Alek The Great Posted December 3, 2023 Share Posted December 3, 2023 Jos ima nade za superveleslalom. Sad svice tamo. Temperatura -2 idealna, samo da ne bude magle i padavina. Do trke jos 3 i po sata. Sent from my RMX3301 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 18 Share Posted February 18 Videh da je neka devojka iz BiH ostvarila odličan rezultat u Svetskom kupu..ne znam da li je veleslalom ili spust u pitanju..u svakom slučaju - bravo,bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted February 18 Share Posted February 18 (edited) 55 minutes ago, Drug Crni said: Videh da je neka devojka iz BiH ostvarila odličan rezultat u Svetskom kupu..ne znam da li je veleslalom ili spust u pitanju..u svakom slučaju - bravo,bravo Spust je bio. sa visokim startnim brojem bila najbolja u srednjem delu pruge. Na kraju ostala samo 11 stotinki iza Lare Gut Edited February 18 by L' Imperatore 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 18 Share Posted February 18 Prelepa vožnja.. Zapamtiću joj ime. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted February 18 Share Posted February 18 Devojka vec 2-3 godine konstano napreduje u svetskom kupu, ovo cetvrto mesto juce je vrhunac, sad je vec obezbedila plasman na zavrsnicu svetskog kupa u spustu, a danas je bila solidna i u Super G, cini mi se 16. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted October 24 Share Posted October 24 Za vikend pocinje nova sezona Svetkog kupa u Zeldenu. Vozi se veleslalom, zene u subotu, muskarci dan kasnije. Titulu brane Gut i Odermat. Vracaju se Hirser i Braten. Za razilku od Lare, Odermat nece imati neku konkurenciju. Kilde je jos uvek povredjen i pitanje je kad ce se vratiti skijanju. Meillard mu je mozda i najveca konkurencija. Feller mora da popravi brzinske discipline ako misli da se ukljuci u trku. Kod zena je veca konkurencija - Gut, Sifrin, Brignone, Vlhova (ne znam kako napreduje sa oporavkom). Mada sam negde procitao da Sifrin vrv nece voziti spustove, osim ako bas ne bude neki koji joj odgovara tj bude samo spust vikend. Mnogo vremena izistkuje spust i pripreme za trku. Sve je podredila tome da dodje do svoje 100-te pobede u karijeri. Ove sezone je u planu 38 muskih trka (slalom 12, veleslalom 9, superveleslalom 8 i spust 9). Zene ce imati 37 (slalom 10, veleslalom 10, superveleslalom 9 i spust 8). Uvek je kalendar isao u prilog slalomasima. Retkost je da brzninac osvoji veliki globus. U poslednjih 30 godina mozda je bilo 3 puta da spustas bude prvi. Na pamet mi padaju norvezani Kilde, Svindal i Kjus kao klasicni spustasi. Bode i Janka su mi vec univerzalci. Bice ovo zanimljiva sezona, samo da vreme posluzi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted 46 minutes ago Share Posted 46 minutes ago Baš me iznenadilo kad sam vidio SRB na startnoj listi jutros. Emilija Đurović, 2007 godište. Nije završila prvu trku ali nije ni bitno nek skuplja iskustvo. Što se prve tiče ništa novo, dominacija Šifrin, u sekundi zaostatka su 4 skijašice, tu će se odlučivati o postolju. Druga klasika u 13:00, Eurosport, eventualno HRT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts