Don Dusko Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Jedino dobro sto je rakao da Filip nece vise u Zvezdu.E sad sto on pokusava da od njega jos da napravi zrtvu to je druga stvar... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Ono, ako si već nesposoban da pronađeš sponzore, Nebojša dr. Čović-u, učlani se u SNS 😴 Da li NIS ostajte sponzor? „I NIS i Telekom, kao i većina državnih sponzora, biće tu i naredne godine“. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Ni kriv ni duzan da placa cenu... More mrs ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 4 minutes ago, Leonard said: Ni kriv ni duzan da placa cenu... More mrs ... Napaćena duša, dodje mi suzu da pustim... 🙁 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 (edited) Pa niko nije ni sumnjao da ce se od celog gostovanja izdvojiti samo deo o Filipu na forumu 😂😭 Edited August 11, 2020 by Predragdjape 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Inače gostovanje mu je teška ekskluziva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Odgledah neke delove emisije. Zao mi Plavsica malo, mada je imao herca da pita neke stvari koje 99% njih ne sme. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 1 hour ago, John Dies at the End said: Ono, ako si već nesposoban da pronađeš sponzore, Nebojša dr. Čović-u, učlani se u SNS 😴 Da li NIS ostajte sponzor? „I NIS i Telekom, kao i većina državnih sponzora, biće tu i naredne godine“. A, realno, kako drugačije do sponzora u ovoj zemlji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 I situaciji kad su nam marketing i prodaja karata zestoko uzdrmani korona krizom, kao glavna stavka u budzetu, svaka kapljica od sponzora je dobrodosla. 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
imbaSpirit Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Treba sad da se pokazemo i kupujemo solje i majice kao nikad ranije, da pokazemo da nam je stalo do kluba i nadoknadimo gubitak koji je naveo Sector. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 6 hours ago, HAMMER said: https://www.espreso.rs/sport/kosarka/586305/dilema-vise-nema-poznata-sudbina-vladimira-stimca-u-crvenoj-zvezdi A koliko se kukalo, kao babe narikace 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 (edited) https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1360369/Menadzer-Majkla-Odza-Brstina-za-Novosti-Partizan-i-Trinkjeri-su-se-interesovali-hvala-Covicu.html Javio se i Odzov bivši menadžer. Iz intervjua se nameće da ga je novi menadžer pritiskao da se što pre vrati u formu. "Zvezda je ispala veoma korektna, sve obaveze koje je imala prema igraču je ispunila i izašla u susret uvek kada je bilo potrebno. Ovom prilikom bih želeo da se zahvalim gospodinu Nebojši Čoviću koji je ispao, pre svega, čovek i kontaktirao sa Odžovom porodicom, ponudio im pomoć iako Majkl više nije član crveno-belih". Edited August 11, 2020 by K.Dot 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Ko je na zadnjoj slici, MJK? Ne znam da li je do ugla, ali izgleda mi kao da se malo istanjio. Interesantno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 5 hours ago, Princeton said: Ko je na zadnjoj slici, MJK? Ne znam da li je do ugla, ali izgleda mi kao da se malo istanjio. Interesantno. Svi utegnuti kao sajle. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 48 minutes ago, Predragdjape said: Svi utegnuti kao sajle. 😁 Nadam se da je bilo po trenerskom planu 🙂 Ja sam ga ocekivao kao i neku drugu/trecu opciju na centru. Izgleda nista od toga, Nnoko, Kuzma i Reath zacementirano. Usput, Kuzma isto izgleda zategnuto, bas se fino pripremio. Izgleda obecavajuce. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 (edited) 11 hours ago, K.Dot said: https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1360369/Menadzer-Majkla-Odza-Brstina-za-Novosti-Partizan-i-Trinkjeri-su-se-interesovali-hvala-Covicu.html Javio se i Odzov bivši menadžer. Iz intervjua se nameće da ga je novi menadžer pritiskao da se što pre vrati u formu. "Zvezda je ispala veoma korektna, sve obaveze koje je imala prema igraču je ispunila i izašla u susret uvek kada je bilo potrebno. Ovom prilikom bih želeo da se zahvalim gospodinu Nebojši Čoviću koji je ispao, pre svega, čovek i kontaktirao sa Odžovom porodicom, ponudio im pomoć iako Majkl više nije član crveno-belih". Da l je moguće da je Čović rekao istinu? Ovde se sralo po Legendoglou, a niko da se zapita da li je istina to što on priča. Naravno da je ispao govno zbog pominjanja vrbovanja, ne radi se to u datom momentu i na navedeni način, ali opet vidimo da izgleda ima istine u onom što je on pričao. Ako je neko "sugerisao" Odžu da zapne sa treninzima kako bi ga što pre ubacio na tržište, to mora da se ispita. Sve pohvale za klub, samo još da se donese odluka da se broj 50 povuče i odradili su sve što smo mi ovde pisali/predlagali. To je barem ljudski i pošteno. Edited August 12, 2020 by Liska Manjina 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 2 hours ago, Predragdjape said: Svi utegnuti kao sajle. 😁 Rit kao šifonjer ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Siguran sam da je Simon najspremniji, ostali neka se poredjaju kako hoce 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 20 minutes ago, Manu said: Siguran sam da je Simon najspremniji, ostali neka se poredjaju kako hoce Po onome sta ja cujem, Obradovic mozemo svima na crtu da stane! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 (edited) 3 minutes ago, Šarac said: Po onome sta ja cujem, Obradovic mozemo svima na crtu da stane! Gledao sam neke treninge Monaka, on se više oznoji od igrača ... Edited August 12, 2020 by Kankkunen Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Koja je fora sa sjedenjem na distanci kad će na treningu i utakmicama svi u buketu da budu. A i testirani su uostalom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 4 minutes ago, Šarac said: Po onome sta ja cujem, Obradovic mozemo svima na crtu da stane! Eto nama PGa po potrebi. Moze lagano 10 15 minuta da odigra. Plus domaci igrac. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts