Borky Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Tri razlike,znaci pobjeda protiv Austrije idemo dalje sigurno.
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kapa do poda! Napokon igramo pravi rukomet. 20 godina čeznem da nesto uradimo u rukometu. Januar mi je postao sinonim za australia open i rukometni fijasko. I tako iz godine u godinu... 4
Perkos2 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Raul Gonzales je doktor rukometa, uprkos braći Ilić pobedio je favorizovane Nemce. golman Banda vrhunski, Pešmalbek takođe, na kraju i Kojadinović proradio. Srednji bekovi sjajni, Vorkapić isto. Oni klinci ginuli u odbrani. Bravo!
Molina23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago NIJE UMRO SRPSKI RUKOMET BRAVO BRE MOMČINE, KONAČNO! Kojadin mudonja, mora biti top level. Mnogo velika pobeda, ravna medalji. Ovo se mora gledati u reprizi natenane. 1
le piaf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Baš jedna velika pobeda protiv rukometne sile na njihovom parketu. Nadam se da se neće skratiti ruka prptiv otpisane Austrije. Bravo za igrače, a kapa dole za Španca.
Perkos2 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Elias said: Uzeo 2017! Govori makedonski sasvim solidno 2
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobiti Nemce 17:10 poluvreme, Francuzi i Danci bi se time ponosili, a kamoli ovi naši 😃 2
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovde fali jedan cisti suter kako bismo i boljima pravili probleme. Bas je osvezenje ova borba do kraja, dugo nismo pokazali ovaj mindset. U prvom poluvremenu sam bio u fazonu, same old same old. Gubili smo lopte ko na traci. Stvarno fantasticno drugo poluvreme. Btw, da li nam fali neko od bitnih igraca? 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne fali skoro ništa našem timu. Falila je struka. Ali za razliku od raznih drugih sportova, u rukometu smo konačno shvatili da nemamo domaću struku i da treba sad nas Španci da,kao što smo nekad mi njih, uče rukometu. Bilo bi dobro da to i u FSS shvate.
Molina23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sad je Raul na zadatku da ohladi lude glave i spremi i sažvaće Austriju kao da sutra ne postoji. Retko smo igrali sa njima i uglavnom bezglavo na gol više. Mora se nastaviti ovaj trend beton jake odbrane, još kad se Banda razbrani, onda vrhunski napad i nije potreban. 1
Milko Miller Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobar trener, dobar golman i borba do kraja i to je već dovoljno da svakome bude teško da te pobedi čak i kad ostatak igračkog kadra nije na vrhunskom nivou. Bilo bi lepo ako koristimo ovu situaciju protiv Austrije sto uopšte neće biti lak zadatak.
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Golman je svjetska klasa. Mali Dodic top potencijal koji izrasta u ozbiljnog igrača. Kukić mi se ne dopada iskreno mada danas je bio dobar. Fali jedan top šuter dešnjak (lijevi bek) i bolje lijevo krilo od braće Ilić. Sve u svemu ova odbrana je mnogo mnogo, ma neuporedivo bolja i angazovanija od onog sto godinama gledamo. U napadu igramo raznovrsnije mada fali taj razorni prangijaš i bolja opcija na lijevom krilu. No, to je što je. Bravo momci! Ajmo da dobijemo tu Austriju. Najteže su te utakmice gdje se pobjeda "podrazumjeva", ali to stvarno moramo dobiti. Edited 1 hour ago by Dzo23
Elias Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Perkos2 said: Govori makedonski sasvim solidno Pricace i srpski za koju godinu ako ga ostave da rade. To mu je still, covek se posvecuje maksimalno u sredinu gde dolazi. On je prakticno udario temelje sampionskog Vardara sredinom prosle decenije, Vardar je imao ozbiljnu ekipu i pre njega, ali pod Gonzalezom je napravljen taj iskorak prema samoj eliti. Jeste mozda Parondo osvojio LS 2019 sa nominalno nesto slabijom ekipom, ali po meni Gonzales ipak ostaje najbitniji trener u istoriji Vardara. 1
Borky Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koliko znaci ova pobeda od tri razlike govori da zbog toga zavismo samo od sebe a pobeda Njemacke nad Spanijom 3 razlike (mozda i 2 u nekim kombinacijama) donosi to da prenesemo 2 boda u sledecu grupu. Mislim da cak igraci nisu ni bili svesni bitnosti ove razlike (ko bi im zamerio) pa su prelako pustali golove njemcima al mislim da je selektor bio itekao svestan i da je onaj time out bio bas da se ukaze na to iako je izgledalo da zeli da smiri ekipu. 3
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Borky said: Koliko znaci ova pobeda od tri razlike govori da zbog toga zavismo samo od sebe a pobeda Njemacke nad Spanijom 3 razlike (mozda i 2 u nekim kombinacijama) donosi to da prenesemo 2 boda u sledecu grupu. Mislim da cak igraci nisu ni bili svesni bitnosti ove razlike (ko bi im zamerio) pa su prelako pustali golove njemcima al mislim da je selektor bio itekao svestan i da je onaj time out bio bas da se ukaze na to iako je izgledalo da zeli da smiri ekipu. Uh to bi baš top bilo da ih dobiju Nemci, a favoriti su imaju svoj teren i nekako moraju da se operu posle realno blamaze.
Milko Miller Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Borky said: Koliko znaci ova pobeda od tri razlike govori da zbog toga zavismo samo od sebe a pobeda Njemacke nad Spanijom 3 razlike (mozda i 2 u nekim kombinacijama) donosi to da prenesemo 2 boda u sledecu grupu. Mislim da cak igraci nisu ni bili svesni bitnosti ove razlike (ko bi im zamerio) pa su prelako pustali golove njemcima al mislim da je selektor bio itekao svestan i da je onaj time out bio bas da se ukaze na to iako je izgledalo da zeli da smiri ekipu. Nisam bas najbolje razumeo, ali cini mi se da je i rekao eksplicitno da treba ici na gol a ne da cekamo da vreme prodje. U svakom slucaju ako pobedimo Austriju, svakako nam vise odgovara da Nemci izbace Spance. Ali realno gledano samo da pobedimo Austriju i prodjemo, sve posle toga je bonus. Jer sa Norveskom, a pogotovo Francuskom i Danskom tu tek cekaju azdaje. 1
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 32 minutes ago, Losmi17 said: Btw, da li nam fali neko od bitnih igraca? Dva leva beka, Kos i Milosavljević. 22 minutes ago, Elias said: Pricace i srpski za koju godinu ako ga ostave da rade. Već sad pola tajmauta priča srpski. Na poslednjem tajmautu je krenuo sa "idemo na šut. Idemo na šut". A možda je to na makedonskom 😁 A i na koncentraciji mu svaka čast. Skoro svaki trener bi tražio da se čuva lopta i pobeda, a on računa šta mu treba za prolaz dalje i komanduje sa se ide na gol. 4
gggggggg Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago 59 minutes ago, Losmi17 said: Ovde fali jedan cisti suter kako bismo i boljima pravili probleme. suter za tri bi bilo idealno
Losmi17 Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago 6 minutes ago, gggggggg said: suter za tri bi bilo idealno Vrlo je jasno na sta sam mislio. Fali nam bekcina, kao bili beron ili andi obst.
Perkos2 Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago 1 hour ago, Stiletto said: Dva leva beka, Kos i Milosavljević. Već sad pola tajmauta priča srpski. Na poslednjem tajmautu je krenuo sa "idemo na šut. Idemo na šut". A možda je to na makedonskom 😁 A i na koncentraciji mu svaka čast. Skoro svaki trener bi tražio da se čuva lopta i pobeda, a on računa šta mu treba za prolaz dalje i komanduje sa se ide na gol. Kos bi značio a Milosavljević i ne baš mnogo u napadu. Borzaš bi morao bolje, tu nam nedostaje 3-5 golova po utakmici. Čitao sam da Hrvati hvale Cenića koji igra u njihom klubu Nexe i da je i on dobar srednji bek. Mene najviše pkaše braća Ilić, imamo li nekoh na tom levom krilu od mlađih
Recommended Posts