Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 3/3/2025 at 12:08 PM, Mina D. Harker said:

Draga moderacijo, bolje da što prije otvorite Ameriku, jer se Amerika preselila na Ukrajinu,

Expand  

U pravu si upravo sam mislio o tome. 

Dakle...

Izvolte u Getisburgu, polako samo, ionako će svi dizginu. :classic_unsure:

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
  On 3/3/2025 at 10:38 AM, DameTime said:

Hvala. Ja uopšte nisam skapirala kako je u tom postu aludirao da je NGJ kao chatgpt sa halucinacijama :smiley58:

Expand  

Ne, glas razuma  u psihopatoloskoj  reciklazi psiholoskih pojmova  od strane neukih i neiskusnih odzvanja kao prejaka zvonjava  u  mislimia nedostojnih za taj niv svesti i shvatanja.:default_coffee:

On 3/3/2025 at 12:10 PM, Smrtokapa said:

Kronos i Mek potpisali ugovor o mineralima i sada kopaju po onoj temi.

Expand  

Meni 100%  - Mek rek`o da nema ruda.

:classic_biggrin:

• 2 weeks later...
Posted

Nemam više nameru da pišem, ali ostajem manje-više veran čitalac jer mislim da je dobar forum i ima dobrog sadržaja, ažurnog i visprenog, i da ima dosta gotivnih korisnika. Mali savet za moderaciju, prijateljski maksimalno, bez ikakvog ulaženja u odluke o banovanju, i sa isključivim ciljem da se pospeši pisanje: morate nekako jasnije da postavite granice onoga što je poželjno i dozvoljeno na forumu, a šta nije. Koordinatni sistem je odlično postavljen kada je u pitanju Putin, FSB, Rusija i Ukrajina, ali potpuno nebaždaren kada su u pitanju masovna rokanja palestinske dece (ne pričam o teroristima, pričam o deci!). Trebalo je dosta vremena da se izbaždari oko SNSa, ali se izbaždario. Nadam se da će se prepoznati i baždarenje oko Trumpa i njegovih apologeta, kao i oko Orbanovih ili bilo kakvog novog Miloša Pavlovića kojeg nam ovo zlo vreme pošalje. Verujem da je otpor, nepoverenje, pa i prezir prema onima koji veličaju dokazane fašiste, diktatore, rasiste i korumpirani ološ neophodan, i tome svesrdno učim i svoje potomke. Možda grešim, ali ovo je moje uverenje.

• Like 6
  • Love 3
  • Thanks 2
  • Ha-ha 2
  • Tuzno 1
  • 3 weeks later...
Posted

Ako moze pitanje, sta se desava sa oglasima? Zadnjih dve nedelje bukvalno ne mogu da citam a retko I odgovaram na postove, oglasi su svuda, ne mogu da kvotujem vise postova, samo jedan po jedan. Oglasi iskacu I blokiraju stranu. Ja nista nisam promenila u settings. Veoma tesko za citanje I odgovaranje. 

Posted
  On 4/5/2025 at 2:24 AM, Angelia said:

Ako moze pitanje, sta se desava sa oglasima? Zadnjih dve nedelje bukvalno ne mogu da citam a retko I odgovaram na postove, oglasi su svuda, ne mogu da kvotujem vise postova, samo jedan po jedan. Oglasi iskacu I blokiraju stranu. Ja nista nisam promenila u settings. Veoma tesko za citanje I odgovaranje. 

Expand  

Ovde imas info.

Posted
  On 4/5/2025 at 2:24 AM, Angelia said:

sta se desava sa oglasima?

Expand  

U skladu s odlukama plenuma na univerzitetima u Srbiji, postupak s oglasima na Vox92 je da moraju biti - blokirani.

U tu svrhu u browseru koristi se AdBlocker.

Posted
  On 4/5/2025 at 5:08 AM, fancy said:

U skladu s odlukama plenuma na univerzitetima u Srbiji, postupak s oglasima na Vox92 je da moraju biti - blokirani.

Expand  

Mozda ali ja nisam menjala setting. Provericu.

Posted
  On 4/5/2025 at 5:08 AM, fancy said:

Expand  

Mene ubise oglasi poslednjih nedelja, danas u Kanadi samo tu i tamo . Izgleda da zavisi od lokacije.

Posted
  On 4/5/2025 at 10:23 PM, DJORDJE said:

Mene ubise oglasi poslednjih nedelja, danas u Kanadi samo tu i tamo . Izgleda da zavisi od lokacije.

Expand  

Rekoh da je poslednjih nedelja, nije tako bilo, I ukljucila sam ad blocker I nista.

Problem je sto iskacu po celom ekranu, I nijedan drugi sajt nemam taj problem. Btw da napomenem da pricam o Chrome na telefonu. 

Posted (edited)

Evo kako izgleda Forum na mobilnom u Crome ili u AdBlock pretraživaču, snimljeno u razmaku od par sekundi:

Screenshot-20250406-084541-com-android-c    Screenshot-20250406-084600-com-hsv-freea

Sad vidim da nema ni reklame za Unlimited TS, bila je tu od kad postoji Forum.

Edited by Div
  • Like 1