Placebo Lone star Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Ljudi vakcinisite se pa da se gledamo u Pioniru od oktobra. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 (edited) 2 hours ago, Kooineeperk said: A do svlacionice? [emoji846] E, pa ne može i sve na sejf...mora i neki rizik da se zaračuna u takvoj raboti. U tome i jeste čar dok kročiš kroz mračne tunele Pionira nakon odradjenog derbija. Edited March 17, 2021 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Ljudi vakcinisite se pa da se gledamo u Pioniru od oktobra.Što od oktobra? Eno Makabi otvorio halu za ograničen broj (vakcinisanih) navijača.Jeste ovde inicijator Goranče Vesić, da se vakcinisani puste na stadione i hale ali može valjda I on nekada da bude u pravu[emoji41]Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Meni oktobar sad deluje kao optimistican scenario da se sve vrati u normalu. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 21 minutes ago, Setite se 2011 said: Što od oktobra? Eno Makabi otvorio halu za ograničen broj (vakcinisanih) navijača. Jeste ovde inicijator Goranče Vesić, da se vakcinisani puste na stadione i hale ali može valjda I on nekada da bude u pravu Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka Ne verujem za ovu sezonu,ali za sledecu svakako.I meni tesko da se slozim sa govnarkom ali ima pravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Samo jos da stave trake oko ruke i rolamo. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 1 minute ago, mmajstor said: Samo jos da stave trake oko ruke i rolamo. Sto trake? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 (edited) Utakmice u halama, muzički festivali i restorantske porodične proslave za veći broj ljudi su poslednje što će se dozvoliti...tj...verovatno ništa od toga ove godine, bar ne u punom potencijalu. I dalje se worldwide kao početno najveće žarište i najveći propusti spominju Atalantina tekma, NFL liga koja je kasnila sa reakcijom i kasnije ono skijalište...jer se odatle to raznelo na sve strane. Moj prijatelj rumun je bio na toj tekmi i fasovao virus, zarazio brata koji je došao iz nemačke u posetu i ovaj preneo celoj firmi kasnije. Pre mesec dana je ponovo bio pozitivan na koronu ali sa blažim simptomima. Da popizdiš. Edited March 17, 2021 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 A da se ipak vakcinišemo? Možda ima i boljih rešenja ali ja ga nisam čuo do sada Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Ova utakmica sinoc je dobro dosla kao jaci trening i vracanja u igru Hall-a i Radanov-a. Meni je utisak utakmice kako klincarija iz Cibone (Prkacin i Brankovic, koji je i igrao bas kratko) delje nasu centarsku liniju. Pokusavali smo i sa Simonovicem na Prkacinu sto je jos gore izgledalo. Jesu ovi momci jako talentovani ali brate, to su jos deca. Mislim da je Prkacin imao dabl/dabl na kraju. Hall korektno, osim par ispada u odbrani kada se pogubio u preuzimanju igraca. Nasi bekovi ponekad preuzimaju jedan drugome igrace u odbrani ali Hall par puta nastavio za svojim igracem i tako su nam mislim 2 trojke u drugoj cetvrtini dali. Radanov je dosta vremena proveo na terenu, ali nekako osim ciglarskih suteva ja ga uopste nisam primecivao na terenu. Pretpostavljam da je za odbranu to dobro ali za napad nikako. Da pohvalim Radonju sto je igrace postavio/vratio na svoje prirodne pozicije. I da se izvinim jos jednom TV ekipi sto ih je Radonja cekao pre neki dan, nece se ponoviti Ajd sada na Grke pa onda Buducnost sto je najvaznija utakmica u ABA do sada. Samo da svi budu zdravi. Ja iskreno jedva cekam nedelju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Sit sam ja sezona gde smo imali talentovanu decu, a borili se za opstanak i an kraju su nam tu decu uzeli bukvalno, Vujanic je davao po 30 koseva kad se setio, izgubili smo u Zagrebu, al' smo dobili Nedovica, cuvena Trifina izjava... Dobro je ovako, neka ih... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 4 hours ago, Cavani said: Meni oktobar sad deluje kao optimistican scenario da se sve vrati u normalu. Da ali kad krene na bolje krenuće ubrzanim tempom, tako je to sa pandemijama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Ko se ne vakcinise nema sezonske...😂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunis Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Tabela ABA na dan 17.03.2021 rangirano po % uspešnosti + raspored do kraja. Uračunati su svi porazi Kopra i raspored nije 100% tačan pošto se ne znaju još svi termini... Na prvi pogled samo smo mi sigurni, ako dobijemo u Budućnost u nedelju 95% smo prvi. Budućnost protiv nas, Mornara, Mege, Igokee i Cedevite Mornar manje utakmice ali sve koske - Partizan, Budućnost, @ FMP, Cedevita, Igokea Igosi osrednji raspored uz mečeve @ Zvezda i Budućnost i vs Mornar Cedevita možda i najteži raspored Zvezdax2, @ Morna, @ Budućnost, mislim da su uz Megu najbliži da ispadu iz 4. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 1 hour ago, Placebo Lone star said: Ko se ne vakcinise nema sezonske...😂 I ko ne krade nema čokolade ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 8 hours ago, Setite se 2011 said: A da se ipak vakcinišemo? Možda ima i boljih rešenja ali ja ga nisam čuo do sada Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka sad se vesele ali za mesec, dva ili godinu dve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Moralo je doci ovde i do tog pitanja. Ne bih da sada pretvorimo ovu temu o tome ko je za vakcinaciju ili ne, jer mislim da je svako kovac svoje sudbine i da ima pravo da odluci sta ce da radi i na osnovu toga trpi konsekvence svoje odluke, ali da ispricam jednu anegdotu. Pitao sam moju baku da li hoce da se vakcinise, a ona ce meni:,, Naravno da hocu, pa nas su vakcinisali i nisu nas ni pitali da li hocemo i sa cime nas vakcinisu i sta nam fali". Proslo je par dana od vakcinacije i ja je pitam kako je. Ona kaze da je pogresila, posto je srela toliko ovih koji nece da se vakcinisu, tako da je sada sigurna da su vakcine koje je primala ranije bile lose, posto posle toliko godina deluju na potomstvo, pa misli da su mozda i ove takve . Ja pitam kako bre deluju na potomstvo, a ona ce meni:,, Pa vidi koliko je ljudi ostalo bez mozga." 😂 Elem, da bi videli kako ce biti u svetu treba pogledati Izrael. Na koncerte, utakmice i u klubove ce se vratiti oni koji imaju imunitet, bilo da su ga prelezali ili se vakcinisali i to ce biti tako. Zivi bili, pa videli. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Mislim da ljudi koji nisu strucni ne treba da pozivaju na vakcinaciju, ili obrnuto. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 5 minutes ago, Crni said: Mislim da ljudi koji nisu strucni ne treba da pozivaju na vakcinaciju, ili obrnuto. Pa problem je nastao kada su nestrucni (i poneki "strucni") bolidi poceli da agituju protiv vakcinacije. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Problem je u tome što državu vode nestručni ljudi, antivakserstvo je samo deo toga. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 1 hour ago, đubrivo. said: sad se vesele ali za mesec, dva ili godinu dve Brate ja se vakcinisao u februaru,umro sam i daju mi uskoro 40 dana.45 godina otac dvoje dece. 2 minutes ago, Ulicni basketas said: Problem je u tome što državu vode nestručni ljudi, antivakserstvo je samo deo toga. U sredu si pogodio,apsolutno se slazem sa tobom. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 3 minutes ago, Ulicni basketas said: Problem je u tome što državu vode nestručni ljudi, antivakserstvo je samo deo toga. Dobro, sve je to jasno, ali antivakserstvo je pokret svetskih morona. Jebiga, nauka je realno dosadna. Zanimljivije je cipovanje vakcinom, haarp, zlatna milijarda i ostalo. 3 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 18 minutes ago, Crni said: Mislim da ljudi koji nisu strucni ne treba da pozivaju na vakcinaciju, ili obrnuto. Imas pravo,ja ne znam apsolutno nista o virusima.O vakcinama samo basic,antitela i to.Ali oni koji sve znaju o vakcinama u ovoj zemlji su jedva ili nikako zavrsili srednju.E upravo ti zaokruzuju 1 na listicima na glasanju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Šta je sa Dedom...? Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts