Sector Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Volio bih da jedno od dva preostala mjesta za nove igrace popuni Vlada Stimac. Ne samo da bi igracki bio pojacanje vec je i odlican za hemiju u ekipi. 1 1 2 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Ne vjerujem da bi nam Simonović pomagao previše, ali zato za Petruševa glavu dajem da bi bio instant pojačanje. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 2 minutes ago, Sector said: Volio bih da jedno od dva preostala mjesta za nove igrace popuni Vlada Stimac. Ne samo da bi igracki bio pojacanje vec je i odlican za hemiju u ekipi. Samo nam fali ta pihtijasta lozana bez pokrica. Mislim da bih se definitivno slogirao na pola sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 4 minutes ago, Sector said: Volio bih da jedno od dva preostala mjesta za nove igrace popuni Vlada Stimac. Ne samo da bi igracki bio pojacanje vec je i odlican za hemiju u ekipi. Ko nokat i meso ... 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 12 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Ne vjerujem da bi nam Simonović pomagao previše, ali zato za Petruševa glavu dajem da bi bio instant pojačanje. simonovića nisam gledao ali za petruševa bih se složio da je instant-pojačanje isključivo kada bi imali kreativnog plejmejkera kojem je hleb & puter 2na2 igra. nisam ni koloma gledao pa ne znam ume li on to. u suprotnom, tj u aktuelnom kontekstu, mislim da je debelo zavaravanje da bi čak i petrušev bio bolji od o'brayanta. mislim, za euroleague je valjda jasno svejedno, ovo mislim za aba plej of. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 (edited) 29 minutes ago, Losmi17 said: Kao sto rekoh, verovatno je stondiran dosao u emisiju. Osoba zdravog razuma ne moze to da izgovori. Kakav top8, bices top 3 al kad tabelu okrenes za 180 stepeni. niste razumeli, mislio je na level ispod: Edited December 28, 2020 by Wingwalker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox89 Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Mislim da od Petruševa nema ništa, možemo samo da se nadamo. Što se tiče Simonovića , pa možda realnija opcija ali svakako u ovom sastavu sa ovim bekovima i njemu bi bilo izuzetno teško, ne bi pružao partije kao u Megi. Treba plej pod hitno ali pitanje šta ima dostupno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 (edited) 31 minutes ago, Kankkunen said: Š.C. ''Isuse...kak' je velik'...'' Edited December 28, 2020 by Wingwalker 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 1 hour ago, Kankkunen said: Ko nokat i meso ... Ko nokat urastao u meso...otprilike ta senzacija🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Kad bi moja žena imala bar ovolike sise 3 16 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 1 hour ago, Orthodox89 said: Mislim da od Petruševa nema ništa, možemo samo da se nadamo. Što se tiče Simonovića , pa možda realnija opcija ali svakako u ovom sastavu sa ovim bekovima i njemu bi bilo izuzetno teško, ne bi pružao partije kao u Megi. Treba plej pod hitno ali pitanje šta ima dostupno. Šta predlažeš? Da uz Simonovića iz Mege dovedemo i Tepića, jer ovi naši bekovi .... Bez sve šale, nama je plej pod moranje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox89 Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 3 minutes ago, pavijan2 said: Šta predlažeš? Da uz Simonovića iz Mege dovedemo i Tepića, jer ovi naši bekovi .... Bez sve šale, nama je plej pod moranje. Baš to...nemamo pleja cele sezone krajnje je vreme...ali kao što rekoh šta sad uopšte ima dostpuno pitanje je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 9 hours ago, Threekola said: Pokušati potpisati Smailagića, šuška se da će GS da ga otpusti Mislim da ga ime sprecava u tome da zaigra za nas. Svakako nije realno. Inace, mali je bas cigan i to onaj zagrizeni. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 2 hours ago, Kankkunen said: Novi igrači su sjebali hemiju, pomenuo je svu trojicu (Džoni, Roč i Teri) e sad ih menjamo za najnovije koji će to da ispeglaju ... On se inače ne meša u posao struke, samo deli otkaze. ja inace nisam to tako bas shvatio...da je on optuzio da su igraci sjebali hemiju vise kao eto, imali smo nove igrace koje treba uklopiti, pa se poremetila hemija...sto je nesto normalno u takvoj situaciji cak je i naglasio da su to sve ok momci, nema niko problematican doduse, nisam ga slusao direktno na prvoj, vec zakljucke izvlacim iz onoga sto u preneli portali 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Citam jos jednom sizhe gazdinog gostovanja na Prvoj tv..vidim da je spomenuo,potkacio neke udruge (hrvatski termin za udruzenja),rekao da "Zvezda uvek najavljuje zemljotres"..a malopre cuh vest da je siru okolinu Zagreba (i Sisak,Petrinju) opet pogodio (srecom) slabiji zemljotres..pa se pitam:jel moguce da je toliko zastranio u nekoj mrznji da je zaista namerno koristio ovakvu terminologiju..aludirajuci na prirodnu nepogodu u komsiluku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 2 hours ago, Kankkunen said: Ko nokat i meso ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Grobari nogiraše Stefona.. Sad bi bila fora da ih Nebojša zajebe pa da ga vrati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Pominje se Dion Tompson. Zaista se nadam da nije on. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 3 hours ago, Dropkick Murphys said: hteo sam ja da okačim ovo, ali sam čekao da to učini gazda @Kronostime mislim da poseduje autorska prava : D 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 26 minutes ago, Losmi17 said: Pominje se Dion Tompson. Zaista se nadam da nije on. A spominje li se i lik sa tvog avatara? Nesto mi odlazak Gordica u Mornar mirise na taj scenario da Pullen zavrsi kod nas (verovatno ima neku EL-klauzulu u ugovoru)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Stručnom štabu bi umesto čekanja mesije koji neće doći bilo bolje da se okrene ekipi koja je takva kakva je ali svakako nije za bambusanje od strane Igokee 20 razlike. Bez unutrašnjeg rasta i napretka džaba nam ove igračke vrteške kao na železničkoj stanici. 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Ako je Gazdi stalo do hemije u ekipi najbolje da reaktiviramo Koturovica. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 zar nije kotur neki vrač/šaman? to bi trebalo da je priroda, ne hemija:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Još uvek stručni štab nije formiran, vidim stigao Lukman (kondicioni) fali prvi pomoćnik ... treba to završavati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гио94 Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 35 minutes ago, Chaos Is Me said: Stručnom štabu bi umesto čekanja mesije koji neće doći bilo bolje da se okrene ekipi koja je takva kakva je ali svakako nije za bambusanje od strane Igokee 20 razlike. Bez unutrašnjeg rasta i napretka džaba nam ove igračke vrteške kao na železničkoj stanici. Мислиш да их Радоња није закључао и прогутао кључ Пионира? Онакви шутеви за 3п у Лакташима ми то говоре..промашаји попут оних (у серијама), читаве конструкције коша обично долазе након жестоких тренинга и тешких руку. Морамо се мало стрпити, жртвовати неколико утакмица да екипа колико толико заличи на тим. Сада смо дужи период у Београду, то треба искористити...послије неће бити ни оволико времена за тренинг 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts