Azazelkg Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Zlatooooo 😍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 1 hour ago, Don Juan said: Ivana 7,06 prvi skok. Medalja u džepu. I to zlatna na kraju ispred favoritkinje, svjetske prvakinje, domaće Mihambo. Čestitke! 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Bravo Ivana 💪💪💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Peta evropska titula za Ivanu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Just now, Kosjan Willavić said: Peta evropska titula za Ivanu! Znao sam da je sjajna na europskim prvenstvima ali baš ovako Respect 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 9 minutes ago, gledan van, ludilo 1 said: Znao sam da je sjajna na europskim prvenstvima ali baš ovako Respect U dvorani je bolja nego na otvorenom. Ja jos ne mogu da prebolim ono cetvrto mesto na OI prosle godine 😞 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 1 minute ago, Kosjan Willavić said: U dvorani je bolja nego na otvorenom. Ja jos ne mogu da prebolim ono cetvrto mesto na OI prosle godine 😞 Ja nekako uvijek propustim dan kad je finale ženskog dalja, kako danas tako i to olimpijsko, uvijek nešto iskrsne 😐Znam da joj je malo falilo na OI, kao i na svjetskom (to sam eto gledao 😁). Onda su te titule vjerojatno i dvoranske i one na otvorenom, svejedno, fenomenalan uspjeh. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 43 minutes ago, gledan van, ludilo 1 said: Znao sam da je sjajna na europskim prvenstvima ali baš ovako Respect Pa naši vole da sabiraju, da bi ispalo malo veće, ali dobro. Druga zlatna medalja na otvorenom, tri su dvoranska. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 14 minutes ago, Don Juan said: Pa naši vole da sabiraju, da bi ispalo malo veće, ali dobro. Druga zlatna medalja na otvorenom, tri su dvoranska. Haha, pade mi na pamet onaj slučaj sa Olimpijskih Igara u Riju kad je bilo “računanje” svih ekipnih medalja na način da se u ukupan broj osvojenih medalja računa svaki pojedinac u ekipi i broji njegova medalja 😁 čini mi se da je Vučić bio u pitanju 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 28 minutes ago, gledan van, ludilo 1 said: Haha, pade mi na pamet onaj slučaj sa Olimpijskih Igara u Riju kad je bilo “računanje” svih ekipnih medalja na način da se u ukupan broj osvojenih medalja računa svaki pojedinac u ekipi i broji njegova medalja 😁 čini mi se da je Vučić bio u pitanju 😁 Ne bi me iznenadilo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Steta za Gardasevicku jer je poslednji skok bio na nivou 6,80 a prestup manji od jednog centimetra. Moguce da ne bi bila medalja, ali jako, jako blizu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Angelina Topić u finalu skoka u vis. 1,87 iz prvog pokušaja bilo dovoljno za finale. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 (edited) 11 hours ago, McLeod said: Steta za Gardasevicku jer je poslednji skok bio na nivou 6,80 a prestup manji od jednog centimetra. Moguce da ne bi bila medalja, ali jako, jako blizu. Verovatno ne bi. Kada razmislim i bolje što je bio prestup. Zamisli da je izbila na treće mesto, pa da je Britanka "preskočila" u zadnjem skoku. Na kraju sam je video da je ona jedina prišla da teši Ukrajinku. Edited August 19, 2022 by Don Juan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 2 hours ago, Stiletto said: Angelina Topić u finalu skoka u vis. 1,87 iz prvog pokušaja bilo dovoljno za finale. Mozda je glupo ovo reci, ali meni deluje da je cak talentovanija od oca. I nadam se da nece zakucati u zid poput njega. Ova progresija i talenat mi se cini da ide daleko preko dva metra. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 12 hours ago, McLeod said: Steta za Gardasevicku jer je poslednji skok bio na nivou 6,80 a prestup manji od jednog centimetra. Moguce da ne bi bila medalja, ali jako, jako blizu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 5 minutes ago, Kankkunen said: Nije bilo ni blizu 6.90, to se vidi po onoj linii koja pokazuje skok Ukrajinke, ovo je bilo 6.80 ili koji cm manje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Mislim da je manje od 6,80m cini mi se. Ova linija je 6,72m bese? Sigurno bi bila bronza u tom trenutku, ali preskocila bi i nju Sojerova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Teško je odrediti, ima tu i neravnina i senki ... al sad, nije ni bitno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 (edited) 1 hour ago, Kankkunen said: Teško je odrediti, ima tu i neravnina i senki ... al sad, nije ni bitno. Pa ne može u cm, ali se vidi gde je doskok, a to je na onu narandžastu liniju koji označava rezultat Ukrajinke. i na to oduzmi još 2cm zbog prestupa i to je u negde od 6.75-6.80 edit. i odmah da ti kažem da je ovo slabiji skok od onog koji je imala Britanka. Ne mnogo, ali slabiji. edit2. na kraju krajeva, nije ni bitno :), ali ovo nije 6.90 nikako. Edited August 19, 2022 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 On 8/17/2022 at 7:06 AM, Romantik said: Steta za Kambudji, najsladja sprinterka ikad 🥰 Je l' si srećan sada 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Odlicno vece, Alekna je brutalan, drago mi je i za Bek Romancuk posle onakvog zavrsetka skoka u dalj, izdominirala danas. I zbog Mikele, zena bukvalno 10 godina ulazi u finale u skoro svim takmicenjima nikad nije uzela medalju, i eto sada je uspela. Bol ocekivano izdominirala, Varholm ne na nivou od prethodne godine (ocekivano), ali ipak rutinski zlato, Kopelo klasika nekako se ugurao u medalje 😄 I naravno cestitke Mudjingi i meni je jako simpaticna 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 11 hours ago, Don Juan said: Je l' si srećan sada 😁 O da Mali Alekna me je takodje impresionirao, bas dostojan naslednik, a drago mi je i zbog Bek-Romancuk nakon skoka u dalj i razocarenja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Naš "stručnjak" sa RTS sa pre trke na 800 za žene za Poljakinju reče - ma ona je autsajder i nije se ni mučio da je predstavlja, i devojka osvoji bronzu 🤣🤣🤣. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 (edited) Vilagoš odlična za sada. Popravlja daljinu stalno. Edited August 20, 2022 by Barkley#34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 (edited) Smeši se bronza ... Srebro Edited August 20, 2022 by Kankkunen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts