n4l1m Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 ofkors, ko i uvek bas protiv nas svima se vracaju bitniji igraci, pa ce tako mirotic igrati sutra.. aj sto se njima vracaju a plus su i onako jaci, nego nema konstantno fale po 2-3 igraca unazad 2 meseca... :fking annoying: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 (edited) 16 minutes ago, n4l1m said: ofkors, ko i uvek bas protiv nas svima se vracaju bitniji igraci, pa ce tako mirotic igrati sutra.. aj sto se njima vracaju a plus su i onako jaci, nego nema konstantno fale po 2-3 igraca unazad 2 meseca... :fking annoying: ...dajemo im po par nosioca fore jer mi smo cigani...najjači smo najjači . Edited January 21, 2021 by Wingwalker 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 20 minutes ago, n4l1m said: ofkors, ko i uvek bas protiv nas svima se vracaju bitniji igraci, pa ce tako mirotic igrati sutra.. aj sto se njima vracaju a plus su i onako jaci, nego nema konstantno fale po 2-3 igraca unazad 2 meseca... :fking annoying: Tito u staroj kuku-lele formi, dan pre meča... Dobijamo. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Mogao bi Efes i nas da pocasti 23 kosa fore posle prvog poluvremena sledece nedelje:) Inace i komsije se izgleda spremaju za kup. pa izgleda CMM silbuju, a on bi ipak da ga mekeluju 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunis Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 2 hours ago, bodo said: Tako sam i ja nešto razmišljao a baš htjedoh pitat da li Volden ima naše drzavljanstvo. Kao da sam negdje naletio na tu informaciju ali nisam bio siguran. Ja mislim da Volden nema naše državljanstvo, prošle godine na kupu su imali Panter i Pejdž, nigde nisam našao za Voldena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 5 hours ago, Orthodox89 said: I da mu telefon zvoni melodijom "izađi mala" 😄 Oplakasmo drugar i ja 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 24 minutes ago, Tunis said: Ja mislim da Volden nema naše državljanstvo, prošle godine na kupu su imali Panter i Pejdž, nigde nisam našao za Voldena... Uveo bi da svaki stranac koji je igrao za oba kluba dobije drzavljanstvo.Samo ne Stefan Jankovic,on ne zasluzuje da igra kosarku u Srbiji.Ne zasluzuje kvalitetima Tamis,a kamoli ova dva velika kluba gde jw igrao.Da on je stranac i mesar koji bije,a kosarka je plemenit sport. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Rekoh ja da je Buducnost cist prosek, ni stvarno nemamo konkurenciju u Abi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Just now, Crni said: Rekoh ja da je Buducnost cist prosek, ni stvarno nemamo konkurenciju u Abi. Ima nesto i do Cedevite. U jednom trenutku 18 od 32 za tri. Zatrpali su ih, ali moze da se desi to sto ti govoris, posto imaju jos zaostalu sa Igokeom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Nereseno Real Makabi,ko kalkulise nek izracuna.Ako sutra dobijemo odgovara nam poraz Makabija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 25 minutes ago, VISOKOLETAC said: Ima nesto i do Cedevite. U jednom trenutku 18 od 32 za tri. Zatrpali su ih, ali moze da se desi to sto ti govoris, posto imaju jos zaostalu sa Igokeom. Naravno da ima, Cedevita je diktirila tempo, odnosno Blazic i Peri su ih toliko izmaltretirali, ovima se jos vrti u glavi. Rolerkoster, nema Buducnost ni snage ni kvaliteta da pravi serije i ubedljive pobede. Videcemo ko ce izboriti to 4. mesto. Mislim da ce se tu boriti Igokea, Buducnost i Olimpija, mi i Mornar smo sigurni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 40 minutes ago, Placebo Lone star said: Nereseno Real Makabi,ko kalkulise nek izracuna.Ako sutra dobijemo odgovara nam poraz Makabija. Šta nam odgovara u Milanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dralle Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 3 minutes ago, L' Imperatore said: Šta nam odgovara u Milanu? DA ih nabiju 40 razlike i da se "Čvarkov" malo spusti na zemlju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 6 minutes ago, L' Imperatore said: Šta nam odgovara u Milanu? Het trik Kataia,a kod kuce samo da ne bude magla. 7 1 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 56 minutes ago, Dralle said: DA ih nabiju 40 razlike i da se "Čvarkov" malo spusti na zemlju. O čemu ti to prijatelju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 Mislim da sigurno dolazi plej jer je očigledno da nas je Sale ozbiljno usosio sa Kolomom. Ne zna se ko se više trenutno blamira...Kino svojim geganjem oko blokova ili uprava koja je aminovala da se zadnje pojačanje dovede u ovom obliku. Vraća nam se Lojd, Nnoko će uskoro na parket, Radanov razdrmao redove, Dobrivoje ume da bljesne....i onda ulazimo u tesnu završnicu i Radonja zadnja dva minuta mora da ubaci šatro osveženog Koloma a ovaj i dalje iskolačen i zajapuren za sve pare. Uzgred, ako neko zna koliko plaćamo ovo zadovoljstvo, nek pokaže razumevanje i taj podatak zadrži za sebe. Ne moramo mi cigani baš sve da znamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 7 hours ago, Wingwalker said: Mislim da sigurno dolazi plej jer je očigledno da nas je Sale ozbiljno usosio sa Kolomom. Ne zna se ko se više trenutno blamira...Kino svojim geganjem oko blokova ili uprava koja je aminovala da se zadnje pojačanje dovede u ovom obliku. Vraća nam se Lojd, Nnoko će uskoro na parket, Radanov razdrmao redove, Dobrivoje ume da bljesne....i onda ulazimo u tesnu završnicu i Radonja zadnja dva minuta mora da ubaci šatro osveženog Koloma a ovaj i dalje iskolačen i zajapuren za sve pare. Uzgred, ako neko zna koliko plaćamo ovo zadovoljstvo, nek pokaže razumevanje i taj podatak zadrži za sebe. Ne moramo mi cigani baš sve da znamo. A sta da kaze Himki koji placa Jovica 100 000, a ovaj povredjen, toliko dugo, a ovo sad sto igra, bolje da ne igra? I ovakav Kolom je jeftiniji i bolji trenutno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 2 hours ago, Crni said: A sta da kaze Himki koji placa Jovica 100 000, a ovaj povredjen, toliko dugo, a ovo sad sto igra, bolje da ne igra? I ovakav Kolom je jeftiniji i bolji trenutno. Mislim da Himki placa Jovica "malo vise" od tih 100k🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 Fali ti nula... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 100 000 mesečno, dobro je napisao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 Jovic nekon Himkija moze biti prezadovoljan ako dobije ponudu od 500k po sezoni. Ima 30 godina a stalno je povrijedjen. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 rekao bih da je jovic zavrsio sa ozbiljnom karijerom stao se tice ABA konkurencije, najveca koska tu je futura imaju 2 odlicna pleja, sljakere tamo gde treba, dovoljno suta, dominantnog centra, solidnu dubinu i vrlo dobrog trenera trenutno jesu u padu forme, ali ubedljivo najzajebaniji protivnik za nas duplo ozbiljnija ekipa od sokica npr 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 Šta mislite o CMM-u? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 mislim da situaciju na trzistu plejeva najbolje pokazuje to sto ce njega jedan pao da doceka rasirenih ruku 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 6 minutes ago, K.Dot said: Šta mislite o CMM-u? Zanimljiva ideja, ali nadam se da postoje i druge opcije za nas osim večitog gledanja preko tarabe u komšiluk. CMM je sigurno bolji igrač u odnosu na to kako izgleda u poslednje vreme u KKP, ali moram da priznam da me je razočarao stavom i mentalitetom koji pokazuje. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts