Constantin Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 I meniSent from my SM-A705FN using TapatalkIsto...samo tt radi. Kako-tako.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 Isto...samo tt radi. Kako-tako.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу ТапатокаSvuda mozes al na teme ne mozesSent from my Mi A3 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 Odnosno, postovi mogu samo da se vide, ako se ode na profil osobe koja ga je napisala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted July 17, 2023 Author Share Posted July 17, 2023 Trebalo bi da je sredjeno, ispratite pa javite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 Just now, MetalHead said: Trebalo bi da je sredjeno, ispratite pa javite. Izgleda OK..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 Ili ne ? Opet prčkate nešto ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted July 17, 2023 Author Share Posted July 17, 2023 Prcakm. Delovalo mi je da nije bas sve ok, da je sporo, pa pokusavam jos nesto ali to sto ja hocu ne uspeva. Necu veceras nista vise dirati. Probacu jednom u nocnim satima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 Jen jen dva proba....radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 4 minutes ago, MetalHead said: Prcakm. Delovalo mi je da nije bas sve ok, da je sporo, pa pokusavam jos nesto ali to sto ja hocu ne uspeva. Necu veceras nista vise dirati. Probacu jednom u nocnim satima. Izbacio me je jednom u pretrazi i izlogovao, a onda nisam mogao da se prijavim posle toga. Nemo prčkaš mnogo, će izleti neki feder, nos da ti tazbije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrediB Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 Ceo dan nije radio forum. Sta je u pitanju??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 Metalni prčkao server 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 12 hours ago, FrediB said: Ceo dan nije radio forum. Sta je u pitanju??? DDoS napad vizantijskih hakera. 😄 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Moj sledeći nick će biti ERROR CODE EX1062 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 22, 2023 Share Posted July 22, 2023 Može li se u post integrisati Instagram objava, kao što mogu YouTube, Twitter ili gif? Ako može, kako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 22, 2023 Share Posted July 22, 2023 Ja sam pokušavao i nisam uspeo nikako Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 23, 2023 Share Posted July 23, 2023 On 7/22/2023 at 9:47 AM, Stiletto said: Može li se u post integrisati Instagram objava, kao što mogu YouTube, Twitter ili gif? Ako može, kako? Nope 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 23, 2023 Share Posted July 23, 2023 (edited) Budite malo kreativni, sve se može... Sent from my phone using their app Edited July 23, 2023 by fancy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Screenshot, Save as..., OK, open neki img sajt, upload, pa tek onda copy/paste linka kao što može za twitter ili youtube... mogu ja da stignem peške od Beograda do Niša, ali mi nekako lakše kolima Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Upravo to je odlična stvar jer čovek stigne da razmisli da li zaista želi da pošalje to što šalje. Lakoća inserta tw i yt dovodi do gomila spama i besmislenih postova. Jeste da je to dodatnih 10 sec. (toliko mi trebalo da odradim na fonu sa plaže u roamingu ), ali i to malo znači ako neko shvati da baš i ne mora i odustane eh, milenijalci, navikli da sve radi na klik ili prstomrd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 1 minute ago, fancy said: Upravo to je odlična stvar jer čovek stigne da razmisli da li zaista želi da pošalje to što šalje. Lakoća inserta tw i yt dovodi do gomila spama i besmislenih postova. Jeste da je to dodatnih 10 sec. (toliko mi trebalo da odradim na fonu sa plaže u roamingu ), ali i to malo znači ako neko shvati da baš i ne mora i odustane eh, milenijalci, navikli da sve radi na klik ili prstomrd... Kao 1970. godište ja sam milenijalac samo u snovima Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Ama znam, rekao si koja si gen. odavno negde, zezam se bre [emoji106]Sent from my phone using their app Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sen Posted August 4, 2023 Share Posted August 4, 2023 Da li postoji mogućnost da se vrati opcija da se izabere drugi templejt? Do nedavno je na dnu, u footeru, bio dropdown gde je moglo da se izabere stari belo-plavi templejt (mislim da je to bio default od Invision-a)? Ovaj sivo-ljubučasti mi je nekako težak za čitanje, naporan, suviše siv, kao da se neki backend developer igrao sa CSS-om 😉 (no hard feelings). Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted August 5, 2023 Author Share Posted August 5, 2023 Just now, Sen said: Da li postoji mogućnost da se vrati opcija da se izabere drugi templejt? Do nedavno je na dnu, u footeru, bio dropdown gde je moglo da se izabere stari belo-plavi templejt (mislim da je to bio default od Invision-a)? Ovaj sivo-ljubučasti mi je nekako težak za čitanje, naporan, suviše siv, kao da se neki backend developer igrao sa CSS-om 😉 (no hard feelings). Ne, dok ne uradimo nove verzije. Ako neko hoce da se igra sa CSS-om - be my guest - javite se dobrovoljci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sen Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 6 minutes ago, MetalHead said: Ne, dok ne uradimo nove verzije. Ako neko hoce da se igra sa CSS-om - be my guest - javite se dobrovoljci. Što se CSS-a tiče, mislim da nema potrebe da se bilo šta čačka već da je stari default template možda najbolji, eventualno zameniti samo plavu boju sa ovom ljubičastom radi "originalnosti" i logo-a iz headera koji je ljubičast (my two cents). Ali dobro, stvar ukusa na kraju krajeva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts