Mina D. Harker Posted March 3 Posted March 3 Draga moderacijo, bolje da što prije otvorite Ameriku, jer se Amerika preselila na Ukrajinu, pa ćete morati i nju da zatvarate.😇 7
Smrtokapa Posted March 3 Posted March 3 On 3/3/2025 at 12:08 PM, Mina D. Harker said: jer se Amerika preselila na Ukrajinu Expand Kronos i Mek potpisali ugovor o mineralima i sada kopaju po onoj temi. 11
fancy Posted March 3 Posted March 3 On 3/3/2025 at 12:08 PM, Mina D. Harker said: Draga moderacijo, bolje da što prije otvorite Ameriku, jer se Amerika preselila na Ukrajinu, Expand U pravu si upravo sam mislio o tome. Dakle... Izvolte u Getisburgu, polako samo, ionako će svi dizginu. 1 1
Kronostime Posted March 3 Posted March 3 On 3/3/2025 at 10:38 AM, DameTime said: Hvala. Ja uopšte nisam skapirala kako je u tom postu aludirao da je NGJ kao chatgpt sa halucinacijama Expand Ne, glas razuma u psihopatoloskoj reciklazi psiholoskih pojmova od strane neukih i neiskusnih odzvanja kao prejaka zvonjava u mislimia nedostojnih za taj niv svesti i shvatanja. On 3/3/2025 at 12:10 PM, Smrtokapa said: Kronos i Mek potpisali ugovor o mineralima i sada kopaju po onoj temi. Expand Meni 100% - Mek rek`o da nema ruda.
Beonegro Posted March 3 Posted March 3 Trebalo bi splitovati temu Rat u Ukrajini na Rat za Ukrajinu i Rat protiv Ukrajine. 5 1
Clash Posted March 3 Posted March 3 On 3/3/2025 at 1:00 PM, Beonegro said: Trebalo bi splitovati temu Rat u Ukrajini na Rat za Ukrajinu i Rat protiv Ukrajine. Expand Kakvs asistencija Fanciju za još jedan alley up. 1
Beonegro Posted March 3 Posted March 3 On 3/3/2025 at 2:13 PM, Clash said: Kakvs asistencija Fanciju za još jedan alley up. Expand The Glove to Reign Man 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted March 3 Posted March 3 On 3/3/2025 at 9:01 AM, fancy said: Tz, tz, tz... šta će ti ovo, posle, koliko godina na forumu? Nije lepo Expand Ne znam Fancy sto se ljudis ali tvoje ime tamo stoji, tebe pitam....
Mina D. Harker Posted March 8 Posted March 8 Molim moderaciju da otvori topike na KUL pdf, ostali su zaključani od juče. Hvala. 🙂
freethrow Posted March 16 Posted March 16 Nemam više nameru da pišem, ali ostajem manje-više veran čitalac jer mislim da je dobar forum i ima dobrog sadržaja, ažurnog i visprenog, i da ima dosta gotivnih korisnika. Mali savet za moderaciju, prijateljski maksimalno, bez ikakvog ulaženja u odluke o banovanju, i sa isključivim ciljem da se pospeši pisanje: morate nekako jasnije da postavite granice onoga što je poželjno i dozvoljeno na forumu, a šta nije. Koordinatni sistem je odlično postavljen kada je u pitanju Putin, FSB, Rusija i Ukrajina, ali potpuno nebaždaren kada su u pitanju masovna rokanja palestinske dece (ne pričam o teroristima, pričam o deci!). Trebalo je dosta vremena da se izbaždari oko SNSa, ali se izbaždario. Nadam se da će se prepoznati i baždarenje oko Trumpa i njegovih apologeta, kao i oko Orbanovih ili bilo kakvog novog Miloša Pavlovića kojeg nam ovo zlo vreme pošalje. Verujem da je otpor, nepoverenje, pa i prezir prema onima koji veličaju dokazane fašiste, diktatore, rasiste i korumpirani ološ neophodan, i tome svesrdno učim i svoje potomke. Možda grešim, ali ovo je moje uverenje. 6 3 2 2 1
Angelia Posted Saturday at 02:24 AM Posted Saturday at 02:24 AM Ako moze pitanje, sta se desava sa oglasima? Zadnjih dve nedelje bukvalno ne mogu da citam a retko I odgovaram na postove, oglasi su svuda, ne mogu da kvotujem vise postova, samo jedan po jedan. Oglasi iskacu I blokiraju stranu. Ja nista nisam promenila u settings. Veoma tesko za citanje I odgovaranje.
Radoye Posted Saturday at 03:16 AM Posted Saturday at 03:16 AM On 4/5/2025 at 2:24 AM, Angelia said: Ako moze pitanje, sta se desava sa oglasima? Zadnjih dve nedelje bukvalno ne mogu da citam a retko I odgovaram na postove, oglasi su svuda, ne mogu da kvotujem vise postova, samo jedan po jedan. Oglasi iskacu I blokiraju stranu. Ja nista nisam promenila u settings. Veoma tesko za citanje I odgovaranje. Expand Ovde imas info.
fancy Posted Saturday at 05:08 AM Posted Saturday at 05:08 AM On 4/5/2025 at 2:24 AM, Angelia said: sta se desava sa oglasima? Expand U skladu s odlukama plenuma na univerzitetima u Srbiji, postupak s oglasima na Vox92 je da moraju biti - blokirani. U tu svrhu u browseru koristi se AdBlocker.
Angelia Posted Saturday at 02:54 PM Posted Saturday at 02:54 PM On 4/5/2025 at 5:08 AM, fancy said: U skladu s odlukama plenuma na univerzitetima u Srbiji, postupak s oglasima na Vox92 je da moraju biti - blokirani. U tu svrhu u browseru koristi se AdBlocker. Expand Mozda ali ja nisam menjala setting. Provericu.
DJORDJE Posted Saturday at 10:23 PM Posted Saturday at 10:23 PM On 4/5/2025 at 5:08 AM, fancy said: U skladu s odlukama plenuma na univerzitetima u Srbiji, postupak s oglasima na Vox92 je da moraju biti - blokirani. U tu svrhu u browseru koristi se AdBlocker. Expand Mene ubise oglasi poslednjih nedelja, danas u Kanadi samo tu i tamo . Izgleda da zavisi od lokacije.
Angelia Posted Saturday at 11:41 PM Posted Saturday at 11:41 PM On 4/5/2025 at 10:23 PM, DJORDJE said: Mene ubise oglasi poslednjih nedelja, danas u Kanadi samo tu i tamo . Izgleda da zavisi od lokacije. Expand Rekoh da je poslednjih nedelja, nije tako bilo, I ukljucila sam ad blocker I nista. Problem je sto iskacu po celom ekranu, I nijedan drugi sajt nemam taj problem. Btw da napomenem da pricam o Chrome na telefonu.
Div Posted Sunday at 07:02 AM Posted Sunday at 07:02 AM (edited) Evo kako izgleda Forum na mobilnom u Crome ili u AdBlock pretraživaču, snimljeno u razmaku od par sekundi: Sad vidim da nema ni reklame za Unlimited TS, bila je tu od kad postoji Forum. Edited Sunday at 07:13 AM by Div 1
Recommended Posts