LeBron Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Ovaj Petrusev izgleda cigan, napusavao se sa Zakurcem i ostalima iz Partizana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Bice grobar kad krene da se napusava sa nasima. :)) 3 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 18 minutes ago, LeBron said: Ovaj Petrusev izgleda cigan, napusavao se sa Zakurcem i ostalima iz Partizana https://nova.rs/sport/kosarka/petrusev-u-dresu-partizana-fotka-koja-je-razgalila-grobare/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 topik na aparatima... ...dajte prelazni hiljadu mu Korijevih dredova. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Strpite se..lepo vam je rekao Kankunen - dan,dva.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 41 minutes ago, Knipex said: https://nova.rs/sport/kosarka/petrusev-u-dresu-partizana-fotka-koja-je-razgalila-grobare/ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 9 minutes ago, Kooineeperk said: Sto stariji sve pametniji... 14 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 2 hours ago, quentin said: Jebiga, Miško je menadžer, ja govorim o skautingu. Znači, neko ko radi za naš klub iskopa neke zanimljive igrače, ko god da im je menadžer. Nema to, ne postoji. Oslanjamo se na skauting menadjerskih agencija. Cim neko oce mnogo da bira odmah proradi ona nasa stara `probirac nadje otirac` ili `nema pleja nemaaa`. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 10 hours ago, Kooineeperk said: Klinjo je poliglota! Razume i Ciganjski i Groboški, a bije po ušima i jedne i druge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inbox Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 10 hours ago, mmajstor said: Nema to, ne postoji. Oslanjamo se na skauting menadjerskih agencija. Cim neko oce mnogo da bira odmah proradi ona nasa stara `probirac nadje otirac` ili `nema pleja nemaaa`. Pa ako nema, a nema, mora da se napravi. Bez toga prelazni rok lici na sarlatanstvo i ostaje na volju menadzerima. Neko je okacio link ka listi svih slobodnih plejeva. Ima ih koliko ti dusa hoce... Cak za to i nije potreban skauting; masa slobodnih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Vrlo moguce. Dobijamo A licencu i samim tim ABA gubi smisao. [emoji3]Covke je donositelj i raznositelj abbe. Jednom recju BOG. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 1 hour ago, Inbox said: Pa ako nema, a nema, mora da se napravi. Bez toga prelazni rok lici na sarlatanstvo i ostaje na volju menadzerima. Neko je okacio link ka listi svih slobodnih plejeva. Ima ih koliko ti dusa hoce... Cak za to i nije potreban skauting; masa slobodnih. A kako drugačije da se nazove ona situacija iz ove sezone kad je Hol bio klupiran i spremao mu se nogobulj jer su bili sigurni da dovode novog pleja. Petnaest dana kasnije kad niko nije došao, a Hol je vraćen, svi Cigani koji su se pitali šta je to, ispali su glupi jer, zaboga, ne shvataju da jednostano nema pleja na tržištu. Čova misli da poznaje košarku bolje od bilo kog skauta i sportskog direktora. Nejveća koncesija je da dozvoli treneru da se uključi u dolazak igrača, a trener pozna igrače koje je trenirao ili protiv kojih je vodio ekipu. Treneri nemaju vremena da prate manje poznate koledže, drugu italijansku ligu, ukrajinsku ligu... Koliko smo mi pasivni u dovođenju igrača Čović i sam nehotično priznaje: koliko puta je rekao "ponuđen nam je ovaj igrač", "ponuđen nam je onaj igrač..." A koga smo mi to pronašli i doveli poslije Kvinsija Milera? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 12 minutes ago, quentin said: A koga smo mi to pronašli i doveli poslije Kvinsija Milera? pa i qmiller nam je ponudjen, nije ga sigurno iskopala nasa razgranata skauting sluzba 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inbox Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 (edited) 29 minutes ago, quentin said: A kako drugačije da se nazove ona situacija iz ove sezone kad je Hol bio klupiran i spremao mu se nogobulj jer su bili sigurni da dovode novog pleja. Petnaest dana kasnije kad niko nije došao, a Hol je vraćen, svi Cigani koji su se pitali šta je to, ispali su glupi jer, zaboga, ne shvataju da jednostano nema pleja na tržištu. Čova misli da poznaje košarku bolje od bilo kog skauta i sportskog direktora. Nejveća koncesija je da dozvoli treneru da se uključi u dolazak igrača, a trener pozna igrače koje je trenirao ili protiv kojih je vodio ekipu. Treneri nemaju vremena da prate manje poznate koledže, drugu italijansku ligu, ukrajinsku ligu... Koliko smo mi pasivni u dovođenju igrača Čović i sam nehotično priznaje: koliko puta je rekao "ponuđen nam je ovaj igrač", "ponuđen nam je onaj igrač..." A koga smo mi to pronašli i doveli poslije Kvinsija Milera? Ja sam negde pisao da bi se isplatio svaki evro/dolar placen skautskoj sluzbi (da je imamo). 2-3 zaludjenika za basket sa nekim platama od po par hiljada mesecno + bonusima za dovedenog igraca bi napravili cudo. Koliko se secam price, bila je neka ekipa koja je to radila valjda za dz onda kada je Kvinsi iscackan... Da, to za Hala je bila smejurija. Nestade covek, pa vaskrsnu, a pri svemu tome je on meni skroz OK, kada se setim pocetka sezone. Evo, sada ima gomila plejeva koji su barem na papiru slobodni, pa neka pocnu na vreme sa odabiranjem, a ne da cekaju sta ce biti ponudjeno (dobro zapazanje!!!). Da dodam - koliko svake godine zaradimo na raznim otpustanjima 😊, mogli bi da probamo barem dve godine da imamo skauting sluzbu. Edited June 2, 2021 by Inbox 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 9 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: pa i qmiller nam je ponudjen, nije ga sigurno iskopala nasa razgranata skauting sluzba 9 minutes ago, Inbox said: Koliko se secam price, bila je neka ekipa koja je to radila valjda za dz onda kada je Kvinsi iscackan... I ja se sjećam da je tako bilo rečeno. A kasnije je rečeno da ti momci više to ne rade za Zvezdu. Vjerovatno su tražili neku kintu, što bi bilo sasvim zasluženo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 (edited) Ako je neko radio za dzabe to je tek besmislenije nego da niko ne radi. Taj neko bi morao da bude na platnom spisku i da shodno tome nosi odgovornost za to sto radi. Nije dovoljno biti zaludjenik...ovde ih ima podosta pa ne daj boze da je masa od iskopanih igraca završilo u Zvezdi. Edited June 2, 2021 by mmajstor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Skaut je ovde na forumu, to mi reče jedan čoek na jednom mestu, ne mogu vam reći dje, odma bi se setili koji je. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 15 minutes ago, Kankkunen said: Skaut je ovde na forumu, to mi reče jedan čoek na jednom mestu, ne mogu vam reći dje, odma bi se setili koji je. Da nije slucajno bas taj skaut otvorio temu za prelazni rok🤔😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 2 minutes ago, Predragdjape said: Da nije slucajno bas taj skaut otvorio temu za prelazni rok🤔😀 Nije taj, daleko je on od toga ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 ja koliko sam upucen(a nisam), guru je neki skaut da li je on radio i nesto za kkcz ranije nisam siguran 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Ova tema još nije otišla pod katanac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 20 hours ago, Decembarski said: Ima li sta iz filijale da se probere? U principu ni Golden State nije bio los kao filijala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Koji su termini utakmica sa Borcem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 1 hour ago, Čvarkov said: Ova tema još nije otišla pod katanac? Igra se za trofej Ksl, nema posustajanja! 31 minutes ago, Knipex said: Koji su termini utakmica sa Borcem? U petak u 17.30 u Pioniru, a u nedelju od 17 u Cacku. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inbox Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 1 hour ago, propolis said: U principu ni Golden State nije bio los kao filijala. Lorenco se nije proslavio u Feneru. Mozda bi mogao da proba ponovo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts