Placebo Lone star Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 7 hours ago, Laki21 said: Osnovna razlika između Radanova i Lazića/Dobrića je što ovaj ZNA košarke. Lopta mu nije strano telo, ima ideju šta uraditi s njom i tako to. Tako izgleda,mnogo nonsalantije i smislenije.Mada opet gradacija Dobric>Lazic.Uvek biram Lazica da ispadne iz 12.A mislim da je i vreme.Pa ima i taj Fmp. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Baš me zanima kako će Loyd izgledati kod Radonjića i kako će se odvijati ta saradnja, pošto očekujem da mu se nešto izmeni uloga i smanji broj uzetih šuteva. Trenutno je jedan od, uslovno rečeno, najvećih "divljaka" u EL, pošto je na drugom mestu po prosečnom broju po utakmici (iza Šveda) i na drugom mestu na 40 minuta (iza Norisa Colla). Prosek mu je 14.20, a primera radi Quincy je imao 10.46, a bio je neko ko je imao nešto veću slobodu kod Radonjića. Svakako očekujem da će kliknuti između njih i da će možda smanjiti kvantitet, ali da će njegovi šutevi dobiti na kvalitetu pošto valjda neće biti izolacija iznova i iznova. Kapiram da će podići i procente, pogotovo za 3 poena, a smanjiti broj izgubljenih lopti, naročito iz onih kamikaza 1 na 5, koje je povremeno praktikovao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 2 hours ago, Laki21 said: Kako reče neko daleko pametniji od mene, kad uđeš u pogrešan voz, sve su stanice pogrešne. Ne znam ko je tvorac te izreke ali ne bi ga bilo lose pitati, da li je u nasem slucaju mozda problem u vozu s obzirom da je ispalo da su nam vecina putnika sa kupljenom kartom (svi sem jednog za koga se grcevito i ocajnicki drzimo) usli u pogresan? Pa i tom jednom je trebalo dva kruga da okrene da bi voz poceo da staje na prave a ne pogresne stanice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 10 hours ago, Dropkick Murphys said: Baš me zanima kako će Loyd izgledati kod Radonjića i kako će se odvijati ta saradnja, pošto očekujem da mu se nešto izmeni uloga i smanji broj uzetih šuteva. Trenutno je jedan od, uslovno rečeno, najvećih "divljaka" u EL, pošto je na drugom mestu po prosečnom broju po utakmici (iza Šveda) i na drugom mestu na 40 minuta (iza Norisa Colla). Prosek mu je 14.20, a primera radi Quincy je imao 10.46, a bio je neko ko je imao nešto veću slobodu kod Radonjića. Svakako očekujem da će kliknuti između njih i da će možda smanjiti kvantitet, ali da će njegovi šutevi dobiti na kvalitetu pošto valjda neće biti izolacija iznova i iznova. Kapiram da će podići i procente, pogotovo za 3 poena, a smanjiti broj izgubljenih lopti, naročito iz onih kamikaza 1 na 5, koje je povremeno praktikovao. Dobro zapažanje. Loyd nije divljak, odgovoran je igrač (to valjda pokazuje i u defanzivi, dakle ne zanimaju ga samo sopstvene brojke) i mislim da neće biti problema između njega i Radonjića. I dalje bi trebalo da ostane najveći potrošač u timu s obzirom na najveći ofanzivni kvalitet ali očekujem nešto smislenije akcije za njega a ne samo uvaljivanje lopte pa šta uradi 1 na 5. Nije ni Radonjić luda da ne vidi šta on može. Mi ne bismo dobili ni skrnavi PAO da Walden nije pogodio neke, uslovno rečeno, divlje šuteve. A Loyd je bolji napadač od Waldena. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Ono što je apsolutno sigurno, da ćemo gledati daleko manje ISO košarke. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Neko rece kako je Lloyd bio negativan na poslednjem testu,ali Radonjic kaze da ce tesko zaigrati u cetvrtak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Čak i da jeste negativan, dve nedelje nije trenirao. Naravno da neće igrati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Steta, nula sansi bez njega imamo. Mislim da ce biti jedini igrac u EL koji ce propustiti 4 meca za korone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Nula šansi protiv raspalog Fenera? Ja sam ubeđen da ih razvaljujemo, samo ako sudije ne nasednu na provokacije odvratnog DeKoloa. Referees Crew Chief CHRISTODOULOU, CHRISTOS Umpire 1 ROCHA, FERNANDO Umpire 2 VYKLICKY, ROBERT 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Hijao Hristodulu. Bukvalno najgori moguci sudija za ovakav tip utakmice, pored javora. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 usrace nas gudrara, to je znano.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Loyd je prevelik hendikep za EL timove. I PAO smo dobili u zadnjim sekundama. Fener je ipak znacajno jaci plus je dosao Gudura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Gudura bi mogao da odgleda snimak utakmice protiv PAO i da vidi kako je odigrao Nedović, možda pokupi neku foru od njega. 😀 Očekujem da nas Veseli standardno napuni i naravno Uljanovas i Dixon iz drugog plana ako bude igrao. Od DeKoloa očekujem bacakanja i jedno 10 bacanja minimum. Svakako mislim da imamo naše šanse, čak i bez Lojda. Fener je baš loš ove sezone, videćemo koliko će ih trgnuti doselekcija. Za Lojda je najvažnije da se oporavi fizički da bude spreman za domaće bitke. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 ali ne sumnjam da će rahmetli Ali Muhamed iz dupeta da izvuče one 2-3 trojke kao i inače...Veseli nek ga duva svejedno. 6 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 JOB lupa bananu Veselom za pobedu. ludilo. 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Treba dovesti Dudu Ivkovica kao savetnika u klub samo da jos jednom postroji usranog Hristodulua. Taj je Javorov level lopovluka. Zna Duda dobro kako treba sa olosem. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Da li je stvarno neko milsio da ce igrati Loyd igrati protiv Fenera.Ne bi graon ni protiv Tamisa u 1/4 kupa.Minimum 10 dana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Ja. Cetvrtak ce biti 18.dan od pozitivnog testa. Negativan je od subote. U EL su igraci igrali i posle 16 dana. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Lorenzo je baš kurate sreće...i prošle sezone menjao ga je plej visine 178cm. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 6 hours ago, leki bg said: Ja. Cetvrtak ce biti 18.dan od pozitivnog testa. Negativan je od subote. U EL su igraci igrali i posle 16 dana. a neki i posle 2 dana.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 10 hours ago, Decembarski said: Treba dovesti Dudu Ivkovica kao savetnika u klub samo da jos jednom postroji usranog Hristodulua. Taj je Javorov level lopovluka. Zna Duda dobro kako treba sa olosem. Duda ga je smekerski pozvao da sudi na njegovom oprostaju u Atini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 (edited) Christodoulou je mozda malo nepravedno na losem glasu kod nas. Jeste da je uvek namrgodjen do bola, ali imamo mi i dobra secanja na njega. Recimo u Bambergu kada smo dobili Italijana na poen razlike, a omrazen Grk u zadnjem napadu nije sudio kontakt na njihovom igracu u sutu. A nije da nije mogao. U zadnje vreme ima svoje "ispade", ali ne na nasu stetu. Javor i Paternico su po meni, trenutno definitivno gori od Christodouloua. Edited January 5, 2021 by drakon1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 1 hour ago, Wingwalker said: Lorenzo je baš kurate sreće...i prošle sezone menjao ga je plej visine 178cm. Koji? Ako mislimo na istog, nema preko 170 sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 18 hours ago, Laki21 said: Čak i da jeste negativan, dve nedelje nije trenirao. Naravno da neće igrati. Plus, stigao je novi trener s kojim se on bukvalno nije ni upoznao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 (edited) 4 hours ago, Sector said: Koji? Ako mislimo na istog, nema preko 170 sigurno. To bilo davno...naraslo dete. Ne pratiš. Edited January 5, 2021 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts