fancy Posted July 26 Posted July 26 5 hours ago, Smrtokapa said: Reklama za durex u kojoj je osoba sa veoma zadovoljnim izrazom lica To je taj Context sensitivity koncept reklama. Jasno je da je ideja reklame bio Time/Space paradox: "Da su ga koristili na vreme, ne biste čitali ovu temu, ergo ne bi vam ni iskakala ova reklama"
Drug Crni Posted July 31 Posted July 31 Pitanje: jel više ne postoji opcija da se napravi signature? Nekada je mogao da se istakne neki citat ili sl.što bi se moglo videti ispod posta kojeg forumaš/ica ostavi. Sad više ne vidim tu opciju,
DameTime Posted August 1 Posted August 1 10 hours ago, Drug Crni said: Pitanje: jel više ne postoji opcija da se napravi signature? Nekada je mogao da se istakne neki citat ili sl.što bi se moglo videti ispod posta kojeg forumaš/ica ostavi. Sad više ne vidim tu opciju, Ne postoji već ihahaj, mislim da ima koji mesec od te promene. 1
Drug Crni Posted August 1 Posted August 1 1 hour ago, Eddard said: Vidi stvarno, i ja više nemam potpis. Šta nam rade?!tm 1
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Da li samo meni treba po pola sata da mi postuje post?
Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 12 minutes ago, Don Dusko said: Da li samo meni treba po pola sata da mi postuje post? Nije baš pola sata, ali oko minut minimum.
Recommended Posts