Laki21 Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 Sad čitam, bio je zaražen koronom. To ga je sjebalo, oštetilo mu srce. Ko zna koliko će još ljudi, sportista i običnih, riknuti zbog ovog sranja. Čuvajte se ljudi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 6 minutes ago, Šarac said: Svoj trening imao u teretani na stadionu JNA. Aha, pa to me zbunilo kazu na stadionu partizana.. ne znam sta se izdesavalo na kraju dal je bio nas igrac i to.. ali sve to nije bitno. Velika tragedija.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 To je ono što kažu da korona oslabi sve organe, da su potrebni meseci za pun oporavak... A verovatno zategao jak trening... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 😥😥😥 Pocivaj u miru Odzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 Ma daj bre vise, sta je ovo... 😪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 najezio sam se. Strasno. Pocivaj u miru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 Strasno, kakva usrana vremena... Poslednji pozdrav, pocivaj u miru 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 Ajde vise u kurac ova godina...ajde...MRS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 Dusha od coveka, ali zaista... Uzas... Pocivaj u miru veliki dobri covece. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 13 minutes ago, Laki21 said: Sad čitam, bio je zaražen koronom. To ga je sjebalo, oštetilo mu srce. Ko zna koliko će još ljudi, sportista i običnih, riknuti zbog ovog sranja. Čuvajte se ljudi. Odakle to za koronu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plavi Golub Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 Kako je ovo tuzno. 27 godina. Neka mu je laka zemlja. Samo da podvucem. 12 minutes ago, Laki21 said: Ko zna koliko će još ljudi, sportista i običnih, riknuti zbog ovog sranja. Čuvajte se ljudi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 Iz članka na b92 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 Jebote mlad covek, pocivaj u miru Majkl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 Ne pamtim da me je skoro pogodila neka vest ovako. Uzasna godina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 (edited) Pocivaj u miru Majk Edited August 7, 2020 by Krava kaze mu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 Koliko ovo samo podseti na cinjenicu da ima mnogo bitnijih stvari u zivotu od kosarke,sporta,zvezde,partizana... Ja sam i dalje u šoku i neverici 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 Kakva šteta. Saučešće porodici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 (edited) 5 minutes ago, Laki21 said: Iz članka na b92 Nigde, ali bukvalno nigde nije potvrđena ova vest. Kako saznaje b92. net, jako pouzdan izvor. Koliko me ljuti prenošenje ovih neporverenih informacija užas. Ne verujem, užas. Edited August 7, 2020 by Liska Manjina 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 zalosno, mlad čovek u punoj snazi ode prerano sa ovog sveta. takav nam he zivot nametnut nazalost bice ovakvih vesti sve češće Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 1 minute ago, Liska Manjina said: Nigde, ali bukvalno nigde nije potvrđena ova vest. Kako saznaje b92. net, jako pouzdan izvor. Koliko me ljuti prenošenje ovih neporverenih informacija, užas. Stvarno ne vidim zašto bi izmišljali, besmisleno je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 2 minutes ago, Liska Manjina said: Nigde, ali bukvalno nigde nije potvrđena ova vest. Kako saznaje b92. net, jako pouzdan izvor. Koliko me ljuti prenošenje ovih neporverenih informacija, užas. Mislim da je i ovde na forumu neko pisao u aprilu da je Odžo zakačio koronu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 oooo bas sam se smorio sad. jako tuzna vest, kao da mi je neko od bliznjih umro. Nek pociva u miru. Saucesce njegovoj porodici 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 Prestrašno! Baš me je pogodila ova vest! RIP Odžo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 3 minutes ago, Laki21 said: Stvarno ne vidim zašto bi izmišljali, besmisleno je. Sve je besmisleno u ovoj jebenoj državi. 2 minutes ago, Knipex said: Mislim da je i ovde na forumu neko pisao u aprilu da je Odžo zakačio koronu. Nigde nema zvanično ta vest. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts