ali kod nas se "oprasta ruzna proslost"[emoji4] Izadje li taj skraceni spisak potencijalnih rivala u LE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Potencijalni rivali: Botošani, CSKA iz Sofije i Sfintul George https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/uefa-skratila-grupe-partizan-moze-sa-rumunima-bugarima-i-moldavcima/364982 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Potencijalni penal za Vojvodinu kada je golman Partizana uklizao a lopta mu prosla ispod noge cini mi se da nije bio i da je tu sudija lepo reagovao. Jedva je nesto malo zakacio gosa loptu a kontakta sa igracem deluje da nije bilo. Ali jbt, da golman uklizava sa dve noge, ovako nespretno, to se bas ne vidja... gosa vam je zestoka truba. Onaj gol ispod noge po strani ide skroz na njegov racun. Faul nad Sadikom nakon kojeg je Savo dobio crveni nije bio. To je samo Savo tako video a i Pantic... Meni deluje da je igrac Vojvodine iskoristio priliku da gurne loptu tik pre nego sto je Sadik sebi dao for (ima i ugao koji nije iza ledja Sadiku vec je negde sa tribina, sa visine), zbog cega je i usledio kontakt, vidi se da Sadik udara u stopalo igraca Vojvodine koji je gurnuo loptu i prvi spusta svoje stopalo nakon cega ga igrac Vojvodine mozda i nagazio, deluje da jeste. Lopta je vec otisla u suprotnom pravcu od kretanja Sadika. Sadik pravi jos par koraka dok ga igrac Vojvodine prekace i trci ka lopti koju je gurnuo. Sadik cak i menja pravac svog kretanja, nije pao ali je vec kasno da dobije taj duel i odlucuje da padne. Reakcija Milosevica nakon toga je sramotna za nekoga ko zeli da bude trener kluba velicine kao sto je Partizan. Ako je Lalatovic znao da bude suspendovan zbog raznih gluposti (secam se da je dobijao nekih mesec dana pa posle 3 meseca - jer je bio pod uslovnom kaznom) ocekujem da ce i ovde biti kazne, barem 3 meca ili mesec dana (sto je bolje zbog reprezentativne pauze). Zavisice i od toga sta ce dalje reci, a obecao je da hoce. Drincic - Suma - cist faul Sume nakon kog Drincic pada, u tom padu i Suma gubi ravnotezu i pada preko njega. Nisam bas siguran da bi ovako pao na treningu recimo, sa svojim saigracem u duelu, tako laktom ka glavi. Ali hajde da zanemarimo to i taj lakat u bradu (to je mozda za zuti), ali crveni karton ide cisto za onaj drugi lakat, u vrat, i ponajvise za treci, odnosno lakat u potiljak u MMA stilu. Drincicu zuti zbog toga sto je na prvi lakat onako ustao i krenuo u raspravu koja je dovela do ostalog. Igranje rukom Banjaka - cist propusten penal za Vojvodinu. Greska sudije. Moguce da nije mogao dobro da vidi. Igrac Vojvodine sutira glavom, ka golu, Banjak u skoku ispod njega, ruka visoko podignuta i pogadja ga u ruku (ne u rame, cisto u ruku, predeo lakta). 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Nemoj molim te ovako detaljno, pomislice neko da je tacno sve ovo sto si napisao. Jednostavno cemo se sloziti da se ne slozimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts