Jump to content

Recommended Posts

Posted

Reklama za durex u kojoj je osoba sa veoma zadovoljnim izrazom lica mi je iskočila preko videa sa eksplozijom starshipa na temi o E. Masku.

Pozdravljam ovu novu funkcionalnost.

• Ha-ha 2
Posted
5 hours ago, Smrtokapa said:

Reklama za durex u kojoj je osoba sa veoma zadovoljnim izrazom lica

To je taj Context sensitivity koncept reklama.

Jasno je da je ideja reklame bio Time/Space paradox: "Da su ga koristili na vreme, ne biste čitali ovu temu, ergo ne bi vam ni iskakala ova reklama" :default_coffee:

Posted

Pitanje: jel više ne postoji opcija da se napravi signature? Nekada je mogao da se istakne neki citat ili sl.što bi se moglo videti ispod posta kojeg forumaš/ica ostavi. Sad više ne vidim tu opciju,

Posted
10 hours ago, Drug Crni said:

Pitanje: jel više ne postoji opcija da se napravi signature? Nekada je mogao da se istakne neki citat ili sl.što bi se moglo videti ispod posta kojeg forumaš/ica ostavi. Sad više ne vidim tu opciju,

Ne postoji već ihahaj, mislim da ima koji mesec od te promene.

• Tuzno 1
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted (edited)
13 minutes ago, СтелаРоса said:

Moram deset puta da kliknem na ikonicu za obavestenja da bih video koje obavestenje je u pitanju. To je preko safarija i cini mi se da je tako od apdejta telefona na IOS 26

Isto, mislila sam da je do mene. Baguje i na MacBook-u takođe (ovde je doduše Chrome pretraživač).

Edited by DameTime
  • 1 month later...
Posted

Skoro dva dana imam problema sa korišćenjem foruma.

Uspevam da se ulogujem, da otvorim jednu notifikaciju ili stranicu topika i nakon toga forum kao da mi blokira. Više ne mogu da otvorim ništa, notifikacije me nigde ne vode, ne mogu ni da se izlogujem. Umesto toga naprosto zatvorim tab. 

I sad jedino mogu da ostavim ovaj post pa bih molio da se problem reši kako bih mogao da nastavim da koristim forum.

Posted

Meni Firefox na kompu samo zaglavi na "waiting for..." dok ne ugasim browser i upalim ga ponovo. Onda prođe par klikova pa ispočetka. Firefox na telefonu radi normalno.

Moguće da se svađa sa uBlockOrigin na kompu, na tel je dns.adguard.com.

Posted
1 hour ago, Kooineeperk said:

@Drug Crni Ja sam primetio da se nekad ucita nesto sto valjda ima veze sa reklamama, kao neki overlay, i onda ne mogu da kliknem na dugme za notifikacije. Reload resi problem. 

Kako dugme za notifikacije, tako i Submit Reply dugme ili reakcije. I taj problem na forumu je dosta stariji od jučerašnje pogibije Cloudflarea.