MetalHead Posted July 24, 2022 Author Share Posted July 24, 2022 Ko je izmislio Tapatalk neka gori u paklu. Morao sam sve da razdesim, prosao konacno instalaciju, i sada me zeza sam Tapatalk i njihovo uputstvo koje ne radi. Vratio sam DNS podesavanja, ako vam jos zeza, sredice se vremenom. A Tapatalk ako proradi - proradio je - ne pitajte bolje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 4 minutes ago, MetalHead said: Ko je izmislio Tapatalk neka gori u paklu. Morao sam sve da razdesim, prosao konacno instalaciju, i sada me zeza sam Tapatalk i njihovo uputstvo koje ne radi. Vratio sam DNS podesavanja, ako vam jos zeza, sredice se vremenom. A Tapatalk ako proradi - proradio je - ne pitajte bolje 🙂 Ja dobih pristup forumu tek sada kada si se ti pojavio. Mućkaš nešto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted July 24, 2022 Author Share Posted July 24, 2022 4 minutes ago, Constantin said: Mućkaš nešto... "Znas da to ne radim, nije u mom fazonu..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 5 minutes ago, MetalHead said: "Znas da to ne radim, nije u mom fazonu..." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 (edited) Kad @MetalHead nesto popravlja svi forumasi treba da se pomole :D Edited July 24, 2022 by Don Radonja Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 Ajde bre šta kukate ka neke ženetine, Tapatalk je jako bitna stavka, odrekao bih se i na 3 dana DNSa samo da TT proradi. Tako da... @MetalHead samo napred, testiraj, gasi, pali, uključi, isključi, samo da ne moram više na telefonu da ulazim browserom na forum. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 A jel bi ti malo mogo da biraš izraze tipa ženetine, da ti ne bi ova žena odgovorila kako si zaslužio. I posle kad kažeš balkanoidima da su mizogini, naljute se, umjesto da se zamisle nad napisanim/izgovorenim. Izviniti se može uvek...pa i sad. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 2 hours ago, fancy said: Ajde bre šta kukate ka neke ženetine, Tapatalk je jako bitna stavka, odrekao bih se i na 3 dana DNSa samo da TT proradi. Tako da... @MetalHead samo napred, testiraj, gasi, pali, uključi, isključi, samo da ne moram više na telefonu da ulazim browserom na forum. A šta ovo znači? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 26 minutes ago, DameTime said: A šta ovo znači? Nije se adaptirao na 21 vek 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
staneC Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Pozdrav imam problem sa dosptpanjem do Vox92 na mobilnom telefonu. Javlja da adresu IP serverja nije bilo moguče pronači; ERR_NAME_NOT_RESOLVED; isto na Chrome, Samsung int; Opera Na kompjuteru mogu da dostupam. Gdje bi mogao biti problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Vrati se 13 postova unazad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Meni je Puzigaća na bloku, jer ne volim taj način pisanja.Rekao je dosta istine, nije me. uvredio. Ti si ga banovao, a žene si uvredio. Izvini se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 Ima li voxa na Tapatalk? Ne mog ga nadjem Praštajte ako je bio odgovor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 13 minutes ago, Squabbit said: Ima li voxa na Tapatalk? Ne mog ga nadjem Praštajte ako je bio odgovor Nema, na žalost. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 Hvala na odg. Pih.. kako sliku sada okačiti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 2 minutes ago, Squabbit said: Hvala na odg. Pih.. kako sliku sada okačiti? Kao na compu, ista procedura.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 4 minutes ago, Constantin said: Kao na compu, ista procedura.... Navikoh na TT, pa samo ubacim sa tel, nisam sa kompa okacio sliku ne pamtim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 Just now, Squabbit said: Navikoh na TT, pa samo ubacim sa tel, nisam sa kompa okacio sliku ne pamtim Ma da, ali nužda zakon menja....ili nema postavljanja fotki. Ja kačim preko imgura https://imgur.com a sa telefona, na ovaj forum, batalio sam kačenje fotki. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 Kako beše se sklanja ova traka desno, označena strelicom Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted August 3, 2022 Author Share Posted August 3, 2022 @Squabbit TT jednostavno nece da se verifikuje. Sve sam pokusao. Cak sam morao da razdesavam sve oko DNS/Cloudflare-a i uspeo da ga instaliram ali nece da prodje konfiguraciju kod njih na sajtu. Ako neko ima iskustva sa tim, neka mi se javi pa da pogledamo zajedno. @Constantin nikako. :) First things first - zavrsavamo jos neke stvari interno, pa cu se onda posvetiti i estetici. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 Da prijavim bug. Pre par minuta mi se desilo nesto veoma cudno na forumu, kliknuo sam na logo i otisao na pocetnu stranicu i kao da su mi forumi koje inace ne citam odjednom obelezeni kao procitani, ali ne svi. I pojavile su se neke nove notifikacije (crveni kruzici gore desno) cak i za poruku, a kojih sada nema. Uradio sam refresh i vratilo se sve na staro, izgubile se te notifikacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted August 5, 2022 Author Share Posted August 5, 2022 On 8/3/2022 at 11:59 PM, Kooineeperk said: Da prijavim bug. Pre par minuta mi se desilo nesto veoma cudno na forumu, kliknuo sam na logo i otisao na pocetnu stranicu i kao da su mi forumi koje inace ne citam odjednom obelezeni kao procitani, ali ne svi. I pojavile su se neke nove notifikacije (crveni kruzici gore desno) cak i za poruku, a kojih sada nema. Uradio sam refresh i vratilo se sve na staro, izgubile se te notifikacije. Da nisi mozda neki screenshot napravio? Da li se opet ponovilo? Daj jos neki info sta si video cudno. Ne mogu ovako nista da zakljucim. Ja nisam nista primetio a bio sam u to vreme online. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 Ne, od tada je sve ok. Nisam nista snimio. Zbunile su me te notifikacije, izgledalo je kao da poruke i ono za lajkove i mention-e nisu moji, pa sam uradio sam refresh i nisam imao vise ni jednu od tih notifikacija, zapravo imao sam svoje stare. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 7, 2022 Share Posted August 7, 2022 Postadoh mentor - kome, bre? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts