Atila Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Idemo ove sezone preko magične granice od 10 miliona. Mora tako ako se želi PO EL. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brimstone Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 2 minutes ago, Atila said: Idemo ove sezone preko magične granice od 10 miliona. Mora tako ako se želi PO EL. Zalgiris je sa €8.5M| igrao F4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Da se ne zaebavamo...Loyd je bomba za tim koji je u rekonstrukciji sa novim trenerom i bez cele bekovske linije. Ozbiljan atleta u najboljim godinama u usponu karijere...jak na lopti i veoma atraktivan trpač. Protiv Panate je ladno napakovao index četres? ...ubacio im 27 poena...Barsi isto tu negde tri banke. Voli da ide u krtinu, strašan bloker...zatevan za braniti...brz..često ga fauliraju jer je i nepredvidljiv. Čita odlično slabe tačke u spoljnoj liniji i prodaje im ako treba i istu foru više puta...znači ''ima u glavu''. Iskreno Berona je u driblingu znatno lakše pročitati nakon par akcija, dok ovaj zabada sa svih strana uz jaku i sigurnu završnicu a tu je i prednost u visini. Svaka čast skauting timu što su uspeli da ulete klizeći ovakvom igraču u pravom trenutku. Uprava bi samo mogla da pokaže malo više osećaja za tajming potpisivanja igrača...eto mukicu Nnoko-a sam krenuo da komentarišem kada sam video ovo. Upozorenje za komšije: ne otvarati Loydov hajlajt iz tekme sa Panatom ...kažu da ima neki virus...vrti ti se u glavi i mučnina potraje nedeljama...ako ne i jače. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atila Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Zalgiris je sa €8.5M| igrao F4 Izuzetak koji potvrđuje pravilo, a i podigli su se ulozi u međuvremenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 (edited) 3 hours ago, Chaos Is Me said: Primetio sam da previše gledaš Bundesligu. 🙂 Nije tamo baš takav kvalitet koji nama treba. Pa pazi isto sam mislio dok nisam odgledao turnir, oko 80% tekmi sam pogledao. Rekao bih da bas ima igraca za nas i to dosta. Do sada nikad nisam gledao Bundes, prvi put sada, a razlog jer na teveu nista drugo nema, Arenu nemam. Nemački treneri nisu vrhunski, ali su izuzetno dobri, klubovi imaju odličan skauting. Na ovom turniru je viđeno dosta dobrih utakmica, ali je očigledno da im fali novca kako bi bili medju najjačim ligama u Evropi. Sem novca im fali I domaća osnova. Bas malo kvalitetni domaćih igrača imaju, mozda gore nego u Italiji i Turskoj. Edit, recimo Walkup, Wanamaker, Meli... su iz Nemačke napravili karijere. Edited June 24, 2020 by propolis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 2 hours ago, Firga said: On jeste trpac, ali mislim da se pored njega nece dovoditi jos 2 strana pleja. Dovesce se jedan startni plej, uz njega. Stefan Marković! Kakav bi tandem bili on i Lojd. Ju ju ju juj Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 2 minutes ago, Liska Manjina said: Stefan Marković! Kakav bi tandem bili on i Lojd. Ju ju ju juj Virtus hoce Jalena SmithA iz Ludwizburga, ko zna mozda hoce da se reše Stefana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atila Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Pefi nije više EL nivo igrača, kao ni Teo. Obojica zbog toga što fizički više ne mogu da odgovore EL košarci, prvi i zbog ograničenosti u napadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 23 minutes ago, Brimstone said: Zalgiris je sa €8.5M| igrao F4 igrao je i KKP sa 4-5 puta manje dobra stara vremena 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 (edited) Upadoh na topik.. ..zurka na maksimumu.. ..fizicka distanca na minimumu.. ..ae zdra'o Edited June 24, 2020 by Crni Bombarder 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 7 minutes ago, Atila said: Pefi nije više EL nivo igrača, kao ni Teo. Obojica zbog toga što fizički više ne mogu da odgovore EL košarci, prvi i zbog ograničenosti u napadu. Pefi će i u 40oj biti EL igrač, takvo kefalo ima retko koji igrač. Na sve to dodaj uvek savršenu fizičku spremu i iskustvo. Pa milina ga je gledati kako postavlja i odbranu i napad, a ove sezone mi se čini da je malo i šut popravio. @propolis Imaju team option za produžetak saradnje, a i ja sam čitao da traže nešto drugačiju opciju uz Tea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 (edited) 3 minutes ago, Liska Manjina said: Pefi će i u 40oj biti EL igrač, takvo kefalo ima retko koji igrač. Na sve to dodaj uvek savršenu fizičku spremu i iskustvo. Pa milina ga je gledati kako postavlja i odbranu i napad, a ove sezone mi se čini da je malo i šut popravio. @propolis Imaju team option za produžetak saradnje, a i ja sam čitao da traže nešto drugačiju opciju uz Tea. Nece Pefi u Srbiju , ne nadajte se , kada nije hteo pre dve godine i proslo leto kada je kud i kamo bio mladji i zdraviji, svakako nece ni sada. Nije igrao ni za nas ni za komsije i tako po njegovoj zelji zeli i da ostane, napravio je karijeru preko i tamo ce da je i zavrsi. Edited June 24, 2020 by Šarac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atila Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Pefi će i u 40oj biti EL igrač, takvo kefalo ima retko koji igrač. Na sve to dodaj uvek savršenu fizičku spremu i iskustvo. Pa milina ga je gledati kako postavlja i odbranu i napad, a ove sezone mi se čini da je malo i šut popravio. [mention=571]propolis[/mention] Imaju team option za produžetak saradnje, a i ja sam čitao da traže nešto drugačiju opciju uz Tea. Samo ti se čini zato što je igrao u drugom po kvalitetu evropskom takmičenju, koje je dosta iza EL.U EL može maksimum do role playera što je bio u Himkiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 1 minute ago, Atila said: Samo ti se čini zato što je igrao u drugom po kvalitetu evropskom takmičenju, koje je dosta iza EL. U EL može maksimum do role playera što je bio u Himkiju. On je uvek bio role player, ali jako cenjen i maksimalno koristan. Uvek se setim OI i kako je zatvorio Bojana Bogdanovića, kakva minijatura, kakva glava, kakva odbrana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 10 minutes ago, Liska Manjina said: Pefi će i u 40oj biti EL igrač, takvo kefalo ima retko koji igrač. Na sve to dodaj uvek savršenu fizičku spremu i iskustvo. Pa milina ga je gledati kako postavlja i odbranu i napad, a ove sezone mi se čini da je malo i šut popravio. @propolis Imaju team option za produžetak saradnje, a i ja sam čitao da traže nešto drugačiju opciju uz Tea. Nisam znao za to, ali čim traže pleja znaci da jedan vrv odlazi, što nije Teo sigurno. Smith je veoma sličnih karakteristika kao Pefi. Veoma dobar u odbrani, solidan size, ima lep prodor, a sut za 3 mu je onako, nije kao Pefi cigla, a nije ni sjajan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Zack Leday iz Zalgirisa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 (edited) 9 minutes ago, Golijat said: Zack Leday iz Zalgirisa? Otkud sad on? Sad vidim da je Garcia objavio. Odlican igrac. Ocigledno da smo puni kao brod Edited June 24, 2020 by Leonard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 U kosarci se i dalje sa nekih 4-5 miliona (samo za tim) moze napraviti uspeh, to stoji. Ne znam nas budzet i ne pisem to zbog toga, ali u kosarci zaista mozes napraviti timcinu za male pare. Buducnost je izbunarila Martina, Partizan Mozlija. Moze se. Nije lako, ali se moze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 1 hour ago, Sector said: Nezvanicno: Loyd 165k neto + bonusi na trofeje Nnoko 137k neto + bonusi na trofeje 1 hour ago, Tunis said: i markica za prevoz + bonovi za studentsku menzu 😴 27 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: igrao je i KKP sa 4-5 puta manje dobra stara vremena Grešis... Oni su tada igrali iz ljubavi prema klubu, posebno stranci, bez dinara primanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Ovo je tekma od prekjuce. Videlo se da je pauza malo ostavila traga, kao na sve uostalom. Njemu je cak dobro i dosla, imao je neku povredu, da li stopalo ili koleno, nisam siguran, ili sa pomesao ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 9 minutes ago, Golijat said: Zack Leday iz Zalgirisa? Dok Varlas ne potvrdi, ništa se ne važi ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Prvi, drugi plej, Uskokovic Lojd, Dobric, Radanov Lazic, Davidovac, Simonovic Cetvorka, Borisa, MJK Nnoko, Kuzmic, Djordjevic Jos 3 slota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Dobric nikako ne moze na 2. Cista 3, da cistija ne moze biti. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 3 minutes ago, propolis said: Prvi, drugi plej, Uskokovic Lojd, Dobric, Radanov Lazic, Davidovac, Simonovic Cetvorka, Borisa, MJK Nnoko, Kuzmic, Djordjevic Jos 3 slota. Ristić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desetka Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 (edited) Ja ne znam kako da se napravi hemija u ekipi sa rosterom od 15 igraca. Tu konstantno imas barem trojicu nezadovoljnih. Lepo 12 takmicarskih igraca, dvojica klinaca na dvojnu u neki kls klub . Ako zagusti uvek mozes da reagujes na trzistu, nije problem kao u fudbalu gde mora da se ceka zimski prelazni rok. Edited June 24, 2020 by Desetka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts