Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bice bas tesko sutra protiv Italije, osim one sa turskom cini mi se da ni u jednoj utakmici nismo igrali sa vise od 50% mogucnosti i pitanje je da li cemo moci da odmah upalimo formu na max

Posted
14 minutes ago, Del Piero said:

koji genijalac je smislio raspored? prave se pauze od po 3 dana izmedju utakmica, a polufinale i finale dan za dan.

Zato što su se selili stalno. Mada jeste malo previše pauzi

Posted

Mora da se prati, lepotice su nas zaduzile 🙂

Imali smo mi ovde oscilacije i negativne serije tokom citavog sampionata, ali ipak smo za klasu iznad Turkinja.

Posted

Turkinje igraju naprženo zbog publike, ali nemaju kvalitet naših cura. Brankica ih trenutno svojeručno uništava, videćemo do kraja meča šta će biti.

Posted

Linijske sudije jedu pite za medalju, svaki smeč Turkinja koji ode napolje oni mašu blok-aut. Glavni sudija je već pet-šest puta menjao njihovu odluku.

Posted
Pratili si se odbojka ili ste svi u falusu zbog basketa? :classic_biggrin:

Mora ovaj drugi set da se uzme
Gleda se jasta i to sa sve onim studiom rtsa pred početak meca i goscom. [emoji3590]

I samo da se zna da nismo svi pregoreli zbog basketa I jedne izgubljene tekme, al smo bili na ivici. [emoji38]

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, kalistenika u rutini said:

Gleda se jasta i to sa sve onim studiom rtsa pred početak meca i goscom. emoji3590.png

I samo da se zna da nismo svi pregoreli zbog basketa I jedne izgubljene tekme, al smo bili na ivici. emoji38.png

Ja sam izgoreo :classic_sad: vikend lepo počeo, ona grupa luzera dobila po pičci sinoć, danas očekivao rutiniranje španaca i kao finale novo zlato za devojke.

Sad posle basketa, devojke ne smeju da me izdaju :kece:

• Like 2