JPM Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 5 minutes ago, Selektor said: Ovi iz štaba su izgleda zategli malo prema drzavi, jer i dalje nema dozvole za stadione iako je jak lobi koji to trazi. A objektivno stadioni su nam ionako prazni. Za hale je malo drugacije ali ja licno ne vidim razlog da se ne pusti publika pa makar to bilo i 20%. Izigravaju strogocu. Kad je trebalo da se odrze izbori, moglo je. @zemljoradnik Sta kaze pouzdan izvor? Koliko? 5-6 do sada? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Evo sta sam ja nasao vezano za Terija Quote Одрадио је јуче тест поново и негативан је. Треба да уради још један, вероватно данас или сутра па ће се прикључити екипи. Znaci po ovome on bi danas trebao da se prikljuci treninzima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 13 minutes ago, Selektor said: Ovi iz štaba su izgleda zategli malo prema drzavi, jer i dalje nema dozvole za stadione iako je jak lobi koji to trazi. A objektivno stadioni su nam ionako prazni. Za hale je malo drugacije ali ja licno ne vidim razlog da se ne pusti publika pa makar to bilo i 20%. hrvati pustaju i na fudbal i na kosarku, a imaju losiju epidemiolosku situaciju. bas gorim od zelje da odem na utakmicu u petak i nadam se da ce pustiti. spreman sam dva sata da sedim sa maskom koliko god da me nervira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selektor Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Bitnije od maske je distanca, odnosno poštovanje iste, što nije lako, ali je izvodljivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 (edited) da, distanca se podrazumeva, i nije tesko sprovodljivo ako bude do 2k ljudi. Edited October 7, 2020 by Haggard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 2 hours ago, John Terry said: Fali i sirina. Nemamo jasno definisanu startnu cetvorku. Ili drugim recima imamo, ali je i MJK i Reath ispod potrebnog nivoa za evroligu. Za ABA su ok. Simanic pitanje je hoce li zavrsiti sezonu kod nas, mislim da se njemu sprema neka selidba. Mozda tad dovedemo cetvorku. FMP 36 minutes ago, Haggard said: hrvati pustaju i na fudbal i na kosarku, a imaju losiju epidemiolosku situaciju. bas gorim od zelje da odem na utakmicu u petak i nadam se da ce pustiti. spreman sam dva sata da sedim sa maskom koliko god da me nervira. Mene vise nerviraju Simon i Laza od maske koja me takodje nervira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 (edited) Derbi u fudbalu je sledece nedelje, tako da ako ne pustaju na stadione, nema sanse da puste u halu gde je jos veci rizik. Danas su upravo skratili radno vreme kafica i restorana sa ili bez basta do 23 h, jer Korona napada samo nocu. Ne treba da vam crtam zasto ne pustaju publiku zbog derbija, tek posle toga mozda se nadamo da ce pustiti i u hale. Evo Uefa je dozvolila 30 % kapaciteta za stadione, ali to opet zavisi od domacih mera. Tako da ne nadajte se nekom gledanju uzivo utakmica KKCZ do mozda utakmice sa CSKA ako budemo imali srece da ovi poltroni popuste sa merama Edited October 7, 2020 by Šarac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox89 Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Ako se dobro sećam gazda je jednom prilikom rekao da publiku možemo da očekujemo tek negde pred novu godinu, ako se ne pogorša situacija. To je bilo kada je gostovao na SK ako se dobro sećam. Sad šta se promenilo i šta će se tek promeniti to samo jedan čovek zna , a nije NČ 😄 Što se tiče ekipe meni i dalje malo bode oči naše opcije na poziciji 3 i to konkretno mislim na napad. Krajnje je vreme da Dobrić dobije malo veću ulogu i minutažu a i da se on sam malo više napadački priključi jer svi znamo da može. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Kod nas na severu Vojvodine je produzen rad ugostiteljskih objekata u zatvorenom do 23h. Do proslog vikenda su radili samo do 21h. Izvinjavam se na offu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Jel igra Rocesti u petak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 19 minutes ago, placebo said: Jel igra Rocesti u petak? Naravno. Kao i Teri. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 39 minutes ago, Predragdjape said: Naravno. Kao i Teri. 😁 Odlicno,samo da prestane ova kisa i homoljsko leto moze da pocne.😂😂😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Kaže mi žena sad videla Roča u nekom salonu u bgu, radi botoks, kaže uskoro je spreman da se priključi treninzima. Info iz druge ruke što bi se reklo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Čoki blokirao račun ABA lige, Cedelimpia gubi službenim razultatom naredne tri tekme zbog karantina...Danga zakucava u neku crnu majčicu... ...ma el ima nešto fino da se desi...? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 19 minutes ago, Wingwalker said: Čoki blokirao račun ABA lige, Cedelimpia gubi službenim razultatom naredne tri tekme zbog karantina...Danga zakucava u neku crnu majčicu... ...ma el ima nešto fino da se desi...? Stize Rocesti. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Trebalo bi da se ozvaniči Ročesti večeras, koliko sam čuo, pristao je na ugovor od 3 meseca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 10 minutes ago, Green23 said: Trebalo bi da se ozvaniči Ročesti večeras, koliko sam čuo, pristao je na ugovor od 3 meseca Ako smem da citiram forumasa sa redstarbelgrade a da se ne naljuti, ugovor ce biti na 3 meseca sa opcijom produzetka do kraja sezone. Mi se pitamo naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Veruje Roch u svoje kvalitete, zato je i pristao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Kolko se sećam Teri je potpisao na dve godine, sad Roč na 3 meseca. Jel može neko da napiše na koliko su ostali stranci potpisali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 19 minutes ago, Čvarkov said: Kolko se sećam Teri je potpisao na dve godine, sad Roč na 3 meseca. Jel može neko da napiše na koliko su ostali stranci potpisali? Za Lojda znam da je jedna. Ostali su na dve ja mislim. Mozda cak i Wolden na jednu.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Štulić Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 20 minutes ago, Predragdjape said: Za Lojda znam da je jedna. Ostali su na dve ja mislim. Mozda cak i Wolden na jednu.. Wolden dve. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 (edited) brži Grunf ... jel ovo uzeo 0 ... mrzim nule Edited October 7, 2020 by Kankkunen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Štulić Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 A gde je pasoš za Ročestija? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babaduka Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts