Markoss Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Just now, Maverick88 said: Borisa koliko ja znam nece ostati, ako se nesto u medjuvremenu nije promenilo Jel to onaj utopisticki NBA plan koji mu je menadzer prodao ili nesto realnije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Nije fer što je procurela vest, a Albu čeka borba za titulu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 27 minutes ago, Nate said: Druze, nije alba bila prosle godine 6. Nego 16! Pa ? Problem je bio nedostatak ostalih kvalitetnih igrača,ovi su itekako dobri... Nema dobrih igrača samo u prvih 6 ekipa. Druže... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 7 minutes ago, propolis said: Nije fer što je procurela vest, a Albu čeka borba za titulu. Nek Misko o tome razmislja, on je objavio vest. Inace, slazem se sa konstatacijom. Malopre bas pomislih da je glupo. Mogu da zamislim kako se osecaju navijaci Albe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 (edited) 36 minutes ago, Cvarkov said: Sasvim logičan potez dovođenje Simona, dobar ball handler. 🙃 Ne znam koliko je logičan, ali je realan. Očigledno je da nam je Miško sada ponovo glavni dobavljač, a kada ti Miško dovede nekog ekstra igrača (sada je to Nnoko), sledeći korak je da moraš da uzmeš i nekog njegovog ortaka kojeg ti on uvali. Ali svakako bolje Simon nego Kešelj 😁 Edited June 23, 2020 by Haggard 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 22 minutes ago, Haggard said: Ali svakako bolje Simon nego Kešelj Simonovic nikad nije propustio priliku da nas iznenadi pozitivno. U sistemu gde igra ima glavu i rep, a svaki igrac jasno odredjenu ulogu, mislim da njegov doprinos moze ponovo da bude sasvim zadovoljavajuc. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Ne razumem zašto bi Simonović bio konkurencija Boriši? Simonović igra na poziciji 3, a po potrebi 4. Boriša je isključivo 4, a po potrebi će grejati klupu u FMP-u, ako se ne probudi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Gde je taj Tito sa grafikom, aman? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 (edited) 18 minutes ago, Laki21 koji lebdi said: Simonovic nikad nije propustio priliku da nas iznenadi pozitivno. U sistemu gde igra ima glavu i rep, a svaki igrac jasno odredjenu ulogu, mislim da njegov doprinos moze ponovo da bude sasvim zadovoljavajuc. Stižu ga godine, nije ipak on više isti igrač kao pre tri godine, ali neku manju rolu možda može da izgura. Pride uvek pričaju da je super momak i dobar za svlačionicu. Danas sam gledao Unikahu, čini mi se da nije ni ulazio. Edited June 23, 2020 by Haggard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Jel ovaj Nkosk zna nešto osim alley-oop-a i prikucavanja? Nisam ga nesto zapazio do sad... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dl91 Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 (edited) Nemojte Simona, da ne vracamo tek da bi vratili. Nismo se od Djenke ofajdili bas. Edited June 23, 2020 by Dl91 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 1 minute ago, Dl91 said: Nemojte Simona, da ne vracamo tek da bi vratili. Nismo se od Djenke ofajdili bas. Simonovic bi bio jedno tri puta jeftiniji. A svakako moze da doprinese. Fizicka forma mu je kao da ima 25 godina. Nije on za zanemarivanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 (edited) sto vise vrtim film, secam se da sam na pominjanje forumasa nnoka kao opcije uvek pomalo vrteo ocima. ne znam ali nesto ne volim te tehnicki ogranicene igrace. neko je lepo primetio, samo da ne bude novi lessort. nije bas toliko neinteligentan, ali meni je nnoko i dalje prilicno sirov. napadacki uzasno limitiran i zavisan od prave jedinice ili sikme. ono sto me uzasno nervira ume da veze po 3, 4 izgubljene lopte meni je zao sto ipak nismo pojurili hamiltona, ali koliko cujem zoc nam tu ulazi u igraca. s druge strane, ne sumnjam da obradovic ima infoe do detalja o nnoku. decko vazi za ozbiljnog radnika. meni je ipak nekako hamilton>>nnoko>jekiri edit:sad videh da je zoc napustio fener Edited June 23, 2020 by Nate 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dl91 Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Pera, Milko, Gist... Ne znam ko jos. Ne treba da dovodimo igrac na zalasku karijere vec ljude zeljne dokazivanja i u najboljim godinama. Simonu svaka cast za sve ali mislim da mozemo mnogo bolje da nadjemo na trzistu. Ovaj Nn se u to uklapa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uti Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 7 minutes ago, Obi-Wan said: Jel ovaj Nkosk zna nešto osim alley-oop-a i prikucavanja? Nisam ga nesto zapazio do sad... Nasim centrima je davao poene i sa niskog posta,nije bilo lepo za oko ali je pogadjao te polu horog suteve... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Just now, Dl91 said: Simonu svaka cast za sve ali mislim da mozemo mnogo bolje da nadjemo na trzistu Za jedno 100k evra, tesko. Izvini sto insistiram, ali Simonovic ne bi bio starter, a ni skup. Ja sam za. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dl91 Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 9 minutes ago, Laki John Terry said: Za jedno 100k evra, tesko. Izvini sto insistiram, ali Simonovic ne bi bio starter, a ni skup. Ja sam za. Moze biti da si u pravu, svakako verujem Sasi. Videcemo sta ce biti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 3 minutes ago, Uti said: Nasim centrima je davao poene i sa niskog posta,nije bilo lepo za oko ali je pogadjao te polu horog suteve... To protiv nas je manje više bio incident, nije ni blizu dobar finišer sa posta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 3 minutes ago, Nate said: meni je zao sto ipak nismo pojurili hamiltona, ali koliko cujem zoc nam tu ulazi u igraca. Da mu pravi drustvo u Guci? Zeljko ce izgleda pauzirati godinu... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Pa zar nije produžio s Fenerom 2+1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Just now, MetalHead said: Da mu pravi drustvo u Guci? Zeljko ce izgleda pauzirati godinu... videh. ispravio sam:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Znaci ovako za sad to izgleda, pod nekom pretpostavkom da nas Simanic napusta: 1 X1, X2, 2. X3, X4, Radanov 3. Dobric, Lazic 3./4. Davidovac, Simonovic 4./5. Rit, Kuridza 5. Nnoko, Kuzmic Od stanja Kuzmica verovatno zavisi da li ce se traziti jos jedna klasicna petica, mozda Apic, nikako Jovanovic i Ristic. U svakom slucaju, sasvim dovoljno novca ostaje za spoljne pozicije. Tu ne sme da se masi i to moraju biti kapitalci. Tu smo imali Lorenza, Djenku, Berona i Pantera. Ozbiljna cetvorka. To se mora nadoknaditi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 1 minute ago, Laki21 said: Pa zar nije produžio s Fenerom 2+1? Noup evo upravo pisu portali da je ozvanicen kraj saradnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 35 minutes ago, Ulicni basketas Laki said: Ne razumem zašto bi Simonović bio konkurencija Boriši? Simonović igra na poziciji 3, a po potrebi 4. Boriša je isključivo 4, a po potrebi će grejati klupu u FMP-u, ako se ne probudi. Simon na 3 nije ni za FMP. Dokazano u vise navrata. On je dobre partije pruzao iskljucivo na cetvorci. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uti Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 1 minute ago, Laki21 said: To protiv nas je manje više bio incident, nije ni blizu dobar finišer sa posta. Tako je i izgledalo samo su mu sutevi ulazili,nije pravio bog zna kakvu prednost.Mada ni to nije bitno toliko,nama je Kuzmic bio mvp meseca a drven je poprilicno i nema neku ledjnu tehniku.Jako je bitno kako ce Sale postaviti igru ,jer ako budemo igrali kao ove godine sa dosta izolacija i losim protokom lopte nece se nijedan centar nadavati poena... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts