MetalHead Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 4 hours ago, Laki John Terry said: Moji idoli su bili Damon Hill i Juan Pablo Montoya 🙂 Pre njih Senna. U zadnje vreme sam navijao za Vettela ali nisam nikad bio njegov zagrizeni fan. Eeeeeeeee! Sto ne kazes da imam jos jednog Williamsovca ovde a ne da mislim da sam endemska vrsta... 😄 Sve isto i ja, dodao bih i Zaka Vilneva, ne znam nesto mi i on bio gotivan. Samo mi Vettel nesto nije gotivan, pre biram Hamiltona. Jos kad je bio golobrad pricao sam kako McLaren razvija i vozaca dok drugi razvijaju samo bolide i motore. I da ce im se to isplatiti. Od onih koji su (ili su bili) crveni, jedino Kimi moze da prodje. Mrzeo sam dolazak Rubensa i Felipea (a posebno Felipea) u Williams... Rubensa sam na kraju malo i prihvatio, kad smo @Romantik i ja isli u Moncu, na nekom FP je Rubensu riknuo Williamsov bolid tu u blizini nas, pa sam ga nahvatao da mi se potpise na zastavu (Ferrarijevu naravno, iako ih ne gotivim, ali kad si u Monci moras da se ponasas kao Tifoz). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 Još da je bacio volan u tvom pravcu, a ne na stazu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Hmmm, da li može danas Russell na bodove?Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 [emoji16] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 @MetalHead O da... legitimni navijac Williamsa sam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Kod mene ista prica, navijao sam jedino za Dejmona Hila i Montoju. Usput simpatisao McLaren, sto zbog prelaska vozaca iz Vilijamsa (Kultard, Montoja), sto zbog konkurentnosti sa Sumaherom i Ferarijem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Hamilton je jedina superzvezda koja trenutno vozi u F1. Bukvalno ne može biti loša reklama za Formulu pa šta god da uradi 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted July 12, 2020 Author Share Posted July 12, 2020 - Has uhvacen da je radio na Grozanovom bolidu za vreme park ferme. Ipak odluceno je da ih nece diskvalifikovati tako da cemo na startu videti svih 20 bolida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 1 hour ago, Contador54 said: Kod mene ista prica, navijao sam jedino za Dejmona Hila i Montoju. Usput simpatisao McLaren, sto zbog prelaska vozaca iz Vilijamsa (Kultard, Montoja), sto zbog konkurentnosti sa Sumaherom i Ferarijem. My kinda guy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Ferari🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Koji vic su ovi iz Ferarija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Tupavi Lekler uništi trku i sebi i Vetelu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Ferrari otkriva nove dubine, svakim novim danom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Fetel je imao ocajan start. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiha Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Samounistenje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Bas nisu imali srece da jedan auto naskoci na drugi. Ne vidim neki propust ferarija ili nekog od vozaca ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni_m Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Bas nisu imali srece da jedan auto naskoci na drugi. Ne vidim neki propust ferarija ili nekog od vozaca ovde. AhahahahhahahaPropust npr da se ne vozi onde gde staza ne postoji?Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitarmitar Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Da li je moguce,ja nz zasto uopste i dalje gledam.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 4 minutes ago, Alek The Great said: Fetel je imao ocajan start. Jeste, Rasel u paćenom Vilijamsu ga je obišao kao da stoji. 3 minutes ago, momohyoideus said: Bas nisu imali srece da jedan auto naskoci na drugi. Ne vidim neki propust ferarija ili nekog od vozaca ovde. Kako? Lekler je prekasno kolio, probao neki manevar, gde mu mesto nije bilo. Od isuviše daleko. 4 minutes ago, Dzoni_m said: Propust npr da se ne vozi onde gde staza ne postoji? + propust da se ne vozi kroz drugog vozača... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Downforce Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Totalna dominacija. Ko zna, moguce da su vozaci bili u fazonu - jbt. kakav krs od bolida, daj da se mi malo polupamo odmah na startu i skratimo sebi muke... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 2 minutes ago, Duh sa sekirom said: Kako? Lekler je prekasno kolio, probao neki manevar, gde mu mesto nije bilo. Od isuviše daleko. + propust da se ne vozi kroz drugog vozača... Lekler je pratio auto ispred, bio je pola duzine pored Vettela. Vettel mu je zatvorio apex, gurnuo mu prednji kraj i zarotirao ga tako da su im se zadnje gume dotakle u razlicitim osama kretanja, pa je Leklerov auto nastavio rotaciju i uleteo u krilo. Bas losa sreca, jbg, ovo se obicno zavrsi kontaktom gumu o gumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Cista greska Leclerca, sto je i sam priznao. Izvinio se timu. No sad je to nebitno, oba auta zavrsila pricu nakon jednog kruga. Nece imati priliku da testiraju novitete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Downforce Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Noviteti ne rade svakako, vec su to utvrdili. Nista novo i neuobicajeno... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni_m Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Onomad prorekoh sta ce biti posle Serdjiove smrti. Krenuce tipcno Italijansko zajbavanje i bitka za “rekonstrukciju” i vertikalno pomeranje. Najurili Arivabenea taman kada je koliko toliko tim bio u nekom normalnom stanju, postavili kolvna na celo tima. Odatle je krenulo. Necemo se oporaviti mi od ovoga. Ferari ce biti onaj sa pocetka 90-tih. Ferrari moze da funkcionise samo kada ima jakog lidera koji se ponasa autorativno. Drugacije ne. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Fantastičan start i trka Pereza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts