Predragdjape Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Jel Radonjic ovo ispada Covicev bot jer drzi Lazica na terenu i klupi? 😂 Ili Radonjic vidi nesto sto navijaci ne vide? 🤔 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 (edited) 38 minutes ago, Cavani said: Lazic moze da ode samo na nacin kao Junior, a to je preko pritiska javnosti, do trenutka kada Covic senior mora da uradi damage control i da ga se otarasi. Ja licno jedva cekam da mu vidim ledja posto predstavlja sve ono sto ne podnosim. Sve bi to bilo tako da se kao za Filipa Nebojsa pita za Lazica, ali se ne pita on, vec Radonjic. Nije ovo prva utakmica da je Lazic odigrao ovako, na ovoj je dodao i jos kurcobolju, pa ga je Radonjic vratio u drugom poluvremenu. Radonjic je taj koji moze da ga skloni iz tima, ali licno mislim da to nece uraditi. Edited January 8, 2021 by VISOKOLETAC Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 47 minutes ago, Predragdjape said: Jel Radonjic ovo ispada Covicev bot jer drzi Lazica na terenu i klupi? 😂 Ili Radonjic vidi nesto sto navijaci ne vide? 🤔 Radonjic ga je drzao u timu 8 minuta i 28 sekundi u utakmici u kojoj od starta nije mogao da racuna na dva beka i u kojoj mu se povredio treci. Tako da bi se reklo da Radonjic vidi i bolje sve ono o cemu navijaci pisu i govore i svodi ga na minutazu koju je imao i kod Obradovica. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Radonjic ako ne stavi Lazica na onu "klupu levo od tunela", bolje da se i nije vracao. Ili neka ga opravi, ali sto pre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 (edited) 25 minutes ago, kokodakalo said: Radonjic ga je drzao u timu 8 minuta i 28 sekundi u utakmici u kojoj od starta nije mogao da racuna na dva beka i u kojoj mu se povredio treci. Tako da bi se reklo da Radonjic vidi i bolje sve ono o cemu navijaci pisu i govore i svodi ga na minutazu koju je imao i kod Obradovica. Stvar je u tome sto bi on najverovatnije imao istu minutazu da su igrali i Hall i Wolden(cak i da nije osetio bol u toku utakmice) i Loyd.. Edited January 9, 2021 by Predragdjape Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 32 minutes ago, Kooineeperk said: Ili nema! Ps. Jebani izgovori... ...odoh po, Mirka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 (edited) Ako mu odgovara ovakav Lazić...nek ga meće vazda. Sa Fenerom smo imali jednog pleja, jednog beka koji se povredio i tri krila koji su morali da se izrotiraju a da odgovorimo na petorke Kokoškova. Ipak da sačekamo...ne verujem da je Radonja startovan u sred stani-pani krize uz markiranje belih medveda u rosteru ili sličnih ograničenja sem budžetskih. Posebno što ga se Nebojša Spasitelj setio i drugarski pozvao da sednu i da se dogovore već dogovoreno. Edited January 9, 2021 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Vidim dosta kukanja i na portalima i ovde, sta su to komentatori rekli za Lorenca da mnogo ljudi uhvati gnar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Ne skreci sa teme, ok? Vidi ga... Od kad si ti moderator? Spoiler 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 (edited) 9 minutes ago, AgroLaki said: Vidim dosta kukanja i na portalima i ovde, sta su to komentatori rekli za Lorenca da mnogo ljudi uhvati gnar? Pa ceo mec su gazili, smejali se cim pogresi nesto, pricali kako je uzasan bio i u Zvezdi prosle sezone. Plavsic u jednom trenutku najopustenije izjavljuje: "ma nema pojma". Prilicno je degutantno bilo to sve, bas sam pomislio kako posle tog tretmana nekako mora da se desi da nam dodje glave i tako i bi. Naravno ni to ih nije sprecilo da nastave kenjazu u stilu - eh sta ti je kosarka, da nam presudi covek koji je ceo mec drzao Zvezdu u igri. Edited January 9, 2021 by threepwood 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted January 9, 2021 Author Share Posted January 9, 2021 Ja sam se bas nasmejao kakvu mu je klub plaketu dao :) Guduricu lepo uramljeno, a ovom nesto bez veze, to bih odmah bacio jos u svlacionici ili tu pored klupe. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 7 hours ago, threepwood said: Pa ceo mec su gazili, smejali se cim pogresi nesto, pricali kako je uzasan bio i u Zvezdi prosle sezone. Plavsic u jednom trenutku najopustenije izjavljuje: "ma nema pojma". Prilicno je degutantno bilo to sve, bas sam pomislio kako posle tog tretmana nekako mora da se desi da nam dodje glave i tako i bi. Naravno ni to ih nije sprecilo da nastave kenjazu u stilu - eh sta ti je kosarka, da nam presudi covek koji je ceo mec drzao Zvezdu u igri. Omg, znači poznavanje kosarke na nivou B92 komentara, sramota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Čak su se i sprdali na račun njegove inteligencije i ismejavali njegove reakcije, nastavili ono od prosle sezone što su radili. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Trebalo je Kuzmanović da mu uruči plaketu/zahvalnicu, čisto iz mazohizma da mu posmatramo usranu facu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Born Ready Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 (edited) Imao je Kuzmanović neke provale u fazonu ima on svojih kvaliteta ali važnost meča, trenutka je njemu totalno nešto strano, pa npr. evo drago mi je što je on sad na terenu za Fener jer je Zvezda uhvatila priključak. Ali meni najjača situacija je kad Lorenco pravi faul u mismeču na nekom od naših visokih dok je Fener bio u bonusu i njih dvojica kreću: eto, kakav faul, pojma on nema da su oni u bonusu, zašto bi ga to zanimalo, a i zašto je uopšte bitno hehehe... Uz naravno neizostavnu konstataciju da je eto, ironično, meč rešio čovek koji je do tad sve vreme držao Zvezdu u igri ili kako već. Baš nadrealan nivo neprofesionalizma, čak i da su bili u pravu opet nije posao komentatora da se podsmeva nekome ko u tom trenutku predstavlja igrača manje neke ekipe, a kamoli kad to naravno nema veze sa životom kao preksinoć, sve zbog frustracija njegovim dobrim igrama prošle sezone. Edited January 9, 2021 by Born Ready 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Stvarno neka bezrazložno mržnja kipi iz Plavšića i Kuzmanovića prema Lorencu. Što se tiče plaketa, Gudura je dobio za 100+ utakmica u Zvezdi, a Lorenco običnu. Obe plakete su bedne, kao da ih je pravio netalentovani učenik trećeg razreda osnovne škole na času likovnog. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 1 hour ago, AgroLaki said: Omg, znači poznavanje kosarke na nivou B92 komentara, sramota. sto je najgore, nije to u pitanju i plavsic i mali faul(manje vise) znaju kosarku ovo je nesto licno sto, bez imalo blama, prenose uzivo plavsic se, za mene, ovim potezom svrstava uz dende i korace naseg novinarstva 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 9 hours ago, Wingwalker said: Ako mu odgovara ovakav Lazić...nek ga meće vazda. Sa Fenerom smo imali jednog pleja, jednog beka koji se povredio i tri krila koji su morali da se izrotiraju. jednog pleja? bravou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Meni je Kuzmanovic drag kao igrac zato prestanite da ga hejtujete vise😡 A Plavsic se ne vadi iz istog duksa po par dana, ima odredjenu fleku koju je moja zena zapazila i nekako mi je to malo fuj, pogotovu jer je televizijska licnost. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 50 minutes ago, pavijan2 said: Stvarno neka bezrazložno mržnja kipi iz Plavšića i Kuzmanovića prema Lorencu. Što se tiče plaketa, Gudura je dobio za 100+ utakmica u Zvezdi, a Lorenco običnu. Obe plakete su bedne, kao da ih je pravio netalentovani učenik trećeg razreda osnovne škole na času likovnog. Znaci, sve te fotkez su toliko lose obradjene, da sam se ja uvek pitala ko ih radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Definitivno je nešto lično u pitnju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Dobar dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 9 minutes ago, Karakondzula! said: Dobar dan. Dobra ti sreca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 (edited) 2 hours ago, AgroLaki said: Omg, znači poznavanje kosarke na nivou B92 komentara, sramota. Cak su rekli da im je drago sto ne igra vise za Zvezdu, sto ga vide u protivnickom dresu da njih pokopava. Kada napravi faul u mismecu pod kosem kazu kako je glup i ne zanima ga tim ni tok utakmice. Nije to bila klasicna kritika igraca, bas je bilo mucno za slusati. Edited January 9, 2021 by Cavani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 7 minutes ago, Karakondzula! said: Dobar dan. Nisi ti: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts