Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vladimir Stimac, covek koga niko nije trazio, i nikom nije ni bio potreban, ali je tu iz sezone u sezou u sezonu u sezonu u sezonu....

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted

Jbt zivot te jebo..Ako dodje Pengos, tacno ce on i Lojd hodajuci unazad na ivici provalije, sa povezom poreko ociju, biti brzi i eksplozivniji od dzaka salaad1e7d86d29bfc1c0edc0283673978f8.gif

• Like 4
Posted

Pa sta se zalite, zar nije rekao Covic da kupujemo domace?

Moramo da imamo sto vise igraca sa ovih prostora, koji razumeju sta znaci klub, lako se uklapaju i daju srce na terenu. Predlog za 4/5 bi zato bio:

Reveal hidden contents

• Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted
  On 7/3/2020 at 4:44 PM, marejosip said:

Užasno. 

Buklvano ga ne želim ni kao trećeg centra. 

Kako je to on po ukusu Obradovića, nije mi jasno? Baš sam se smorio. 

Expand  

Mozda nemamo drugu opciju. Ko zna sta ce biti sa Kuzmicem, ima probleme na sve strane covek. Treba nam jos tri pojacanja, dva spolja i cetvorka i verovatno se pare bacaju na to. Nemamo luksuz da trazimo centra stranca ako vec Kuzmic ne moze. Ovo svakako nije idealno resenje i cini se da je iznudjeno i jeftino pre svega. Ali opet nije ni Stimac bas tolika tragedija. 

• Like 1
Posted

Jebeno neverovatno.

Apsolutno me ne zanima nijedno pojacanje vise.

Ne mozes se otarasiti balasti izgleda.

Dokle vise ova beskorisna masa?!

• Like 2
Posted

Ovo verovatno znaci da Kuzmic ide, cak cu i da ciljam na Unikahu, u vise navrata je isticao koliko voli Malagu. Nema apsolutno nikakve logike da u timu budu i Kuzmic i Stimac.

Posted

On 7/1/2020 at 9:25 AM, NMX said:

Joj brate metalni, daj briši Štimbeta, nije mi dobro svaki put kad vidim ovaj pregled.

Još sam ga neki dan video u Big-u, znači nije otputovao nigde, znači nema ugovor znači ne gine nam. Bogovi košarke, pogledajte nas

Jebem ti zivot, ni dva dana nisu prosla a nocna mora se ostvarila...pa dokle vise dokle jebote..odlepio sam...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...